Paris vs New York

2012/03/11, Vid 20:39 | Skrivet av

Paris kontra New York blogg för jag kommer tillbaka på en regelbunden basis, nytt hopp, och har redan sett en gång förundras över. Två lempparikaupunkini tecken jämförande och likställa blogg är oerhört insiktsfulla och orsaka allvarliga fjärr längtan.

En bok av Vahram Muratyanin fynd har redan förstått att binda, men nu det urbana landskapet kan beundras isommassakin skala och koldioxidutsläpp kurisssa hålla ...

... Colette säljer nämligen fasad tarratapetteina! Undrar om en liten del av New York bredvid ett fönster? Eller framför fönstret - Jag tror inte att vi skulle ge motsatt räkälää miss ...

Inrikes x Vahram Muratyan Paris & New York Wall Stickers, 96 €, colette.fr

Tags:

7 kommentarer »" Paris vs New York "

 1. avatar AS
  12.3.2012, 09:21

  Oh my ... Tulipa vision att sätta det i New York barnets rum. Vid den färgen världen skulle stirra baby :) Men kan du säga, är det verkligen ett klistermärke tapet, eller kommer klister mix av få upptagen?

 2. avatar Inke
  12.3.2012, 10:35

  AS, jag vill att ditt barns rum! :) Det är tyvärr mer detaljerad information om att kvarstad, men Cole Tella nimittelivät det tarraksi, "klistermärke". Kanske det sitta inte kräver någon tapetklister liimaantuakseen så stora klistermärken nu kan utse ett sätt för tapeter, men tapeter är inte tarraksi om det inte är itsetarraantuvaa slag. (Ja, jag ska sluta bara landslaget .: D)

 3. avatar AS
  12.3.2012, 00:44

  Ja ... definitivt landslaget nivå päättelijä: D Kanske då kan våga genomföra projektet om märkningen handlar om. Seinätarrailusta när du redan har lite erfarenhet i jackan. Liisteröinti i stället för att skrika "kuprua och luftbubblan, hur ska goo in som grep och hoppsan, gick till huset en bit snett" -lopputulosta.

 4. avatar mamma
  12.3.2012, 20:25

  Är i sig tapeter med pre-lim på baksidan, ingen anledning att vattna och höja väggen. Kanske är det ett klistermärke?

 5. avatar AS
  13.3.2012, 00:58

  Låt oss hoppas ändå att "sticker" är enkel att installera. Ordern gick ut och grovt stor sjöfart blev fortfarande på toppen ... inte förbättras sössiä detta projekt :)

 6. avatar Inke
  14.3.2012, 21:24

  AS, berätta vad för slags fästmekanismen var! Här höll tummarna för att du limma själv på väggen tapeter fokus :)

 7. avatar AS
  16.3.2012, 11:52

  Tja, den grundläggande tapettiahan det var då: / Men jag dem en yxa i gropen, men jag går på kraftigt med en rulle tapet butik för att be om tapetklister och kanske lite kiinnitysvinkkejäkin. Hej ... egentligen bara två tapettivuotaa måste fästas på väggen (huset är i två delar), c'mon, kan det vara svårt ... .eihän? (* Och började genast med Google, tapetointifirmoja nätet *)

Kommentar