acne + rizzo

Huuuh huh.

En ole vuosiin kokenut saappaita omaksi jutukseni, johtuen kenties 2000-luvun alkupuolella päivittäin toistetusta ”tunge farkut saappaisiin” -lookista. Liika mitä tahansa on liikaa.. No, vaikka Acnen klassikkosaapas Pistol on jotain tunteita minussa herättänyt, olen päättänyt jättää saappaat suosiolla muiden käytettäviksi. Voi olla, että myös lievästi sanottuna suolaisella hinnalla on ollut osansa siihen miksi en ole jo antanut saappaille toista mahdollisuutta.

Linn sekoitti perjantai-illan pasmat, kun blogista lävähti silmille Acnen ja Rizzon yhteistyössä Pistoleista pätkäisemät nilkkurit.

Acne + Rizzo

Mukavaa, että Acne kykenee Lanvinin jälkeen yhteistyöhön myös hieman maanläheisempien kumppanien kanssa. Toivottavasti kyseiset yksilöt eksyvät näytille myös Helsingin putiikkin. Sillä näitähän voisi jopa harkita…

(kuva lainattu Linnin blogista)

Kommentoi

 1. Piipahdin eilen Aleksanterinkadun Rizzossa ja siellä oli pistoolit sekä pitkällä että lyhyellä varrella.

 2. Oi, kiva että ovat rantautuneet myös Suomeen. Muistatko hintaa yhtään? Ruotsissa kuulemma 2995 kr… No, en tiedä – uskaltaisiko sitä koskaan otta yhtään askelta loska-Helsingissä 300 euron kengillä?

 3. Harmillisesti en kiinnittänyt huomiota lyhytvartisten hintaan. Pitkävartiset olivat muistaakseni 395 €.
  Käytin viime talvena paljon Whyredin melko hintavia nahkaisia kiilakorkonauhakenkiä ja ne selvisivät hyvin, kun muistin välillä puhdistaa kengät ja laittaa suoja-aineet. Luulisin, että Pistolitkin pärjäisivät Suomen talvikeleissä, kun muistaa hieman hoitaa niitä.

 4. Suhmura, Voi kun olisit sanonut jotain masentavampaa nahan kestävyydestä, himo vaan yltyy :) Taidan odotella näiden kanssa elokuun lopun Tukholman reissua – pitkävartiset Pistolit maksoivat siellä Spotsin mukaan 330 euroa, joten josko lyhytvartiset irtoaisivat siellä myös edullisemmin kuin Suomessa. Olettaen siis, että kengät näyttäisivät ja tuntuisivat hyvältä myös jalassa. Pakko varmaan vältellä Rizzoa, just nyt ei mitenkään voisi ostaa tonhintaisia popoja.

 5. Kävelyreittini osui eilen illalla Rizzon ohi ja vilkaisin ikkunasta lyhytvartisten Pistolien hinnan, näytti olevan 330 €.

 6. Oh dear. Paljon rahaa. No, elo-syyskuun vaiheessa Tukholmaan, josko siellä voisin ottaa ilon irti Acnen kautta linjan edullisemmista hinnoista yhdistettynä meille niin edulliseen kruunuun.

  Nyt vaan niitä kukkaron nyörejä tiukemmalle ja odottelemaan.

  Kiitos Suhmura!

 7. […] noin kuukausi sitten. Silloin sieltä löytyivät myös ne lyhytvartiset Pistolit, joista taannoin kirjoittelin. Molemmat viihtyivät valikoimassa vajaan päivän, poistuivat sitten. Myivätkö ne tosiaan […]

 8. […] kenkien perään. Oma koko löytyi, matsku oli ihanaa öljyttyä nupukkinahkaa (samanlaista kuin Acnen versioissa) ja kengät tuntuivat jalassa hyviltä ja kaikin puolin […]

 9. […] sävy voisi toimia erittäin mainiosti ainakin yhdessä kenkäparissa. Nyt olisi siis kaupan jälleen yksi versio Acnen Pistol-saappaista.. Toivotaan, että tällä katkaistulla versiolla olisi vihdoin jotain […]