lyhyemmästä virsi kaunis?

T by Alexander Wang Classic L/S DressBongasin tämän Alexander Wangin basic-malliston pitkähihaisen mekon Opening Ceremonyn nettikaupasta ja rakastuin siihen päätäpahkaa. Söpö, väljä, käytännöllinen myös syksyllä pitkien hihojensa ansiosta.

Pienen pohdiskelun jälkeen muistin omistavani jo jotain hyvin samankaltaista.

Filippa K:n pitkähihainen mekko

Viime syksynä ostamani Filippa K:n pitkähihainen mekko on päässyt päälleni kahdesti; kerran ravintolaan ja toisen kerran firman pikkujouluihin. Mekon hyviä puolia ovat nätit, hieman puhvitetut pitkät hihat sekä hieman kaula-aukkoa avarampi selän pääntie. Mekko vaan taitaa sitten kuitenkin olla armottoman tanttamittainen, tällaisella kääpiöllä helma roikkuu polven alapuolella. Olo mekossa on tätimäinen.

Kunhan Flow-viikonlopusta on selvitty, kiikutan tämän koltun ompelijalle. Helma saa lyhentyä niin, että mekkoa pystyy halutessaan pitämään myös tunikana housujen kanssa, mutta sen tulisi olla vielä suhteellisen säädyllinen sukkisten kanssa. Wang-mekon mitta, siis.

(kuva Alexander Wangin mekosta Opening Ceremony)

Kommentoi

  1. IIIIH, ihana tää teidän blogi. Tää kyllä asettaa ihan uudet vaatimukset suomalaiselle blogosfäärille!

  2. Mulla on tuo sama mekko harmaana. Pesin sen muutaman käyttökerran jälkeen täysin pesuohjeen mukaan ja se kutistui muodottomaksi. Suosittelen siis ensin mekon pesemistä/höyryttämistä tms. ettei vaan lyhentämisen jälkeen kutistu liian miniksi.

  3. Katohan.. Jännää, Filipan vaatteet on yleensä pitäneet kutinsa aika hyvin. Mutta kiitos vinkistä, pesen mekon ja sovittelen sitten, josko se enää lyhennystä kaipaakaan…

    /hon