toimivia työkaluja

Saattaisi kuvitella, että pinseteillä ei voi olla kovin suurta eroa keskenään. Kaikki näyttävät suhteellisen samalta, ovat valmistettu teräksestä ja niitä käytetään pääasiallisesti kulmakarvojen nyppimiseen. (Niin, ja yleensä ne ovat myös hukassa ja löytyvät pitkän penkomisen jälkeen joko meikkipussin pohjalta tai jostain todella hämmentävästä ja epäloogisesta paikasta.) Sitten, kun on tarpeeksi lukenut lehdistä ja netistä kehukirjoituksia ja ylistyssanoja Tweezerman-pinseteille, sortuu tilamaan oman parinsa ja kokeilee niitä tositoimissa, tajuaa että erot pinsettienkin välillä voivat olla valtavia.

Kai tiedät tunteen, kun sinnikkäästi väärään paikkaan kasvava kulmakarva alkaa pilkistämään ihon alta ja näkyy ärsyttävänä, pienenä mustana pisteenä? Ainakin minä hävisin taistelut näitä maailman mitättömimpiä, mutta silti suhteellisen raivostuttavia ongelmia vastaan entisillä työkaluillani joka ikisen kerran. Karvasta ei saanut otetta ennen kuin se oli saanut kasvaa sen pituiseksi, että joku muukin sen olisi saattanut jo huomata.

Tweezerman Slant Tweezer

Tweezermaneissa pinsettien kärjet ovat terävät ja tarpeeksi ohuet. Litteällä puolella saa nypittyä kulmat muotoon tuskattomasti ja terävillä kärjillä saa napakan otteen hankalista tapauksista. Tweezermanhan tarjoaa tuotteilleen myös elinikäisen ilmaisen teroituksen – ihan kätevää, jos jaksaa lähettää pinsettinsä kirjattuna kirjeenä USA:an ja odottaa niitä palautuvaksi yli 6 viikkoa.. No, kun omistani aika jättää, taidan suosiolla vain valita itselleni uudet Slant Tweezerit laajasta väri- ja kuviovalikoimasta.

Tweezerman Deluxe Nail Clipper Set

Samalla, kun pinsetit tilattiin lookfantastic.comista, heitin ostoskoriin edullisen kynsileikkurisetin miehen käyttöä varten. Näissäkin ero vanhaan käytössä olleeseen perusleikkuriin oli kuin yöllä ja päivällä – terävät ja napakat leikkurit katkaisivat kynnen, entiset taivuttivat kynnen murtumispisteeseen. Arjen luksusta parhaimmillaan, kun päivittäiset pikku asiat yksinkertaisesti toimivat.

(kuvat Tweezerman)

Kommentoi