vad kan man göra ..

2012/03/31, Vid 20:32 | Skrivet av

Åh, Yuki Matsuda, trots allt .. Mannen som leds av Yuketen har verkligen gett ut en bit av mitt hjärta, men mitt bröst galler, märke skor helt enkelt inte passar min fot. Dessa fyra färger Maine Guide skor kombineras med ljusblått insvept i jeans eller chinos oliviinvihreisiin-byxor och en ledig vit skjorta, men hårda för mina fötter, dessa taitaisivat ansluta med endast blåsor. Duh.

Maine Guide, 445 €, tresbienshop.com

(Siffror MAPS )

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

2 kommentarer »" vad kan man göra .. "

 1. avatar Patrik
  01/04/2012, 00:28

  Påfallande bra skor! Faktum longed för samma men storleken på ruskeeta Buccaneer Moccia.

 2. avatar tack för dina fötter! | Issues
  16/12/2013, 21:16

  [...] I mars 2012 skrev jag att ikuisuushimoitsemani Yuketenin skor helt enkelt inte passar din fot. Tydligen fötter denna skrift, efter något hände, för då kenkäkaappiini har letat sig upp till tre uppsättningar av Yuketenin skor. Och ja, allt för att passa in, även i perfekt. [...]

Kommentar