30/07/09

30/07/09

Paita Stella McCartney for H&M
Farkut Dr. Denim
Kengät Whyred

Paita on todellinen alelöytö vuosien takaa. Köyhällä opiskelijalla ei sattunut olemaan tilillä ylimääräistä syksyllä 2005, kun Stellan mallisto tuli kauppoihin. Paidan ostin myöhemmin puoleen hintaan Hennesin aletangolta, osittain varmaan häivyttääkseni katkeria muistoja ilman jäämisestä malliston myyntiintulopäivänä.

Käyttämättähän se jäi, sillä pari vuotta sitten tällaiset ylisuuret paidat tuntuivat pottusäkeiltä joita ei voinut käyttää ilman että vyötäröä yritti taikoa esiin leveiden vöiden avulla. Koska paidan etuosa on huomattavasti takaosaa lyhyempi, pussitti paita vyötettynä holtittomasti yhdestä kohtaa, mutta kiristi toisesta. Viime syksynä iskeneeseen puuteriroosan kaipuuseen löysin vastauksen kun muistin, mitä vaatekaappini tangolla roikkuukaan. Ilman turhia vöitä paidan väljä leikkaus pääsee oikeuksiinsa, se tuntuu hyvältä juuri tällä hetkellä ja värikin herää eloon mustaan yhdistettynä.

Kommentoi

  1. […] edelleen. Paidan hento puuterinsävy toimii etenkin mustaa vasten, kivaa kun kaapistani löytyy jo jotain vastaavaa. Väljät housut näyttävät ihanilta, mutta mahtaisikohan loikkaus pillifarkuista pussukoihin […]