Paris vs New York

2012/03/11, vid 20:39 | Skrivet av

Paris kontra New York blogg för jag kommer att återkomma regelbundet, nytt hopp, och redan sett en gång förundras över. Två lempparikaupunkini tecken jämförande och likställa blogg är vansinnigt insiktsfull och orsaka allvarliga fjärr längtan.

En bok av Vahram Muratyanin fynd har redan förstått att binda, men nu det urbana landskapet kan beundras isommassakin skala och koldioxidutsläpp kurisssa hålla ...

... Colette faktiskt sälja fasad tarratapetteina! Undrar om en liten del av New York bredvid ett fönster? Eller framför fönstret - Jag tror inte att vi skulle ge motsatt räkälää miss ...

Inrikes x Vahram Muratyan Paris & New York Wall Stickers, 96 €, colette.fr

Taggar:

7 kommentarer »" Paris vs New York "

 1. Avatar AS
  12.3.2012, 09:21

  Åh min ... Tulipa syn sätta det i New York barnets rum. Vid den färgen världen skulle stirra baby :) Men kan du säga, är det verkligen ett klistermärke tapet, eller kommer klister blandning av arbete?

 2. Avatar Inke
  12.3.2012, 10:35

  AS, jag vill att ditt barns rum! :) Det är tyvärr mer detaljerad information om att kvarstad, men Cole Tella nimittelivät det tarraksi, "klistermärke". Kanske sitter inte kräver någon tapetklister liimaantuakseen så stora klistermärken nu kan utse ett sätt för tapeter, men tapeter är inte tarraksi om det inte är itsetarraantuvaa slag. (Ja, jag ska sluta bara landslaget .: D)

 3. Avatar AS
  12.3.2012, 12:44

  Ja ... definitivt landslaget nivå päättelijä: D Kanske då kan våga ta upp projektet om märkningen handlar om. Seinätarrailusta när det redan är i en lite erfarenhet i jackan. Lamine istället för att skrika "kuprua och luftbubbla, hur skall goo in som grep och hoppsan, gick till huset lite snett" -lopputulosta.

 4. Avatar mamma
  12.3.2012, 20:25

  Är i sig tapeter med pre-lim på baksidan, ingen anledning att vattna och sätta på väggen. Kanske är det ett klistermärke?

 5. Avatar AS
  13.3.2012, 24:58

  Förhoppningen är att fallet är "klistermärke" enkel att installera. Ordern gick ut och grovt stor sjöfart blev fortfarande på toppen ... inte förbättras sössiä detta projekt :)

 6. Avatar Inke
  14.3.2012, 21:24

  AS, berätta vad för slags fästmekanism var! Här höll tummarna för att du limma själv på väggen tapeter fokus :)

 7. Avatar AS
  16.3.2012, 11:52

  Tja, den grundläggande tapettiahan det var då: / Men jag gör dem en yxa i gropen, men jag går på kraftigt med en rulle tapet Butiks att be om tapetklister och kanske lite kiinnitysvinkkejäkin. Hej ... egentligen bara två tapettivuotaa måste fästas på väggen (huset är i två delar), c'mon, kan det vara svårt ... .eihän? (* Och genast igång med Google, tapetointifirmoja nätet *)

Kommentar