zip it!

17.02.2012, 21:00 | Skrivet av

Detta kan vara den första Mark McNairy utformade Woolrich Woolen Mills kläder, som väcker starka känslor, önskningar. Detta alltså trots att jag inte helt förstår vilket värde jag som konsument kan jag få den jackan fälls också en kudde eller en påsliknande form? Hittills har jackor inte haft en fruktansvärt ofta viikkailla botten av påsen - det antingen är på eller kvar hemma.

Tja, åtminstone det vackra en relativt lätt och snygg mac-jacka ... och lätt att resa med, även om det är kakkostakiksi.

Woolrich Woolen Mills P-Mac, 472 €, norsestore.com

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags: ,

2 kommentarer »" zip it! "

 1. Avatar mamma
  2012/02/18, 12:39

  Inte bara på vägen är förpackad i en påse av vind / regnskydd jacka riktigt bra. Bär den i en väska, ryggsäck, var du än är snyggare än något annat.

 2. Avatar Jepa
  2012/02/22, 19:47

  Jag hade några röda anorak som gick till en hög av sin egen ficka. Världens mest bekväma regnjacka / skaljacka / rock allt och det var fortfarande slags ganska Fjällräven chic. Slutsatsen var i alla fall att det försvann i några festivaler, en gång monterats var så liten.

Kommenterade