paris vs new york

11.03.2012, Vid 20:39 | Skrivet av

Paris kontra New York på min blogg kommer jag att återkomma regelbundet, i hopp om en ny och redan sett en gång förundras över. Lempparikaupunkini två kännetecken för jämförande och jämföra bloggen är otroligt insiktsfull och orsaka allvarliga lång längtan.

Boka Vahram Muratyanin fynd har redan förstått att binda, men nu det urbana landskapet kan beundras isommassakin omfattning och sina koldioxidutsläpp samtidigt kurisssa ...

Colette ... inte sälja fasaden tarratapetteina! Undrar om en liten bit av New York City bredvid fönstret? Eller framför fönstret - Jag tror inte att vi var de enda huvuden räkälää miss ...

Inrikes x Vahram Muratyan Paris & New York Wall Stickers, 96 €, colette.fr

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

7 kommentarer »" paris vs new york "

 1. avatar AS
  2012/12/03, 09:21

  Oh my ... brand visionen sätta det i New York på barnets rum. Den färgen i världen skulle stirra baby :) Men kan man säga, är det verkligen det tapetklister, eller kommer att limma en mix av arbete?

 2. avatar Inke
  2012/12/03, 10:35

  AS, jag vill att du barnets rum! :) Det är tyvärr mer detaljerad information om denna märkning, men Cole Tella nimittelivät det till etiketter, "klistermärke". Kanske då den inte kräver någon tapetklister liimaantuakseen, som nu, kan den stora etiketten sorts utses för tapeter, men tapeten är att etiketter om det inte är itsetarraantuvaa slag. (Ja jag skulle vilja avsluta landslaget:. D)

 3. avatar AS
  2012/12/03, 00:44

  Ja ... absolut landslaget nivå päättelijä: D Kanske skulle det kunna våga genomföra projektet om märkningen handlar om. Seinätarrailusta när det redan lite erfarenhet går. Liisteröinti istället för att skrika "kuprua och luftbubblan, hur det kommer att klistra in det och tog tag oops, gick till huset lite skevt" resultatet.

 4. avatar mamma
  2012/12/03, 20:25

  Det är, som sådana, tapeter, med pre-adhesiv på baksidan, inget behov för att bevattna och hängas på väggen. Kanske är det ett klistermärke?

 5. avatar AS
  13/03/2012, 12:58

  Låt oss hoppas i alla fall att det "sticker" är enkel att installera. Beställ och fortsatte med att brutto stora sjöfarten var fortfarande på topp ... inte blir bättre sössiä detta projekt :)

 6. avatar Inke
  14/03/2012, 21:24

  AS, tala om för mig vilken typ av fästmekanismen var! Här kommer du att hållas med tummarna att du inte limma själv på väggen tapeter fokus :)

 7. avatar AS
  16/03/2012, 11:52

  Tja, den grundläggande tapettiahan det var :/ Men jag inte axen dem från gropen, men jag ska gå raskt rulla med tapetklister på affären för att be, och kanske lite kiinnitysvinkkejäkin. Hej, egentligen ... bara två tapettivuotaa måste fästas på väggen (huset är i två delar), det gör det, kan det vara svårt .... skulle du? (* Och genast började googla på nätet efter tapetointifirmoja *)

Kommentar