gång ögonbryn

2014/04/08, Vid 21:01 | Skrivet av

Gimme Benefit Brow

Tja, beviljas, beviljas: Jag antar att jag är lite beroende av den perfekta ögonbrynet produkt jakt. Jag har redan talat med den klassiska Lumene ögonbryn vax , och sedan knäckt på Urban Decay förklädd till en leksak kulmaväripalettiin . Men medan kvinnor exporteras, denna gång från Benefit!

Fördel tidigare färgade kulmageeli gjorde inte mig någon större effekt - det var ganska grundläggande, desto dyrare och mindre förpackning än motsvarande Lumene, som var ännu bättre ton. En liten besvikelse, men föll på sparlåga när jag hörde den helt nya produkter: förlänger och tuuhentavia fibrer innehåller kulmageelistä . Me! Me! Me!

Nu denna dröm harvakulmaisten produkterna finns redan i sin online , men mina kuskasi Finland Sephora önskelistor reissullensa frågade en kollega. (jag vet, jag har tur.) Denna supermieluisaa missas, jag då sutinut kulmiini början av januari mycket nöjd, och jag ser den här tiden på hans avgång.

Jag har inte riktigt annonseras fibrer kan se, rör inte gömma sig inuti genom ögonen på en distinkt lös hår. Putelissa i något speciellt, men på grund av dess något torrhet grädde pulverformig känna jysähtävän stiftkomposition snarare än hår under huden. Som ett resultat ser det slutliga resultatet och känns på något sätt mer naturligt: ​​i ansiktet bör inte dras med linjer, men mörkare och spektakulära ögonfransar ögonbryn jag gillar.!

Själv har jag en skugga ljus / medium, vilka städer som en grå-brun till grå på finska väg in utmärkt i hörnen. Mycket lätt vinkel som tyder dock vända sig till de olika produkterna, det finns en mycket bokstavlig tolkning av ljuset-tiden, egentligen inte existerar denna färg.

Ändra vinkeln på framsidan? Nåväl, jag hoppas att peka mycket, eftersom jag var försjunken i en vecka sedan ögonbrynen för att öka gelen . Ögonbryn riktigt duktiga för att vara det nya svarta - Cara Delevingnen lotsas genom mun till mun vinkel trend är enligt uppgift upp betydligt i beräkningen av pincett försäljningssiffror ...!

Benefit Brow Gimme!, 21,71 €, lookfantastic.com

som de fattiga?

2014/03/04, 19:42 | Skrivet av

Fyra vårjacka

Dålig, dålig, dålig vad? Våren börjar ta en kläder eteisemme roikkuukin precis i tid för en av den fria hängare. En av dem, väntar kanske?

Uppifrån vänster till höger:
The Real McCoys, £ 595, superdenim.com
orSlow, 348 €, norsestore.com
Stone Island, 641 €, stoneisland.com
orSlow, £ 285, superdenim.com

kynsihommia 24

2014/04/01, Vid 20:49 | Skrivet av

UKA Nail Oil Set

Tja, här är det rätta receptet för frost härjade kynsiini: en femdelad kynsiöljysetti, av vilka det finns fyra schemalagda precisionsprodukter vid sidan av frukost, lunch, efterrätt, middag Tydligen nattetid väckelse. Åh, och, naturligtvis, den olja kan användas däremellan.

Jag får en, men tyvärr är det få lite bättre skynda dig att dricka vatten som applikationer , precis starttaamani olje dra purskuttelurutiinin , samt ett antal andra löften välfärds jag gjorde på ... Ja, ny hurahdellaan!

UKA Nail Oil Set, $ 148, theline.com

(Ps Titta på den butiken ! underbart! )

Våren i bröstet

2014/03/24, Vid 22:21 | Skrivet av

Våren är i bröstet

3/4-osa långärmad t-shirt Kapital, £ 95, thebureaubelfast.com
OrSlow jacka, £ 285, superdenim.com
Visvim Skor, 715 CDN, havenshop.ca
Epperson Bergs hänger lös, £ 85, superdenim.com
OrSlow jeans, £ 225, superdenim.com

Juliette Hogan

2014/03/24, Vid 20:50 | Skrivet av

Juliette Hogan a / w 2014 - foto av James K Lowe (katherineisawesome.com)

Juliette Hogan a / w 2014 - foto av James K Lowe (katherineisawesome.com)

Juliette Hogan a / w 2014 - foto av James K Lowe (katherineisawesome.com)

Super bra Ser ut som ett spår gör Nya Zeeland Juliette Hogan ! Analysoisin detta lite mer, men jag fick min hjärna så juntturaan när jag märkte att det är nu i butikerna, är området speciellt för vinterkollektion.

Att även om vi har kommit till ett slut i mars och våren öron, och förbereda sig för den andra sidan av världen full gång för vintern.

Men det riktigt bra ut, ser jag. Oavsett om man ser satte Nya Zeelands önskelista för en fortsättning av resan.

Kläder Juliette Hogan , bilder, James K Lowe / katherineisawesome.com .

kesäkuosit

2014/03/19, 11:00 | Skrivet av

Carhartt WIP S / S 2014 Ja, tack! Jackan har blivit Tydligen Beamhill , upptäckten av du råkar shorts? Jag skulle ha varit sååå redo att ändra dessa nyppyyntyneet villasukkahousuni moisiin!

Men ja, camo intresserade Tydligen igen denna vår. Det är inte rätt. Det återstår att se hur denna galna önskan då undrar jag inför en annan nyligen plågar tankar i frågan, ljusrosa. Vi lever i spännande tider.

Carhartt WIP S / S 2014 lookbook bläddras här .

spa nybörjare superaddiktiksi

2014/03/18, 12:00 | Skrivet av

Även om jag är delvis till minst sagt, kosmetika och bortskämd, var uppenbarligen finns det en del av det område som jag inte visste riktigt vad som helst.

Skönhetsbehandlingar.

Fram till förra våren, skulle den enda erfarenhet på detta område vara precis innan de gamla danserna utförs i hudvård rutin. Behandlingen kommer sannolikt att ske helt rätt, och jag antar att det har något åstadkommit, men tonåringen lidit av huden ung Meika skulle hemlighet vänta på alla mystiska försvinnande är platsen och blev besviken när miraklet inte ägde rum. Upprepa fem år efter återhämtning från denna tragedi saknade öde spelet och slutade med en massage indisk Oky spa. Den första halvtimmen ägnades bara förundras över, då insåg jag att jag skulle lämna slappna av och jag märkte redan undrar att ja detta spa verksamhet du verkar vara den sista, något.

Därefter var spelet saknade en kvinna som inte är garanterat att lämna framför dem sammanfallande spa visiitittä . Kan inte ha varit en ren tillfällighet att den italienska sommaren resa till värdshuset bara något hände med upptäckten av de två-mule stad, där fanns också en lokal spa Vogue föraskningen . Lilluttuamme halv dag till flera olika pooler, omväxlande försänkta delar gong, växelvis ris hattar bort, beslutade vi att uppleva rummet där Eva fick-del-la en god massage, och där jag var förvirrad första lera och wreathed Slutligen, en stor plastpåse. (Mut (s) i en som var fin.)

Jolie Spa - joliespa.fi

Spa scen haltuunottaneena slutligen skrek av glädje, därför, när mottagaren inbjudan till testet, lanserade Jolie Spa -tjänster.

Luonnonkosmetiikkapuodin privat spa öppnade sina dörrar i januari, då platsen innan omskrivna salong för att få henne Cindy Riera beslöt att göra något annat nästa. Jolies tillgängliga på spa i din egen serie Absolution , Iroisie , L'Atelier des Délices , liksom Neal s Yard Remedies var för mig redan något bekant med, så jag förväntade mig en spa novis på platsen för astellessani i hopp om att få ett par bra produkt utförs i en mild ansiktsbehandling i en vacker miljö.

HAH.

Fair timmar senare vaknade jag upp transsinkaltaisesta tillstånd av varm, vit handduk mellan naglarna lackerade.

Jolie Spa - joliespa.fi

Dela millainenko kedja av händelser som sedan knackade mig?

Kom ihåg att jag astelleeni en lördagsmorgon per Kaleva Street och lekte framför porten Kong vid tidpunkten för summern. Klädd i vitt och superhuoliteltu Steelers ledde mig över gården och den lilla affärsstatus av den vackra och fridfulla övervåningen. Jag kom på detta sätt också statusen på nedervåningen, var det ligger en hoitopedin och insåg att allt detta skulle vara nästan två timmar bara för att avsluta kompatibel med våra. Vilken lyx!

Jolie Spa - joliespa.fi

Förhoppningar och eventuella restriktioner för att diskutera flyttat ner, där väljs under kombinationsterapi Citron Facial började det som en tilläggstjänst för ryggen peeling och massage. Jag minns de första minuterna efter, jag hoppas att denna glädje skulle räcka under lång tid - och, nu, titta, det är det som Oh boy! Efter sekelskiftet ryggen var ansikten som var säker på att göra bekantskap med nära tio vackra, och till och med den magiska god vård doftande med produkten.

I början av behandlingen, blev jag tillfrågad om jag ville rengöring eller ren njutning - den här gången med en horisontell, stödd på grundval av bara känner direkt till den senare. Och med rätta! Så länge jag var mer eller mindre medvetet, fann jag hopp efter varje ytterligare. Vieeeeelä Och lika. Hade jag fått, är det inte riktigt hoppuiltu vedelty kurvor och raka!

Att totalt koma mig, då är det uppenbart att det kommer att sätta dig till den sista, längsta livslängd kallas en mask. Därifrån, då jag vaknade upp doften av eteriska oljor som skapats av molnet huden smidig och helt återfuktad - så, lackade naglar. Jag vill hävda att nivån på avkoppling du ganska djup, underbar prestanda om inte gjort miss!

När jag lämnade staden efter behandlingen, fick jag en behandling för mitt ansikte fortfarande ljus make-up. Den övre våningen betjänas av yrttiteekupposen bredvid mer vi pratade, de produkter som används vid behandling och uppföljande rekommendationer vård tills jag var redo att lämna salongen bakom och flytta till stadsfrågor minst femton centimeter över marken från svävar på kanterna.

Det hey italienska Vogue, piipahtakaapa höra Kaleva gatan.

Ja. Jag rekommenderar starkt. Just för dig. (Och, för mig. Måste komma tillbaka snart.)

Jolie Spa, Kaleva Street 17 B, joliespa.fi
Utnämningar hanteras enkelt med internet.

***
Jolie Pictures / Paavo Lehtonen
Care erhållas Jolie Spa erbjuder vi dem - varmt tack för den underbara upplevelse!

ute nu!

2014/03/02, Vid 21:39 | Skrivet av

På salu nu! På salu nu!

Garderober städas upp en fast hand! Upptäckter i både manliga och kvinnliga sidan av handeln . kan Skrollaahan envisa, nya saker finns i flera sidor.

Uppdatering 4.3: Ytterligare tillägg av APCs damskor - dig, kanske.?
Och 5.3:. ... Och män Alden!

hurjasteli-januari

2014/02/27 kl 08:00 | Inlagd av

Gitman Vintage, våren 2014

Gitman Vintage inkluderar vårkollektion är full av andra för den andra slående mönster skjortor . Cool, rolig, positiv och glad. Och tiden ysäreitä om det sägs direkt!

Gitman Vintage, OCBD

Du är den jag inte, men en sådan glädje av färger falla, men jag stannade trogen min stil. Jag bestämde mig för att utöka mitt val av blå collared skjortor med två helt nya Gitman skjorta under. Den näst minst under de översta platserna.

Gitman Vintage innehåller skjortor mm. min o Mys för män butik Skillnaden .

i-krokar hektar

2014/02/26, Vid 21:53 | Skrivet av

Anna-Karin Karlsson Black Horse solglasögon Heppatyttö whinny. Wow!

Anna-Karin Karlsson "Black Horse" solglasögon, 487,73 €, net-a-porter.com