a.p.c. fw 09/10

Ranskalaisen koululaistyylin tiennäyttäjä A.P.C. on saanut kesäalet päätökseen ja syysmalliston näytille – ja tarjolle – nettikauppaansa. Tässä mielestämme tämänhetkisen tarjonnan suosikkikokonaisuudet sekä miehille että naisille.

A.P.C. S09 miehille

Pikkutakkeja, raitoja, tweediä, parkatakkeja – tyypillistä A.P.C. -tyyliä, mutta miksi muuttaa toimivaa konseptia? Merkin kengät ovat olleet jo useampana kautena perustyylikkäitä klassikoita hienoisin maustein, ja laatukin on oman pienen kokemuksen mukaan ollut erittäin kiitettävä.

A.P.C.:n lookbookien kokonaisuudet ovat useimmiten omiin makuihimme hieman liikaa, mutta yksittäiset vaatekappaleet yhdisteltyinä oman vaatekaapin kulmakiviin… Ahh.


A.P.C. S09 naisille

A.P.C.:n naisten mallisto on hyvin tyttömäinen, vaikka lainaakin vaatteita ja tyylejä miesten puolelta. Tytöille on tarjolla kesän mallistostakin tutun oloisia väljiä villatakkeja, hameita ja mekkoja. Myös naisten pehmeälinjaiset, mukavat kengät miellyttävät silmää, jälleen kerran.  Yksinkertaista, pehmeää ja raikkaalla tavalla tyttömäistä. Veikkaamme, että A.P.C.:ltä tulee löytymään iloa ja inspiraatiota molemmille jälleen tänä syksynä – kuvan oikean puoleinen nörttilook menee tosin toteutukseen varmasti jo ensi viikolla.

(kuvat A.P.C.)

Kommentoi