kolme väriä: valkoinen

Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Elixir
Jos seerumeiden ja sensemmoisten maailma tuntuu sekä vaikeasti lähestyttävältä että törkykalliilta, tarraa tähän! Tämä pieni purkki on nimittäin tuupattu täyteen tehoa: tuote hoitaa vähintään kolmen eri putkilon hommat kosteuttaessaan, kirkastaessaan sekä pehmentäessään ihoa.

Kylppärikaapin triathlonistiin on hellivän villiruusuöljyn lisäksi pakattu ihoa tehokosteuttavaa hyarulonihappoa, kirkastavaa kurkumaa sekä toimintaa tehostavia frankincence- ja geraniumöljyjä, joista molemmilla kerrotaan muuten olevan myös rauhoittavia, piristäviä sekä masennusta lievittäviä aromaterapeuttisia vaikutuksia. Tiedä sitten, johtuuko aromaterapeuttisista öljyistä vaiko ihan vain tuotteen tehoista, mutta hymyilyttämään tämä kyllä pistää.

Geelimäistä eliksiiriä riittää kerta-annokseksi puolikas pumppaus, joka levitetään vielä hieman kostealle, juuri puhdistetulle ja mieluusti kasvovedellä valellulle iholle. Tuote on tarkoitettu aamuin illoin käytettäväksi ja olen noudattanut ohjeistusta kuuliaisesti ja ilolla. Päivisin olen ollut tyytyväinen sen ihon pintaa silotteleviin meikinpohjustuskykyihin, iltaisin olen yhdistänyt sen tehot tuhtiin kosteusvoiteeseen ja herännyt aamuisin lähtökohtiin ja olosuhteisiin nähden yllätyshehkeänä.

Tässäpä siis täsmäsuositus sekä seeruminoviisille että sitä yhtä omaa oikeaa etsivälle. Minä ostan tätä kyllä vielä toisenkin purkin.

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Elixir, 54 €, naturelle.fi

***

Tuote saatu testiin Neal’s Yard Remediesin maahantuojalta.

Kommentoi