vad kan man göra ..

2012/03/31, 20:32 | Skrivet av

Åh, Yuki Matsuda, trots allt .. Mannen som leds av Yuketen har verkligen tagit en bit av mitt hjärta, men mitt bröst galler, märke skor helt enkelt inte passar min fot. Dessa fyra färger Maine Guide skor kombineras med ljusblått insvept i jeans eller chinos oliviinvihreisiin-byxor och en ledig vit skjorta, men hårda för mina fötter, dessa taitaisivat ansluta med enbart blåsan. Duh.

Maine Guide, 445 €, tresbienshop.com

(Siffror MAPS )

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

2 kommentarer »" vad kan man göra .. "

 1. avatar Patrik
  2012/04/01, 00:28

  Påfallande fin sko! Faktum longed för samma men storleken ruskeeta Buccaneer Moccia.

 2. avatar tack för dina fötter! | Issues
  2013/12/16, 21:16

  [...] I mars 2012 skrev jag att ikuisuushimoitsemani Yuketenin skor helt enkelt för att passa dina ben. Tydligen fötter detta skrivs, efter något hände, för då kenkäkaappiini har funnit sin väg upp till tre uppsättningar Yuketenin skor. Och ja, alla upp för att passa, och med perfekt. [...]

Lämna en kommentar