synttäritunnelmat

23.4.2012, vid 23:12 | Skrivet av

Jag trodde att jag skulle i år närmare bestämt juhlistaisi åldrande. Dagen ägde rum på måndag och träffade även balanserade siffror.

Vad sägs om även med mig har firats sedan torsdag. För alla de fina orden och påminna sensibiliserade inspirerade att spela de sista dagarna av atmosfären här. Evil, då är lätt till hands när jag missar lysa upp en svagare ögonblick. Låt oss se:

Händelsen fyllda helg redan börjat på torsdagskvällen ikilempparistani Raflasta med relish Hannan inbjudan av multipla doser av sparris - Min favorit.

På fredag ​​lempiturkulaiseni förde för att hedra den kommande firandet av dagen med blommor och lempileivoksiani och gick med Stella för att träffa vänner samt att rulla ett bord fullt av vietnamesiska rullar. (Deras sofistikerade jag inte heller, trots flera försök, ännu inte förstår, men jag ger dem gärna fortfarande några möjligheter.)

På lördag morgon, försökte vi att utforska berget till nya deltagare restaurang. Good Life Coffee bord irritation redan mötte oss early bird befolkning, Alpine Tori köket igen skulle ha serverar mat tills en timme senare. Bridge sett , därför. Efter timmar av Kallio-snubblande morgonkaffe och croissant dröm förvandlas till ökad hunger drivs av hampurilaisbrunssiin. Min favorit, kan inte klaga.

Födelsedag Middag var redan haft hade slagit henne födelsedag på lördag på grund av en affärsresa. Lahjalaseissa Ateljé Finneen - för övrigt en av lempiravintoloistani.

På söndagen gick jag till Maxilliin Fashion-fleamarket . söndag humör kiteyvät perfekt för denna närbild avbildar Mikko paljettihupparista, som fann sin väg till en ny loppmarknad, tillbe hemma. Åh, och jag åt det minst två tillfällen. Bland annat lempibrownieitani.

Lilies levereras med macarons - favorit blommor, en viss - höll mig i ovisshet, eftersom ingen av sin linda ännu inte har öppnat upp på fredag ​​och visste inte vilken färg att förvänta. För hennes födelsedag morgonen hälsade mig två gula lilja.

På jobbet, rodnande kollegor sjöng "Happy Birthday. Punan fast, jag åt en lite för stor bit av synttärisacheria. Favorit tårta här fallet, vilket ger alla bra jobb skriver ner vid ett bord bara för dem dessa höpöttelemään.

Igår förstod jag äntligen våren kommit. På morgonen, grävde jag skåpet för första gången i mitt lår, dessa dialekt, att "är en underbar läsare rådde mig att samla mig . Skickliga vara en fjäder favorit skor.

På kvällen, en pensel, fingertopparna Lumene publicera en delikat rosa nyans som kallas solens värme och åtnjöt de hittade på grundval av en bortglömd flaska mousserande vin i kylskåpet med ett glas skumpa. din favoritdrink, naturligtvis.

Efter all denna lycka och rik glödgning kan jag bara säga att hade ganska en bra dag att vara mig, och jag meitsi. Än idag.

Taggar:

3 kommentarer »" synttäritunnelmat "

 1. Avatar Hanna
  24.4.2012, 13:50

  Härlig favorit dagar du fick, tur att jag fick vara med!

 2. Avatar Pauliina
  24.4.2012, 19:25

  Grattis! underbara favorit saker :) du är min lempibloggari.

 3. Avatar Inke
  24.4.2012, 20:46

  Hanna, tack för de dagar av din hörsel men :)

  Pauliina, tack för gratulationer och stora stora, höra den typen av komplimang är topp födelsedagspresent det! <3 :)

Kommentar