carin wester s/s 2010

Köpiksen muotiviikoilla tulevan kesän kokoelmansa esitteli muiden joukossa myös ruotsalainen Carin Wester. Vaikka se syksy tällä hetkellä vaatepuolella jo onkin vahvasti mielessä, tarjoavat nämä nyt esitellyt kamppeet inspiraatiota myös syyspukeutumiseen. Naisten kokonaisuudet kun toimisivat loistavasti myös paksuilla mustilla sukkiksilla ja raskaimmilla kengillä varustettuna jo ensi kuussa. Harmi, kun näitä joutuu kuitenkin odottelemaan vielä muutaman kuukauden..

Carin Wester s/s 2010Vaikka tummat sävyt tuntuvat omassa käytössä turvallisemmilta, täytyy tunnustaa että myös vaaleammat kokonaisuudet voivat miellyttää silmää. Kuten tässä tapauksessa –  herkkää, muttei liian hentoista.

Carin Wester s/s 2010

Toisaalta.. Vasemman ja oikean laidan mekot olisivat tervetulleita tämän vaatekaapin tangoille vaikka saman tien. Pelkistettyä, käytännöllistä mutta kuitenkin tarpeeksi mielenkiintoista, yhdellä tällaisella mekolla kävisi jo monissa juhlissa.

Carin Wester s/s 2010 miehille

Vuorittamattomat, laatikkomalliset pikkutakit näyttävät raikkailta. Siistejä, ajattoman näköisiä vaikka tyyli ei ehkä ole se kaikista perinteisin. Kivaa, että myös rakastamamme raitapaidat saavat siunauksen myös ensi kesäksi. Vaikka musta päällystakki on tähän mennessä tuntunut varmemmalta valinnalta, voisi vaalea vaihtoehto tuoda uutta eloa takin alta löytyvään tummanpuhuvaan vaateparteen.

(kuvat Copenhagen Fashion Week)

Kommentoi

  1. Ooh mitä sandaaleja miehillä on jalassa! Jos löytyy vinkkejä mistä tuollaisia saisi, niin olisin kiitollinen :)

  2. Ruskeana löytyy ainakin Acnelta: http://shop.acnestudios.com/system/search/product.asp?id=1230

    Ei valitettavasti tule mieleen muita samanhenkisiä, mutta kannattaa pitää silmät auki 25.8 alkaen, kun Carin Wester lanseeraa oman verkkokaupan. Nuo saattaa sitten tulla ensi keväänä sinne myyntiin ;)

    / han