zip det!

17.2.2012, 21:00 | Skrivet av

Detta kan vara den första, designad av Mark McNairy kläder Woolrich Woolen Mills, som väcker starka önskningar, känslor. Detta därför trots att jag inte helt förstår vilket värde jag som konsument kan få den där jackan fälls också en kudde eller en påse liknande form? Hittills har jackor inte haft en fruktansvärt ofta viikkailla botten av påsen - det är antingen att enheten är påslagen eller kvar hemma.

Tja, ska sanningen vara en relativt lätt, och en underbart snygg mac jacka ... Och lätt att resa med, även då kakkostakiksi.

Woolrich Woolen Mills P-Mac 472 €, norsestore.com

Taggar: ,

2 kommentarer »" zip it! "

  1. Avatar mamma
    18.2.2012, 12:39

    Inte bara vägen är förpackad i en påse av vind / regnskydd jacka riktigt bra. Passerar genom väska, ryggsäck, där endast snyggare än något annat.

  2. Avatar Jepa
    22.2.2012, 19:47

    Jag hade ibland röd anorak som gick till en hög av dina fickor. Världens mest bekväma regnjacka / jacka / rock allt och det var fortfarande ganska långt Fjällräven chic. Slutsatsen var ändå att den försvann i vissa festivaler, en gång monterade var så liten.

Kommentar