väännänkö tråd?

2012/02/19, Vid 21:15 | Skrivet av

Var klipp? Var tång? Pupu efter att ha sett en bit av en önskan att starta efter en lång tid gör-det-själv-projekt som kunde - på vanliga stil - kommit till ett slut efter ungefär en halvtimme för att försöka desperat itkupotkuraivareihin!

Hillier Bunny Doodle Diamond halsband, $ 1705, openingceremony.us

Tags:

4 kommentarer »" väännänkö tråd? "

 1. avatar Emma
  21.2.2012, 00:30

  Wire Works! Åh, Satan. Min _opiskeluihin_ ingår wireframe arbete (ja), och jag kommer att kasta dem djävulen mutterdragare (förlåt mig nu orsaka en tvångsmässig svära!) Ut genom fönstret ett par gånger. April. Blodtrycket stiger för en enkel idé. Jag rekommenderar inte till någon. Med undantag för kor och hantverk mirakel.

 2. avatar taina
  21.2.2012, 11:37

  Bara en super snygg kanin!
  kom att tänka på när du blir irriterad på jobbet och vred gem bokstäver FUCK U. Lopputuloshan var en extra irritation, och jävligt ont fingrar. Jag rekommenderar inte heller.
  Vet sedan om bör prövas i stället för en sådan teiniangstimielenilmauksen även söt kanin, skulle det ha visat sig på olika sätt.

 3. avatar Lora
  21.2.2012, 15:01

  Silvertråd kan vara mukavempi att vrida så :)

 4. avatar Inke
  21.2.2012, 22:04

  Emma och taina, jag erkänner med ett leende och skratta åt dig, men båda symppaan oerhört! Jag föreslår att Emma Tainan crafting tips - kanske wireframe verk verkar något bättre svordomar wringing? :)

  Lora, lite för dyra utbildning grejer när du vet att de är fulla tumpula: D (Å andra sidan - mina hantverks färdigheter även klippen är för dyrt ...)

Kommentar