synttäritunnelmat

2012/04/23, 23:12 pm | Skrivet av

Jag trodde att jag skulle i år mer specifikt juhlistaisi åldrandet. Dagen ägde rum på måndag och träffade även i runda tal.

Vad sägs om ännu, firas med mig redan från torsdag till. För alla vackra ord och påminna honom om sensibiliserade inspirerad att spela in de senaste dagarna, atmosfären här. Är onda, då nära till hands när jag saknar jazz upp en svagare ögonblick. Låt oss se:

Händelsen fyllda helg redan börjat på torsdagskvällen ikilempparistani Raflasta med välbehag Hanna inbjudan av multipla doser av sparris - min favorit.

Fredag ​​lempiturkulaiseni förde framtid högtiden till ära av blommorna och lempileivoksiani och gick med Stella för att träffa vänner och att rulla ett bord fullt av vietnames rullar. (De gör inte förfining, trots flera försök, inte ännu inte förstår, men jag ger dem gärna fortfarande några möjligheter.)

På lördag morgon, försökte vi att utforska berget till nya aktörer på restaurangen. Bra liv kaffe tabeller var irritation redan träffat oss tidigt riser styrka, Alpine Square kök attackerar skulle servera mat förrän en timme senare. Siltanen , alltså. Rock-timmars snubblande efter morgonkaffe och croissant dröm ändrats ha ökat hunger, driven hampurilaisbrunssiin. Min favorit, kan inte klaga.

Födelsedag Middag var redan haft hade drabbats hennes födelsedag på lördag på grund av en affärsresa. Lahjalaseissa ateljé Finneen - för övrigt en av lempiravintoloistani.

På söndagen gick jag till Maxilliin Fashion fleamarket . Söndag humör kiteyvät perfekt för denna lokala bilden Mikko paljettihupparista, som fann sin väg in i nya loppmarknad, tillbe hemma. Åh, och jag åt det minst två tillfällen. Bland annat lempibrownieitani.

Macarons levereras med liljor - favorit blommor, en viss - höll mig i ovisshet, eftersom inget av sin linda ännu inte öppnat på fredag ​​och visste inte vilken färg att förvänta sig. För hennes födelsedag morgonen hälsade mig två gula liljor.

På jobbet, rodnande kollegor sjöng en födelsedag. Punan avgöras, jag åt lite för stor bit av synttärisacheria. Favorit kaka av detta slag, som ger alla goda typ av arbete man vid bordet bara för dem dessa höpöttelemään.

Igår förstod jag äntligen våren kommit. På morgonen, grävde jag skåpet för första gången i mitt ben, dessa brogue, att "är en underbar läsare rådde mig att samla mig . Skickliga vara en fjäder favorit skor.

På kvällen, en pensel, fingertopparna Lumene postar en delikat rosa nyans som kallas solens värme och njöt kylskåpet för glömd flaska mousserande vin på grundval av den funnit glas skumpa. av din favoritdrink, förstås.

Allt detta lycka, liksom överfyllda efter glödgning, låt mig bara säga att det bara hade ganska bra dag att vara Minä, mä ja meitsi. Även idag.

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

3 kommentarer »" synttäritunnelmat "

 1. Avatar Hanna
  24.4.2012, 13:50

  Lovely favorit dagar du fick, som jag har haft turen att vara med!

 2. Avatar Pauliina
  24.4.2012, 19:25

  grattis! underbara favorit saker :) du är min lempibloggari.

 3. Avatar Inke
  24.4.2012, 20:46

  Hanna, tack för de dagar av din hörsel men :)

  Pauliina, tack för de gratulationer och mycket stora, är en sådan förhandling hög komplimang födelsedagspresent! <3 :)

Kommentera