vad kan du göra ..

31.3.2012, vid 20:32 | Skrivet av

Åh, Yuki Matsuda, trots allt .. Mannen som leds av Yuketen är verkligen tagit en bit av mitt hjärta, men mitt bröst galler, varumärke skor helt enkelt inte passar in i mitt ben. Dessa fyra färger Maine Guide skor kombineras med ljusblått insvept i jeans eller chinos oliviinvihreisiin-byxor och en ledig vit skjorta, men Mr Jones ben som vet att de förenas endast i blister. Duh.

Maine Guide, 445 €, tresbienshop.com

(Siffror MAPS )

Taggar:

2 kommentarer »" vad kan du göra .. "

  1. Avatar Patrik
    1.4.2012, 00:28

    Påfallande fin sko! I själva verket, längtade för samma men storleken ruskeeta Buccaneer Moccia.

  2. Avatar tack för dina fötter! | Frågor
    16/12/2013, 21:16

    [...] I mars 2012, skrev jag att ikuisuushimoitsemani Yuketenin skor helt enkelt inte passar till benet. Tydligen har min fot något hänt efter denna skrift, eftersom kenkäkaappiini sedan har funnit sin väg upp till tre uppsättningar av Yuketenin skor. Och ja, alla passar upp till, och även perfekt. [...]

Kommentar