Jag vet vad du äter nästa helg

2015/03/25, 20:59 pm | Skriftliga

Skinka skinka!

Vilken rolig att denna blogg för år är inte bara maten grejer att passa in - en hel del när det kommer till ämnet dock fiilisteltyä och underhållning, även i köket! Detta ska sedan öppna ett nytt fält blygt hamburgare, du kan snurra den typ som finns i, säg, nästa söndag.

Detta recept berättelse förknippas mäkta Flow festival, med en liten bit av samma mentala bullar har varit i New York Ninja kojusta mer än ett år. Nu kanske du redan känner igen audacity: för några år sedan vi inte äta hela tre dagar festarisessiomme andra rätter. Men vi åt en hel del. Så ja det här är det för något.

Smaken var livfullt i åtanke, många hittade minnen dos av råvaror och resten av hålen fullgjorts i Google. Så, i augusti, och den officiella versionen av glädjen i återförening tiden vi strukturerat en kopia av hamburgare asiatiska twist av följande komponenter:

1. Jumalsämpylä:
Vi rekommenderar att du börjar hampurilaisprojektin beredningen av ett par timmar innan tillagning tid och bara kunde snurra all konkurrens och jämförelse av långvariga, komplimanger av att samla hamburgare i en bulle. Det är det enda rätta receptet kan hittas i de gamla Eve Voisilmäpeliä bloggarkiv (vänligen återvinnas!). Och du kommer att känna skillnaden.

2. hoisin-smaksatt biff:
Kryddat paketillinen (400 g), något högre fetthalt i rumstemperatur malet nötkött organisk (t ex 17%) salt och peppar. Pat köttet i fyra runda, lituskaiseksi stek. Tryck biffarna i mitten av en liten inbuktning med tummen, då köttet inte kommer dra sig ur pannan tot.

Stek biffarna i en kastrull sparsamt - medium har varit i branschen du bra. Slutskedet av matlagning biffar Sudi yta spice hoisinsås, kan det finnas i dag i tid till och med små butiker.

3. Soosi:
Detta är enkelt: ta smaksatt majonnäs, tillsätt den varma och gör allting bättre Sriracha. Rör. Upprepa tills du är inte längre rädd.

4. Andra viktiga saker:
- Hacka örterna, väl, vi hade koriander, mynta, basilika.
- Vårlök Sedan våren!.
- Mung böngroddar
- Rostad lök (yep, vad är placerad i t.ex. Hodarien på.)

5. När du lär ja utan ohjettakin:
1. Skär brödet kast öppen och smörj de två halvorna av Sriracha-majonnäs.
2. Lyft botten ovanpå den glödheta biff.
3. Tillsätt groddar och rostad lök. Också lägga lite Sriracha precis som det är.
4. Sedan en handfull örter, samt massor av vårlök.
5. Lyft på locket och det är det.
+ Se till att täcka bordet med gaffel och kniv - det kan inte överleva utan stilen.

Skinka skinka.

21/03/15

22/03/2015, 14:11 pm | Skrivet av

Lördag 21 mars, 2015

Beanie COS
Scarf Acne Studios
Solglasögon + Bag Céline
Coat Samuji
Klänning Wood Wood
Monki Skirt
Skor adidas Originals / Stan Smith

hey buddy!

22/03/2015, 14:04 pm | Skrivet av

kompis, schäfer
kompis, schäfer
Jag var yngre, Vans Slip-Onsien senior vän - Jag minns att jag äger dem, åtminstone shakkiruudullisina, kokomustina och -valkoisina, tyger och läder. Således i efterhand, låter det ganska absurt, mitt ben, blir modellen inte riktigt passar alls. Jag minns fortfarande tydligt känslan av fotsulorna och hälarna började slumpen, om skorna kom kävelleeksi även lite längre sträcka.

Det verkar därför onödigt att säga, jag har inte så mycket upphetsad när Inke antydde för mig THE MÄN i tillgängliga Buddy mokkaisista slipari. Au, aldrig igen. Fair förirrat en månad sedan, men jag hamnade flyttar och utseende förförde förena dessa ganska snygg potentiell kantapäänkiduttajia.

Men utvecklingen har Verkar utvecklats, eftersom dessa slip-onithan tycktes ha bekväma att bära - den svampiga och flexibel. Jag hoppas att det första intrycket inte kan bedra, kom ut nämligen handla skor med mig. Jag hoppas att sommaren 2015 kommer att bli ihåg inte hälen smärta.

Buddy -slip-ettor, Min o Min DE MÄN

veck vänligen

2015/03/18, 09:00 | Skrivet av

Svart Crane Veck Dress

Muistinpas medan Black Crane-Brand existens, när jag var i barerna i sitt eget land taidetätikaapua vid mig att gå under veckan.
(Men sedan mindes jag att jag skulle avsluta dagen Mapplethorpe öppnandet av utställningen på Kiasma, och jag gör ganska ännu inte redo att flytta så långt skämt premiss:. Kulttuuritanttuuttani den miljö där det verkar ja precis som iteltään)

Men nu, eftersom de redan har i sådana kläder med midjan! Ska jag försöka för en förändring gruva också ..?

Svart Crane Veck klänning, $ 224, totokaelo.com

statskupp

17/03/2015, 09:00 | Skrivet av

Engineered Plagg Enfield Jacket Den gröna färgen och kläder har varit den självklara ledaren för en lång tid. Nu kan vara dags för revolutionen till hands, för igår jag beställde den blå rocken, sedan high school år. Lustig här är det faktum att det vid första anblicken knackade jackan. Färgen var bara spot-on, men detta är taskujahan att skona: bilden baseras på tio, ett fåtal kan hittas ytterligare accentuera displayen gör att du kan medla. Tja, bättre overs när vajarit - nycklar, en plånbok och en hund väska kommer att behöva söka en helt ny typ av utmaning!

Engineered Garments, Enfield Jacket, £ 409, oipolloi.com

edit: Jackan kom in och gick ut tillbaka! Ja, det är redan troligt att EG inte förbättras webbshop - dessa storlekar inte riktigt sett någon logik. Uppdrag för kontinuerlig storlek.

Det spelar ingen roll om de är svart eller vitt

2015/03/16 vid 18:55 | Skrivet av

adidas Originals: Tubular Moc Runner + "Shades of White" pack Superstar

adidas Originals: Tubular Moc Runner + "Shades of White" pack Superstar

Tydligen meningslöst att vänta något mycket omfattande våren garderob uppdateringar från denna riktning ... Men saker och ting börjar sko då vara längre än en välsignelse! Svart svävare kom på fredagen avtäckta tanssittamalla dem i fem timmar, kommer den vita tur att vänta på tillstånd att köra ut på gatan stoft som lämnar skydd rutan.

Önskar jag var två meter, då skulle det finnas så mycket pähkäiltävää i korridoren på morgonen ... # sko chick.

adidas Originals:
Tubular Moc Runner, € 119, caliroots.com
"Shades of White Pack" Superstar, 105 €, sneakersnstuff.com

ett tidlöst val

2015/03/10, 20:51 pm | Skrivet av

Acne Studios 'Living guld "Bracelet

Apple Watch? Meh.

Acne Studios 'Living guld ", 520 €, acnestudios.com

nonchalant, men

2015/04/03, 09:00 | Skrivet av

Ta det lugnt Hoodies, T-shirts, sneakers och ryggsäckar. Casual wear intresserad. Medelålderskris huvuden det bakom?

Tröja The Real McCoy, £ 160, superdenim.com
Trainers adidas Originals, 130 €, adidas.fi
Byxor orSlow, £ 175, thebureaubelfast.com
Ryggsäck Buddy, € 120, buddyhappy.eu / DE MÄN
OrSlow skjorta, £ 180, thebureaubelfast.com
Strumpor Merz B. Schwanen, 24,90 €, fransboonestore.com

gamla mimes

2015/03/03, 21:29 pm | Skrivet av

Rodebjer Mime Grafisk Dress Det kallas Mime Dress - miimikkomekko. Om bara namn bör fördöma, fördöma allvarligt. Mime: du ger mig kalla kårar.

Olinpas nämligen sommaren 2006 i Roskilde och puskenut må bra mestoille ta en titt på vår efterlängtade Death Cab For Cutie spelning. Där bredvid sillipurkkiparkkeerasi vit i ansiktet mim, som tolkade noggrant och korrekt huitoen känsla sätt på mime show för varje låt varenda lainin.

Mime pliis. Inte.

(Men klänningen jag kunde ta, trots sitt namn.)

Rodebjer Mime Graphic Jersey Klänning, 255 €, rodebjer.com

Stockholm vit

25/02/2015, 21:23 pm | Skrivet av

adidas Originals "Shades of White Pack" för Sneakersnstuff

När allt är denna blogg inte längre lite mer än sneakers - det är bara säkrare vårtecken som smältande takfoten, twittra och lämnar en änka totalt! Torka gatorna väntar bara jag beställde (av misstag fel adress, men jag beställde det onda, men) super vitt Superstar , som härrör från de adidas Originals svenska tennaripuoti Sneakersnstuff gör en speciell . Superstar finns även i vitt Stan Smith och Tubular, kommatecken, variationen av färgen måste förpackas enligt de vackra, roosat utbytes band.

Berättelser om grejer (för mig åtminstone) säljs och mikäpäs det, om historien är bra. Denna sko set, inspirerad av arbetena enligt uppgift Stockholm hus och lägenheter vithet. Stockholmsvitt är något ägg-skal och ljusgrå benvit nyans som fungerar berättade lokala inrednings grund och utgångspunkten. Den första vita - sedan Detailing.

Lost in Stockholm (Foto: Hanna Gullichsen / hannag.fi)

Och detaljer tal om dessa tofflor av rosa-innersula är enligt uppgift tryckt på kartan Stockholm. Tarinanhan att detta också kan stänga cirkeln, som i bilden ovan i våras pojotan inte bortom två Superstar i Stockholm med hjälp av navigering på telefonen. Under våren resa kommer att ge stockholm blyvitt, trots allt, det är noga med att känna sig hemma.

adidas Originals "Shades of White Pack" för Sneakersnstuff, 105 €, sneakersnstuff.com