väännänkö tråd?

19/02/2012, 21:15 pm | Skrivet av

Var klipp? Var tång? Bunny när jag såg en bit av en önskan att starta en lång tid gör-det-själv-projekt, vilket kunde - i vanliga stil - slut i ungefär en halvtimme för att försöka desperat efter itkupotkuraivareihin!

Hillier Bunny Doodle Diamanthalsband, $ 1705, openingceremony.us

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

4 kommentarer »" väännänkö tråd? "

 1. Avatar Emma
  21/02/2012, 00:30

  Wire Works! Åh, Satan. Min _opiskeluihin_ ingår trådarbete (ja), och jag var på väg att kasta dem till djävulen skiftnycklar (sorry, nu en orsak tvångsmässig svära!) Ut genom fönstret några gånger. April. Blodtrycket stiger vid blotta tanken. Jag vill inte rekommendera någon. Inte bara kor och hantverk mirakel.

 2. Avatar Taina
  2012/02/21, 11:37

  Bara en super snygg kanin!
  kom att tänka på när jag blir upprörd på jobbet, och förvända rätten för gem bokstäver FUCK U. Lopputuloshan var en extra irritation, och jävligt ont i fingrarna. Jag rekommenderar inte heller.
  Vet sedan om du skulle ha försökt den typen av teiniangstimielenilmauksen kontrast, även om den söta kaninen, olisko varit annars.

 3. Avatar Lora
  2012/02/21, 15:01

  Silvertråd kan vara mukavempi twist sånt :)

 4. Avatar Inke
  2012/02/21, 22:04

  Emma och Taina, jag erkänner jag le och skratta åt dig, men båda symppaan enormt! Jag föreslår att Emma Tainan crafting tips - kanske wireframe arbete tycks på något sätt bättre svordomar wringing? :)

  Lora, lite för dyra utbildning grejer när du vet hela tumpula: D (Å andra sidan - mina hantverkskunskaper även klippen är för dyra ...)

Kommentera