kolme väriä: sininen

May Lindstrom: The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate
Tässäpä kummallisin kosmetiikkatuote hetkeen:

– on väriltään sinivihreää
– tuoksuu hieman purukumilta (mutta hyvällä tavalla)
– näyttää purkissa kivikovalta ja vahamaiselta, mutta muuttuu kosketuksesta kevyeksi ja salamannopeasti imeytyväksi öljyksi*
– sopii kuulemma kaikkeen, enkä väitä vastaan: tällä olen hellinyt niin kuivaa kuin punoittavaakin naamaa, parannellut pientä ihottumaa, hoitanut rohtuneita huulia ja tikkuisia kynsinauhoja, kosteuttanut silmänalusihoa sekä ihan vain voidellut kasvojani. Eikä tuote vain sovi kaikkeen, vaan se myös toimii kaikkeen.

May Lindstromin tuotteet ovat kaikki hänen itse suunnittelemiaan ja ne valmistetaan sekä pakataan yhä käsin hänen työhuoneellaan Los Angelesissa. Kaikki tuotteista ovat täysin luonnollisia ja niiden raaka-aineet ovat joko luomua tai biodynaamisesti viljeltyjä. Sarjan superylellisen näköiset ja -tuntuiset tuotteet tuntuvat parin testaamani perusteella juuri siltä, että joku on tehnyt ne juuri minulle. Kaikki kokeilleet väittävät samaa, mutta onneksi en ole kosmetiikoistani kovin mustasukkainen.

Purkin raaka-ainelista kertoo tuotteen koostuvan neljästätoista (!) erilaisesta luomukasviöljystä tai -voista sekä schisandra sphenanthera –marjauutteesta. Itse epäilen tämän olevan silkkaa hämäystä – oikeasti tuotteen täytyy olla purkitettua taikuutta. Miten se muuten muka osaisi korjata kaiken?

May Lindstrom ”The Blue Cocoon” -kauneusbalsami, 137 €, naturelle.fi
Tuote saatu testiin Naturelle.fi:ltä

*) Näin kesän korvilla katsoin aiheelliseksi jakaa netissä lukemani kauhutarinan, jossa joku oli vienyt upouuden Blue Cocooninsa rantalomalle ja onnistunut kaatamaan kantt avatessaan valtaosan purnukan sisällöstä vahingossa lattialle. Lämpöhän muuttaa voiteen öljyksi siis myös purkissa. Noh, onneksi täällä Suomen kesässä ei tarvitse tästäkään murhetta kantaa.

Kommentoi