vad kan du göra ..

31/03/2012, 20:32 pm | Skrivet av

Åh, Yuki Matsuda, trots allt .. Mannen som leds av Yuketen verkligen tagit en bit av mitt hjärta, men mitt bröst galler, varumärke skor helt enkelt inte passar mitt ben. Dessa fyra färger Maine Guide skor kombinera med ljusblå insvept i jeans eller chinos oliviinvihreisiin-byxor och en ledig vit klänning skjorta, men hårda för mina ben som vet att de förenas endast blåsan. Duh.

Maine Guide, 445 €, tresbienshop.com

(Bilder MAPS )

Tags:

2 kommentarer »" vad kan du göra .. "

  1. Avatar Patrik
    01/04/2012, 00:28

    Påfallande stor sko! I själva verket längtade för samma men hela ruskeeta Buccaneer Moccia.

  2. Avatar tack för dina fötter! | Frågor
    2013/12/16, 21:16

    [...] I mars 2012 skrev jag att ikuisuushimoitsemani Yuketenin skor helt enkelt för att passa dina ben. Tydligen fötter detta efter att ha skrivit något hade hänt, eftersom kenkäkaappiini sedan har funnit sin väg upp till tre uppsättningar Yuketenin skor. Och ja, till och med alla överens, även perfekt. [...]

Kommentera