zip it!

17.02.2012, 21:00 | Skrivet av

Detta kan vara den första Mark McNairy utformade Woolrich Woolen Mills kläder, som väcker starka känslor, önskningar. Detta alltså trots att jag inte helt förstår vilket värde jag som konsument kan jag få den jackan fälls också en kudde eller en påsliknande form? Hittills har jackor inte haft en fruktansvärt ofta viikkailla botten av väskan - det är antingen att enheten är påslagen eller kvar i hemmet.

Tja, åtminstone det vackra en relativt lätt och snygg mac-jacka ... och lätt att resa med, även om det är kakkostakiksi.

Woolrich Woolen Mills P-Mac, 472 €, norsestore.com

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags: ,

2 kommentarer »" zip it! "

 1. avatar mamma
  2012/02/18, 12:39

  Förutom att vägen är en väska packad i vinden / regnskydd jackan riktigt bra. Bär den i en väska, ryggsäck, där endast snyggare än något annat.

 2. avatar Jepa
  2012/02/22, 19:47

  Jag hade några röda anorak som gick till en hög av dina fickor. Världens mest bekväma regnjacka / skaljacka / rock och allt var fortfarande ungefär som Fjällräven chic. Slutsatsen var ändå att det försvann i en del festivaler, en gång monterade var så liten.

Lämna en kommentar