la cordonnerie anglaise

Yritän jatkossa olla vajoamatta aivan liian syvälle kenkäsuohon ja kirjoittamaan joskus myös muulle vartalolle tarkoitetuista vaatteista. Jos joku kuitenkin havittelee kengänkiillottajan uraa tai jos jonkun kenkäfetissi on päässyt todella pahaksi, niin La Cordonnerie Anglaisen esiliina voisi olla etsimänne vastaus. Se on ostettavissa The Bureau Belfast-nimisestä kaupasta ja hintaa essulla on hieman vajaat 300 euroa. Hintaan kuuluu kengurutaskulla varustettu esiliina tummanruskeasta nahasta ja vieläpä oikein kuusi kenkäharjaa. Noh – vaikka tuo hauska onkin, en ole niin ihan niin hullu, että tilaisin..

Apron

Kommentoi

  1. […] kuukausia sitten kirjoitin La Cordonniere Anglaisen esiliinasta. Nyt samalta firmalta saa myös perinteisemmän kenkähoitosetin, jonka avulla kengät pysyisivät […]