zip det!

17.02.2012, 21:00 | Skrivet av

Detta kan vara den första plagg, designad av Mark McNairy Woolrich Woolen Mills, som väcker starka känslor, önskningar. Detta alltså trots att jag inte helt förstår vilket värde jag som konsument kan jag få den där jackan veck kudde eller en påse-liknande form? Hittills har jackor inte haft en fruktansvärt ofta viikkailla botten av väskan - det är antingen att enheten är påslagen eller lämnas hemma.

Jo, den vackra onpahan en relativt lätt och snygg jacka mac ... och lätt att resa med, även om det är kakkostakiksi.

Woolrich Woolen Mills P-Mac, 472 €, norsestore.com

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Taggar: ,

2 kommentarer »" zip it! "

 1. avatar mamma
  2012/02/18, 00:39

  Bortsett från vägen är en väska packad i vinden / regnskydd jacka riktigt bra. Bär den i en väska, ryggsäck, var du än är snyggare än något.

 2. avatar Jepa
  2012/02/22, 19:47

  Jag hade några röda anorak som gick till en hög av sina egna fickor. Världens mest bekväma regnjacka / skaljacka / rock allt och det var fortfarande ungefär som Fjällräven chic. Slutsatsen var i alla fall att den försvann i några festivaler, en gång monterade var så liten.

Kommentar