acne s/s 2010 miehille

Tuntuu kyllä melko kaukaiselta miettiä ensi vuoden kevätmallistoja kun tästäkään kesästä ei olla vielä selvitty, mutta näin ne syklit pyörivät vuodesta toiseen. Juuri tällä hetkellä Suomen kauppiaat ja sisäänostajat ovat Kööpenhaminan muotimessuilla päättämässä millaisia herkkuja meille kuluttajille tullaan tarjoamaan ensi vuoden puolella. Acnen tulevan kevään ja kesän mallistoa miehille on voinut ihailla ainakin The Fashioniston blogissa jo kesäkuun loppupuolelta saakka. Katseet siis kohti ensi kesää…

Ensimmäinen asia, joka kuvissa pisti silmään olivat lenkkarit. En rehellisesti ymmärrä miksi Acnen, J.Lindebergin ja kumppaneiden pitää lähteä tekemään samaa kuin New Balance, Nike ja ystävät ovat tehneet oikein hyvin paljon kauemmin.

Acne s/s 2010

Jotain hyvääkin kuvista onneksi löytyy. Tässäkin mallistossa näyttäisi olevan upeasti leikattuja pikkutakkeja, kauluspaitoja ja housuja. Näkemistäni kuvista oli yksi ylitse muiden. Hienot farkut ja todella mielenkiintoisen näköinen vuorittamaton pikkutakki ohuesta pellavan oloisesta kankaasta, jossa on lisäksi mielenkiintoisen näköinen nauhakiinnitys. Toimii.

Acne s/s 2010
Onneksi uusia, kauniita vaatteita tulee aina lisää.

(Kuvat The Fashionisto)

Kommentoi