zip it!

17.02.2012, 21:00 | Skrivet av

Detta verkar vara den första Mark McNairy plagg Woolrich Woolen Mills, som väcker starka känslor, önskningar. Detta därför trots att jag inte helt förstår vilket värde jag som konsument får jag att jackan fälls också en kudde eller en påse liknande form? Hittills har jackor inte haft en fruktansvärt ofta viikkailla botten av påsen - det är antingen att enheten är påslagen eller lämnas i hemmet.

Tja, åtminstone det härliga en relativt lätt och snygg mac jacka ... och lätt att resa med, även då kakkostakiksi.

Woolrich Woolen Mills P-Mac 472 €, norsestore.com

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags: ,

2 kommentarer »" zip it! "

 1. Avatar mamma
  2012/02/18, 12:39

  Inte bara vägen är en väska packad i vinden / regnskydd jacka riktigt bra. Passerar genom väska, ryggsäck, där endast snyggare än något.

 2. Avatar Jepa
  2012/02/22, 19:47

  Jag hade några röda anorak som gick till en hög av sina egna fickor. Världens mest bekväma regnjacka / jacka / rock allt och det var fortfarande ganska långt Fjällräven chic. Slutsatsen var ändå att det var förlorat i vissa festivaler, en gång monterade var så liten.

Kommentera