synttäritunnelmat

23.4.2012, 23:12 pm | Skrivet av

Jag trodde jag skulle i år, närmare bestämt juhlistaisi åldrande. Dagen ägde rum i måndags och träffade även i runda tal.

Vad sägs om ännu, firas med mig till torsdag. Alla fina ord och för att påminna honom om de sensibiliserade inspirerade att spela in de senaste dagarna, stämningen här. Ondskan är så lättillgängligt när jag saknar lysa upp den svagare ögonblick. Låt oss se:

Händelsen fyllda helg redan börjat på torsdagskvällen ikilempparistani Raflasta med välbehag Hannan inbjudan av multipla doser av sparris - Min favorit.

Fredag ​​lempiturkulaiseni förde framtiden för fest för att hedra blommor och lempileivoksiani och gick med Stella för att träffa vänner, samt rullande bord fulla av vietnamesiska rullar. (Den finheten i ett antal företag som inte, trots att de inte ännu förstå, men gärna ge dem några fler alternativ.)

På lördag morgon, vi har försökt att undersöka berget till nya aktörer på restaurangen. Good Life Coffee tabeller irritation redan mötte oss tidig utbyggnad styrka, Alpine Square kök attackerar skulle servera mat förrän en timme senare. Siltanen , alltså. Berg timmars snubblande efter morgonkaffe och croissanter i en dröm ändrats ha ökad hunger, driven hampurilaisbrunssiin. Min favorit, kan inte klaga.

Födelsedag Middag avnjöts i hennes födelsedag på lördag, hade träffat pendla pga. Lahjalaseissa ateljé Finneen - för övrigt en av lempiravintoloistani.

På söndagen gick jag till Maxilliin Fashion loppmarknader . söndag humör kiteyvät perfekt för denna närbild avbildar Mikko paljettihupparista, som fann sin väg till en ny loppmarknad, tillbe hemma. Åh, och jag åt det också, åtminstone vid två tillfällen. Bland annat lempibrownieitani.

Macarons levereras med liljor - favorit blommor, en - höll mig i ovisshet, eftersom inget av sin linda ännu inte har öppnat upp på fredag, jag visste inte vilken färg som väntar. För hennes födelsedag morgonen, hälsade genom två gula liljor.

På jobbet, rodnande medarbetare sjunger födelsedag sång. Punan landat, jag åt en lite för stor bit av synttärisacheria. Favorit kaka så är fallet, som samlar allt det goda typ av arbete man vid bordet bara för dem dessa höpöttelemään.

Igår insåg jag äntligen våren kommit. På morgonen, grävde jag garderoben för första gången i mitt ben, dessa brogue, som "är en underbar läsare rådde mig att samla mig . Är förmodligen den favorit fjäderskor.

På kvällen, en borste, fingertopparna Lumene genom att lägga upp en delikat rosa nyans som kallas solens värme och njuta av kylskåpet för glömd flaska mousserande vin på grundval av den funnit glas skumpa. av din favoritdrink, förstås.

Allt detta lycka, och kör över, efter glödgning, låt mig bara säga att just haft ganska bra dag att vara Minä, ma ja meitsi. Även idag.

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

3 kommentarer »" synttäritunnelmat "

 1. Avatar Hanna
  2012/04/24, 13:50

  Härliga dagar du fick en favorit, som jag har haft turen att vara med!

 2. Avatar Pauliina
  2012/04/24, 19:25

  grattis! underbara favorit saker :) du är min lempibloggari.

 3. Avatar Inke
  2012/04/24, 20:46

  Hanna, tack för de dagar av din hörsel men :)

  Pauliina, gratulationer och tack för en bra stor komplimang till en sådan utfrågning är en topp födelsedagspresent! <3 :)

Kommenterade