apua kaivataan

Kävin elämäni ensimmäistä kertaa Pori Jazzeilla tänä kesänä ja pisti kyllä mietityttämään, miksen aikaisemmin ole vaivautunut paikan päälle. Hieno tunnelma, hienoja ihmisiä ja kerrassaan upeat järjestelyt. Tarkoituksenani ei kuitenkaan ole tehdä mitään myöhästynyttä festarireportaasia – uskoisin, että asiasta kiinnostuneet ovat lukeneet aiheesta jo toisaalta. Mieleeni tapahtumasta jäi loistavan musiikin ja paahtavan auringon lisäksi jotain muutakin – Marcus Millerin hattu (kuvassa keskellä).

Marcus Miller

Yleensä olen sitä mieltä että hatut eivät minulle sovi, mutta juuri tällaista haluaisin kuitenkin päästä sovittamaan. Hattu on nyt pyörinyt mielessäni heinäkuun puolivälistä lähtien, enkä kuollakseni saa sitä sieltä pois. Vastaavanlaiseen en ole törmännyt, en Helsingissä, enkä verkossa. Mistä tällainen löytyisi, onko tietoa?

(kuva Helsingin Sanomat)

Kommentoi

  1. tästä vois päästä alkuun…
    http://www.villagehatshop.com/porkpies.html

  2. Loistavaa, kiitos tuosta! Helpottaa kummasti kun tietää hattumallin nimen, aikaisemmin olen metsästänyt kaiken maailman hakusanoilla, eikä tulosta ole syntynyt.

  3. Helsingissä esimerkiksi hattuateljee Miia Hämeentiellä tekee tilauksesta melkein minkälaisen hatun tahansa. Ei kannata noista nettisivujen kuvista säikähtää, tekevät oikeasti hyvännäköisiä hattuja kun tietää mitä haluaa :)

  4. Kiitos vinkistä! Voisi käväistä juttelemassa Miian kanssa, mitä moinen maksaisi. Istuisihan se omaan päähän tehty hattu varmasti aina valmishattuja paremmin…

    /han