synttäritunnelmat

2012/04/23, Vid 23:12 | Skrivet av

Jag trodde att jag skulle i år, närmare bestämt, för att markera åldrandet. Dag hände med måndag och träffade även i runda tal.

Vad sägs om ännu, firas med mig till torsdag. För alla vackra ord och för att påminna mig upphetsad sensibiliserade för att spela in de senaste dagarna, känslor här också. Det onda är då lätt tillgänglig när jag saknar jazz upp en svagare ögonblick. Låt oss se:

Händelsen fyllda helgen redan börjat på torsdagskvällen ikilempparistani Raflasta med välbehag Hannas inbjudan av multipla doser av sparris - min favorit mat.

Fredag ​​lempiturkulaiseni andra ankomst fest för att hedra blommor och lempileivoksiani och gick med Stella för att träffa vänner, samt att rulla ett bord fullt av vietnamesiska rullar. (De inte förfining, trots flera försök, nej inte ännu förstår, men gärna ge dem några fler chanser.)

På lördag morgon, försökte vi att utforska berget till nya deltagare restaurang. Good Life Kaffe Bord redan mötte oss i sorg, early bird befolkningen, den alpina Square köket igen du skulle ha tjänat mat förrän en timme senare. Siltanen , dvs. Inom en timme av Rock, snubblande efter morgonkaffe och croissanter i en dröm förändrats ha ökad hunger, driven hampurilaisbrunssiin. Min favorit, kan inte klaga.

Födelsedag middag var åtnjöt så tidigt som lördag för Valentine hade träffat pendla på grund av. Lahjalaseissa ateljé Finneen - för övrigt en av lempiravintoloistani.

På söndagen gick jag till Maxilliin Fashion loppa . Moods söndag kiteyvät perfekt för denna närbild bild Mikko paljettihupparista, som fann sin väg till en ny loppmarknad, dyrka hemma. Åh, och jag åt det också, åtminstone vid två tillfällen. Bland annat lempibrownieitani.

Macarons levereras med liljor - favorit blommor, en viss - höll mig i ovisshet, eftersom ingen av sin linda ännu inte har öppnat på fredagen och visste inte vilken färg som väntar. Hjärtans morse, möttes av två gul lilja.

På jobbet, sjöng rodnande medarbetare "Grattis på födelsedagen. Punan landat, jag åt en lite för stor bit av synttärisacheria. Favorit kaka detta slag, som samlar alla goda typer av arbete för en tabell bara för dem dessa höpöttelemään.

Igår insåg jag äntligen våren kommit. På morgonen tog jag min fot ur garderoben för första gången, dessa dialekt, som är en av de mest underbara läsare rådde mig att samla mig . Skickliga vara en fjäder favorit skor.

På kvällen, en borste, fingertopparna Lumene postar en delikat rosa nyans som kallas värmen från solen och njuta av kylskåpet för glömd flaska mousserande vin på grundval av den hittade ett glas skumpa. favoritdrink vissa.

All denna lycka, och kör över, efter glödgning kan jag bara säga att just haft ganska bra dag för att vara mig, och jag meitsi. Även idag.

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

3 kommentarer »" synttäritunnelmat "

 1. avatar Hanna
  24/04/2012, 13:50

  Härlig smek de dagar du fick, som jag har haft turen att vara med!

 2. avatar Pauliina
  24/04/2012, 19:25

  grattis! underbara favorit saker :) du är min lempibloggari.

 3. avatar Inke
  24/04/2012, 20:46

  Hanna, tack för de dagar av hörseln, men :)

  Pauliina, gratulationer och tack för en bra stor, är en sådan förhandling en hög komplimang födelsedagspresent! <3 :)

Kommentar