synttäritunnelmat

2012/04/23, Från 23:12 | Skrivet av

Jag trodde att jag skulle i år, närmare bestämt, för att markera åldrandet. Dag hände måndag och träffade även balanserade siffror.

Vad sägs om ännu, firas med mig tills torsdag. Av alla vackra ord och för att påminna Strålningskänsliga inspirerades att spela in de senaste dagarna, stämningen här. Är ondskan sedan enkelt till hands, då jag saknar stimuleringen svagare ögonblick. Låt oss se:

Händelsen fyllda helg redan börjat på torsdag kväll ikilempparistani Raflasta med välbehag Hannas inbjudan av multipla doser av sparris - min favorit.

På fredagen lempiturkulaiseni förde framtiden för fest för att hedra blommorna samt lempileivoksiani och gick med Stella för att träffa vänner, samt att rulla ett bord fullt av vietnamesiska rullar. (De inte förfining, trots flera försök, inte ännu inte förstår, men jag ger dem villigt ens några möjligheter.)

På lördag morgon, vi försökte att utforska berget till nya aktörer på restaurangen. Good Life Coffee tabeller irritation redan mötte oss tidigt riser styrka, Alpine Square kök attackerar skulle ha serverar mat förrän en timme senare. Siltanen , alltså. Inom en timme av Rock-snubblande efter en morgon kaffe och croissant dröm ändrades till ökad hunger, driven hampurilaisbrunssiin. Min favorit, kan inte klaga.

Födelsedag Middag avnjöts i hennes födelsedag på lördag, hade träffat pendla grund. Lahjalaseissa ateljé Finneen - för övrigt en av lempiravintoloistani.

På söndagen åkte jag till Maxilliin Fashion loppmarknad . humör söndag kiteyvät perfekt för denna närbild avbildar Mikko paljettihupparista, som fann sin väg till en loppmarknad till en ny, tillbe hemma. Åh, och jag åt det också, åtminstone vid två tillfällen. Bland annat lempibrownieitani.

Macarons levereras med liljor - mina favoritblommor, en viss - höll mig i ovisshet, eftersom ingen av sin linda ännu inte har öppnats på fredag, jag visste inte vilken färg som väntar. För hennes födelsedag morgonen, hälsade genom två gula liljor.

På jobbet, rodnande medarbetare sjunger födelsedag sång. Punan landat, jag åt lite för stor bit synttärisacheria. Favorit kaka detta slag, som ger alla typer av arbete en bra en vid bordet bara för dem dessa höpöttelemään.

Igår insåg jag äntligen våren kommit. På morgonen tog jag min fot ur garderoben för första gången, dessa brogue, som "är en underbar läsare rådde mig att plocka upp för mig själv . Skickliga vara en fjäder favorit skor.

På kvällen, en borste, fingertopparna Lumene postar en delikat rosa nyans som kallas solens värme och njuta av kylskåpet för glömd flaska mousserande vin på grundval av den hittade ett glas skumpa. favoritdrink förstås.

Allt detta lycka, och rik efter glödgning, låt mig bara säga att just haft ganska bra dag att vara mig, och jag meitsi. Idag.

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

3 kommentarer »" synttäritunnelmat "

 1. avatar Hanna
  24.4.2012, 13:50

  Härliga favorit dagar du fick, som jag har haft turen att vara med!

 2. avatar Pauliina
  2012/04/24, 19:25

  grattis! underbara favorit saker :) du är min lempibloggari.

 3. avatar Inke
  2012/04/24, 20:46

  Hanna, tack för de dagar för dig själv utan att höra :)

  Pauliina, gratulationer och tack för en bra stor komplimang till en sådan förhandling är en hög födelsedagspresent! <3 :)

Lämna en kommentar