paris vs new york

11.03.2012, Från 20:39 | Skrivet av

Paris versus New York blogg jag kommer tillbaka med jämna mellanrum, i hopp om en ny och redan sett en gång förundras över. Två lempparikaupunkini tecken jämförande och likställa bloggen är oerhört insiktsfulla och orsaka allvarliga långa längtan.

Disputation Vahram Muratyanin fynd har redan förstått att binda, men nu det urbana landskapet kan beundras isommassakin omfattning och sina koldioxidutsläpp kurisssa sinne ...

Colette ... inte sälja fasaden tarratapetteina! Undrar om en liten bit av New York bredvid fönstret? Eller framför fönstret - Jag tror inte att vi var de enda ändarna räkälää miss ...

Inrikes x Vahram Muratyan Paris & New York Wall Stickers, 96 €, colette.fr

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

7 kommentarer »" paris vs new york "

 1. avatar AS
  2012/03/12, 09:21

  Oh my ... Tulipa visionen att sätta den i New York på barnets rum. Den färgen i världen skulle barnet stirrar :) Men kan man säga, det är verkligen etiketten tapeten, eller kommer en blandning av lim som används arbete?

 2. avatar Inke
  2012/03/12, 10:35

  AS, jag vill ha ditt barns rum! :) Det är tyvärr mer detaljerad information om denna märkning, men Cole Tella nimittelivät det tarraksi, "klistermärke". Det kanske sitter inte kräver tapet klistra liimaantuakseen, eftersom den stora etiketten nu kan utse ett sätt för tapeter, men tapeten är inte tarraksi om det inte är itsetarraantuvaa sort. (Ja jag skulle vilja avsluta landslaget .: D)

 3. avatar AS
  2012/03/12, 12:44

  Ja ... definitivt landslaget nivå päättelijä: D Kanske då skulle det ha modet att ta projektet om en etikett handlar om. Seinätarrailusta när det redan är i lite erfarenhet i jackan. Lamine istället för att skrika "kuprua och luftbubblan, hur goo vid den gripit och hoppsan, gick till huset lite skev" -lopputulosta.

 4. avatar mamma
  12.3.2012, 20:25

  Är i sig papers med pre-adhesiv på baksidan, inget behov av att bevattna och höja väggen. Kanske är det ett klistermärke?

 5. avatar AS
  2012/03/13, 00:58

  Låt oss hoppas i alla fall att den "sticker" är lätt att installera. Order gick och grovt stor sjöfart blev ännu mer på toppen ... inte förbättras sössiä detta projekt :)

 6. avatar Inke
  2012/03/14, 21:24

  AS, säg mig vilken typ av fästmekanism var! Här betraktas som tummarna att du inte limma själv på väggen tapeter fokus :)

 7. avatar AS
  16.3.2012, 11:52

  Tja, den grundläggande tapettiahan var: / Men jag tror inte yxa dem i gropen, men jag går på raskt med en rulle tapet klistra tapeter butik för att be om, och kanske lite kiinnitysvinkkejäkin. Hej, egentligen ... bara två tapettivuotaa ska fästas på väggen (huset är i två delar), det kan det vara svårt ... .eihän? (* Och genast började googla tapetointifirmoja nätet *)

Lämna en kommentar