brillsit löneFörmåga

2014/12/16, 09:00 | Skrivet av

Facelift 2015.

En trevlig situation: Jag har gått redan bär glasögon och ett halvt år och inte visar några tecken på mättnad. Jag har använt dessa glasögon mer än yksiäkään andra efter tolv år sedan, lärde jag piilareihin. Dessa har jag varit borta från parterna och samvaro - inte andra glasögon inte har dem bara saken var.

Trevlig lasejahan deras nuvarande föregångare har varit, men kanske något av spelade det säkra val. Jag har Verkar bäst att välja glasögon räväkämmällä en liten twist, då deras användning bör vara ett medvetet val och inte tvingas bullar ark.

Mycket dramatisk förändring efter att jag verkar längta, men jag tror att även dessa kandidater ska vara en liten uppgradering look.

Den översta raden från vänster medurs:
Miu Miu, 254 €, otticanet.com
3.1 Phillip Lim / Linda Farrow, $ 281, us.lindafarrow.com
Andy Wolf, bokmärke, som inte kan hitta ett pris andy-wolf.at

slutligen

2014/12/15, 09:00 | Skrivet av

Viberg Service Boot

Efter fyra års väntan, liksom dussintals förvirrande och motstridiga hel-instruktioner efter slutligen vågade beställa själv Viberg. Sovittamatta säker, eftersom aldrig korsade inte kollidera inte ens tillnärmelsevis äger ett par av min storlek. Nåväl, nu är jag kom över!

Så jag skulle lägga till en mer förvirrande storlek riktlinjer för överbelastning av Internet: Viberg Service Boot, sist i 2030, tjänar den perfekta storleken 8,5 42 / UK8 storlek benet Amen..

Ronya: arbeta hårdare

14/12/2014, 20:39 pm | Skriftliga
YouTube Preview Image

April Åtminstone finns bra låt och video, så positiv överraskning även inhemska handling. Detta förstärks mot den sista veckan före julhelgen förtjänat!

Blast från det förflutna

2014/09/12, 09:00 | Skrivet av

adidas originals Tubular Runner PSQ1

Jag är inte säker på om ett hundratal, kärlek eller hat. Men om något jag har lärt mig av tidigare motstridiga förnimmelser, så det säkraste vore att sätta för att dra samma väg. Annars: #loppuunmyyty, # förtvivlan.

Ysärihän dessa är naturligtvis mäkta närvarande, men efter allt det ger några stora tid att det kunde vara ännu ett par skor, lite respekt. (Bara lämna Date-kroppen luktar, ljusblå glosor och hiusmaskarat fred.)

adidas Originals Tubular Runner PSQ1, 110 €, aplace.com

logger sexuell rekommenderar!

2014/08/12, 21:23 pm | Skrivet av

Lumberjacken Sexuell rekommenderar - © Mikko Hannula
Mr Natty -partaöljyt och tvålar till jul:
Famous Beard Elixir, £ 8,50
Bring Me Sunshine Beard Elixir, £ 8,50
FFS Beard Shampoo, 15 £

ro besvärliga

2014/12/07, 22:31 pm | Skrivet av

Sedan våren har jag fått kämpa med problemet, som jag trodde att vara över redan för länge sedan. Trettio ikävuosi kommer inte ensam, men tog med eldiga hälsningar tonåren. Klocka Var försiktig av naturen vid denna tid: första gången jag såg ansiktet igen bara blommande 30-års födelsedag morgonen.

Åldrar i de upproriska tonåringen lågkonjunkturen käken försöker tämja ett par sidor av en hudläkare recept, men mindre intensiv kiehahduksen våren är den bästa tiden att tänka hjälper och varsam hand. Endast de senaste veckorna har jag vågat tänka på ett problem med den sist vinnande sidan.

Att hitta rätt kombination av kantblommiga ytan men fortfarande uttorkade ansikte var inte helt iisiä åtminstone inte på egen hand genomfört. På ett roligt sätt började det förändras dock uppstå när maltoin be om hjälp med krishantering professionell och lyssna på ha lärt sig av tipsen. Mer hydrering, mindre mordförsök!

Neal s Yard Remedies uppsättningar i

Jag fick ungefär en månad sedan, Neal s Yard Remedies importör Mascara produkter, som jag lärt mig att använda Katja mig skriftliga instruktioner för användning. De viktigaste idéerna i samband med användning av produkterna för att expandera och kvällsrutiner. Innan brickan ansiktet, sprutas jag dem lite vatten i ansiktet och läpsyttelin yta för torr hud, eftersom antalet rikliga grädde frikostigt. Små korrigeringsrörelser får inte överraskande mycket bättre resultat: ansiktet fördubblades mängden vatten och lagt en matchande uppsättning av den andra, en lättare fuktighetskräm innan tönkköä fett för användning. Torkan har börjat ge vika, och slutligen resten av situationen för att lugna ner sig.

Neal s Yard Remedies Rose Facial Wash & Rose Daily Moisture

Rose doft som en vän jag naturligtvis glad över att nykynaamalleni de mest lämpliga produkter ansågs bara registrera rosig tvätt och fuktighetskräm. Neal s Yard Remedies ansikts tvättar, jag har goda erfarenheter i det förflutna: Jag har haft tid att prova te sign par av en emulsion , salva, vatten lätt skummande variabel version. Nu har du provat ruusuputsari i sin tur är en klar gel sammansättning Clarisonic urvalsknapp för användning med penseln. Kvalificerad grejer, lämnar detta ja tömäkämpikin Stiftelsen för typ av par, därför har jag fått möta kiukutellessa.

Rosy fuktighetskräm är också garanterad Neal kvalitet: absorberas väl, och kommer också att fungera bra under make-up. Den största insikten är associerad med användningen av: sivelen kväll tjockare under nattkräm, för att ge den mest huden, tillräckligt för att törsta fukt. Bottle'm Besatt med detta ytterligare steg naturligtvis väldigt glada, men jag rekommenderar delårs lägga varmt även för dem som inte tar kosmetika maniska. Jag svär att denna ekstravaivannäöstä varit riktigt bra och jag läträä mer burk chuck bara för att jag kan.

Neal s Yard Remedies: Wild Rose Beauty Balm & Frankincense Hydrating Facial Mist

Frankincense-kit kasvosuihke yrttisellä berusande doft. Jag förstår att produkten är inte bara ansiktet med vatten: det finns också lite oljor. Ansikts vatten hurahtamisesta om i intervallet du länken , men det var fortfarande så jag öka också boken. Så jag rekommenderar att du också hölväämään ansiktet vatten eftersom det inte finns någon morgondag, och skulle försiktigt gnugga lotion i huden innan fuktighetskräm appliceras. Face vatten finner ett helt annat sätt att nyttiga saker, när det börjar ta hand produkt, inte ren rengöring behandlaren!

Den tioåriga födelsedag att fira, men Wild Rose Beauty Balmiin bekant med beklagande att först nu, men bättre sent än aldrig. Det är en verklig universalprodukt: Samma purkilla kan ta hand om rengöring, mild peeling som smörjmedel i. I själva verket använde jag detta främst på kvällarna härlig lång ansträngda hoitorutiinini det sista steget. Salva vid sänggåendet kvar ganska fet ansikte är mjukt på morgonen, men inte alls fet. Några gånger har jag hjärtat av en lyx rengöras och skalade mitt ansikte med denna förpackning som följde med bomullstyg, att använda, men eftersom det fungerar så bra, jag möter lotion, jag tror att jag ska snåla och spara resten för detta ändamål.

Av de testade, då skulle jag våga säga att Neal s Yard Remedies verkar vara ja lempparisarjani naturliga kosmetika sida: produkter har varit verksamma utan undantag, paketen är sööttejä och värde för pengarna plats minst sagt. Faktum är att jag gillar verkligen en serie aromaterapi, trädbevuxen yrttisistä och mjuka blommiga dofter, som kanske inte är det hennoimmasta att komma till, men bekväma äkthet. Särskilt omnämnande skulle ge ytterligare en serie produkter med kompositioner som inte stör den normikosmetiikkaan utbildats i: en serie av Lethrinidae skummande lämpligt, krämer inte magert lirua och de absorberas in i huden snabbt och enkelt.

Jag önskar att jag hade just insett tidigare att det ruusuillahan kvinnor lepytellään - Verkar fungera i detta fall.

***

Produkter som erhålls från test Neals Yard Remedies importör. Säljer märkes mm. Jolie och Naturelle.fi .

kan inte se skogen för alla träd

24/11/2014, 21:33 pm | Skrivet av

Skog (http://www.forestapp.cc)

NYT antydde detta mobilapplikation för helgen, men mina ögon efter allt var till synes kunna bryta bort för en stund somesta och jag kommer att sakna den här typen av redan skrivna nyheter. Men lyckligtvis gör jag inte, för i dag har jag haft telefonen på bordet och kasvatellut träd!

Telefonen näpräämisestä har börjat bilda någon form av en dålig vana eller tvång. Den större delen av följet att hålla luren i påsen, men hemma på soffan seder varit andra. De flesta jag försummar min telefon själv. Fråga bara hur många uppsättningar av kvalitet och -leffaa jag såg Netflix för cirka 60 procent. Löv hamna i högar upp till mitten Grävare, läsa böcker är intermittent. Dog nuuhkiessa närliggande parkträd i mina fingertoppar sinertyvät skärmen lätt som talvipakkasestakin.

Telefon avskärmning måste ha känt vid ankomsten hem, dock alldeles för ovillkorlig, och jag är för trött för att leva strikt förneka mig själv saker. Ibland du gotta post omedelbart googla viktiga saker och irrelevanserna, kontrollera tillståndet i världen, sätta en vän paket SMS eller snabbmeddelanden för att hålla vandring diskussion av ovanstående i timmar. Avuksihan dessa enheter skapades.

Tvångs telefon räplääminen minuters intervall istället för irriterande och det skulle utan tvekan ge lite tinkiäkin. Förbud mot andra sidan, bestämde jag att närma saken genom lek - eller, för att hämta ett annat program, för vilket hooked.

Skog planteras i telefonen på skärmen ett träd som växer i en halvtimme i full prakt, om du inte döda den med hjälp av telefonen till en annan. Träden växer varje dag äga en liten skog tomt, vilket är lika frodig eller upp döda som en allmän användare.

Eftersom det lämnar vad det kom ifrån, säger - och kanske därför också puhelinaddiktiot av ansökan. Jag rekommenderar till alla kamrater drabbade som är för mycket i några större story och sporapysäkeitä telefon Enchanting tag.

Skog, forestapp.cc , iOS och Android-enheter

hey, hey, alla hittade

2014/11/17, 10:30 | skriftliga

http://www.allfound-store.com/ Synd att i början av en ny vecka är lyckligare att berätta: Eriksgatan cute Allt Hittade Store stänger sina dörrar i slutet av detta år. Helsingfors kommer snart att ha ännu en bunt av glädje fattigare, och det är synd det.

Idag 17.11. starta i slutet av försäljningen när alla normalprissatta produkter säljs minst -40% rabatt, de gamla säsongen produkter upp till 80% eller till och med pengar priser. Fynd kan göras både i rörelse (1 Eriksgatan, Helsingfors, Finland) att webbutik allfound-store.com alekoodilla GONE40.

Ett varmt tack till alla Hittade Store grupp vänner för det förflutna, lycka till med den nya designen!

Platy

2014/11/16 vid 21:25 | Skrivet av

GTIE Witched Platter matta Anslut din skivspelare är ja tjänade en sådan inhemsk renskinn, .. bas matta. Vad är detta nu, då på finska vara?

Vackra och geniala produkt - nödvändigt än. Anslut din skivspelare kom med bara en burkigt, tunn Huopainen lipare, vilket är elektrifierad, fastnar på sidan av plattan och får byta förbanna mycket och högljutt.

(Och strax skyndade en av er säger, som ger ett viktigt tillbehör för vila i ett tygstycke är egentligen bara någons transporter.)

GTIE Witched Platter Mat, 45 €, gtie.com

Ranuli

13/11/2014, 20:30 pm | Skrivet av

Arpenteur, Mayenne Jacket

Jag har en ny jacka, ursprungligen från Frankrike.

Arpenteur, Mayenne Jacket, thebureaubelfast.com