väännänkö tråd?

2012/02/19, 21:15 pm | Skrivet av

När klippen? Vart tång? Bunny när jag såg en bit av en önskan att starta en lång tid gör-det-själv-projekt, som kunde - på vanligt sätt - att sluta i ungefär en halvtimme för att försöka desperat efter itkupotkuraivareihin!

Hillier Bunny Doodle Diamond Necklace, $ 1705, openingceremony.us

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags:

4 kommentarer »" väännänkö tråd? "

 1. Avatar Emma
  21/02/2012, 00:30

  Wireframe arbete! Oh Satan. Min _opiskeluihin_ ingår trådarbete (ja), och jag skulle kasta dem i djävulens kontrollrattar (sorry, utgör nu en tvångsmässig svära!) Ut genom fönstret några gånger. Huh. Blodtrycket stiger vid blotta tanken. Jag vill inte rekommendera någon. Med undantag för de kor och hantverk för mirakel.

 2. Avatar taina
  2012/02/21, 11:37

  Bara super cool kanin!
  kom att tänka på när jag blir upprörd på jobbet och jag kommer att vrida gem bokstäverna FUCK U. Lopputuloshan var en ytterligare irritation och jävligt ont i fingrarna. Jag rekommenderar inte heller.
  Vet inte sedan om du skulle ha försökt en sådan teiniangstimielenilmauksen andra sidan, även om den söta kaninen, skulle det ha visat sig på olika sätt.

 3. Avatar Lora
  2012/02/21, 15:01

  Silver garn kan vara mukavempi att vrida sånt :)

 4. Avatar Inke
  2012/02/21, 22:04

  Emma och Taina, jag erkänner med ett leende och skratta med dig, men båda symppaan oerhört! Jag föreslår att Emma Tainan crafting tips - kanske en tråd verkar fungera bättre på något sätt vred fult språk? :)

  Lora, lite för dyrt att träna saker när du vet hela tumpula: D (Å andra sidan - mina hantverkskunskaper av även klippen är för dyra ...)

Kommenterade