Paris vs New York

2012/11/03, 20:39 pm | Skrivet av

Paris kontra New York blogg jag kommer tillbaka regelbundet, i hopp om ett nytt och redan sett en gång förundras över. Två lempparikaupunkini tecken komparativ och likställa blogg är oerhört insiktsfulla och orsaka allvarliga fjärr längtan.

En bok av Vahram Muratyanin fynd har redan förstått att knyta, men nu det urbana landskapet kan beundras isommassakin skala och deras koldioxidutsläpp kurisssa medan ...

... Colette säljer Indeed fasad tarratapetteina! Undrar om en liten bit av New York bredvid fönstret? Eller framför fönstret - Jag tror inte att vi skulle ge motsatt räkälää miss ...

Inrikes x Vahram Muratyan Paris & New York Wallpaper klistermärken, € 96, colette.fr

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

7 kommentarer »" paris vs new york "

 1. Avatar AS
  2012/12/03, 09:21

  Oijoi ... Tulipa visionen sätta det i New York på barnets rum. Den färgen i världen skulle barnet stirrar :) Men kan man säga, det är verkligen ett klistermärke tapet, eller kommer en blandning av lim som används för att få upptagen?

 2. Avatar Inke
  2012/03/12, 10:35

  AS, jag vill ha ditt barns rum! :) Det finns tyvärr mer detaljerad information om denna märkning, men Cole Tella nimittelivät det tarraksi, "klistermärke". Kanske det inte kräver någon tapetklister sitta liimaantuakseen som stora klistermärken nu kunde utse en väg för tapeter, men tapeter är inte tarraksi såvida itsetarraantuvaa slag. (Ja jag ska sluta precis landslaget .: D)

 3. Avatar AS
  2012/03/12, 12:44

  Ja ... definitivt landslaget nivå päättelijä: D Kanske det sedan skulle våga genomföra projektet om etiketten handlar om. Seinätarrailusta när det redan är i en lite erfarenhet i jackan. Lamine istället för att skrika "kuprua och luftbubblan, hur det goo på den gripit och oops, gick till huset lite skev" -lopputulosta.

 4. Avatar mamma
  2012/03/12, 20:25

  Är i en tapet med en pre-lim på baksidan, inget behov av att vattna och sätta på väggen. Kanske är det ett klistermärke?

 5. Avatar AS
  2012/03/13, 24:58

  Låt oss hoppas att den händelse att "dekal" är enkel att installera. Ordern gick ut och grovt stor sjöfart var fortfarande på topp ... förbättrar inte sössiä detta projekt :)

 6. Avatar Inke
  2012/03/14, 21:24

  AS, berätta vilken typ av klämmekanismen var! Här, anses hålla tummarna för att du inte limma själv på väggen tapeter fokus :)

 7. Avatar AS
  2012/03/16, 11:52

  Tja, den grundläggande tapettiahan var det: / Men jag gör dem yxan i gropen, men jag ska gå raskt rulla med tapeter tapetklister för att be om handel och kanske lite av kiinnitysvinkkejäkin. Hej ... egentligen bara två tapettivuotaa måste fästas på väggen (huset är i två delar), c'mon, kan det vara svårt ... .eihän? (* Och började genast med Google, alltför tapetointifirmoja nätet *)

Kommentera