väännänkö tråd?

2012/02/19, kl 21:15 | Skrivet av

När klippen? Vart Tänger? Bunny när jag såg en bit av en önskan att starta en lång tid gör-det-själv-projekt som kan - i den vanliga stil - upphöra om en halv timme för att försöka desperat efter itkupotkuraivareihin!

Hillier Bunny Doodle Diamant halsband, $ 1705, openingceremony.us

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

4 kommentarer »" väännänkö tråd? "

 1. avatar Emma
  21/02/2012, 00:30

  Wire-frame fungerar! Åh, helvete. Min _opiskeluihin_ hörde den trådarbete (ja), och jag var på väg att kasta de jävla rattar (sorry, nu en orsak av tvångsmässig svära!) Ut genom fönstret några gånger. April. Blodtrycket stiger vid blotta tanken. Jag rekommenderar inte till någon. Med undantag för de kor och hantverk för mirakel.

 2. avatar taina
  21/02/2012, 11:37

  Bara en super cool kanin!
  kom att tänka på när jag blir nervös på jobbet, och förvända dom gem bokstäver FUCK U. Lopputuloshan var ytterligare irritation och jävligt ont i fingrarna. Jag rekommenderar inte heller.
  Vet inte sedan om du skulle ha provat den typen av teiniangstimielenilmauksen andra sidan, även om den söta kaninen, vet, kanske det har visat sig på olika sätt.

 3. avatar Lora
  21/02/2012, 15:01

  Silvertråd kan vara mukavempi twist sånt :)

 4. avatar Inke
  21/02/2012, 22:04

  Emma och januari jag erkänner jag le och skratta med dig, men båda symppaan oerhört! Jag föreslår att Emma i Tainan crafting tips - kanske en trådmodell verkar fungera bättre på något sätt vred fult språk? :)

  Lora, lite för dyrt för utbildning grejer när du vet hela tumpula: D (Å andra sidan - min crafting färdigheter upp gem är för dyra ...)

Kommentar