glansigare

2014/10/16, 21:00 | Skrivet av

www.glossier.com

Du gör alltid dessa linor har fått mig upphetsad, men fallet redan happikin ta slut. Lempparikauneusblogini (och förmodligen även din ...) In i Gloss skaparen Emily Weiss pykäsi en hög av din kosmetika serien, som var synen av alla våra badrum garderob för hantverk, bordade kosmetiikkapurtiloni inflytande så nähdyiltä.

Den första glansigare -satsiin var kasvosuihketta, fuktkräm, salva tönkömpää och ljus smink grädde. Åh, och jävligt branding, vacker bild och vackra förpackningar.

Kosmetika + story + om fingret på pulsen på den grafiska bilden   + Hippunen kul = hetimulletännekaikkinyt.

Men de vackra snäckor, trots de produkter som härrör från dem, tror jag är en mycket kompetent grejer: trots allt bakom sig den typ av rekommendationen jag har faktiskt alla dessa tidigare köpte min favorit.

Dessa ögon godis inte är från de amerikanska gränserna fortfarande levereras, men om du råkade flyga tillsammans i New York innan början av november, kan du gå skaffa dig undertecknat, samt pussukalliset glansigare karaktär dyker upp rörelsen kommer att delta (123 Lafayette St). Pliis.

Bilder glossier.com + instagram.com/glossier

skatter från arkiven, del 1

2014/10/14, Från 21:17 | Skrivet av

Alden Indy Boot

Dessa Alden Indy Boots förvärvat fyra år sedan, drömde, och förvärvet övervägande, förmodligen de första åren. Det skulle ha fått samma mängd pengar säkert två par något liknande, men lyckligtvis vågade investera för att bara de som verkligen ville.

Faktiskt skulle jag hävda att denna insats successivt lönat:

De fyra vanliga under våra år har jag använt skorna i de månader då det var socialt tillåtet - främst därför bara de varma väder månader skipaten.
Nio månader till ett år har jag gått dem på mina ben i minst ett par dagar i veckan. Hur många resor och kilometer mahtaakaan passa dessa till mer än fyra hundra dagar?

Mer sannolikt att följa, eftersom skorna är ganska lata trots behandling även i riktigt bra form. Låt oss se, kommer jag rapporterade situationen ytterligare i den kommande fyraårsperioden i slutet!

marvel gusto

2014/10/13, Från 21:01 | Skrivet av

För det andra, den sista New York -dagen det hängde på Steven Alan fönster. De hade hört dagen innan kom in i butiken 1715 förbeställt.

Ungefär en och en halv minut senare hängde jag fönstret, bytet fångas i näbbar och klor. Hnnnnnggh.

Mansur Gavriel Bucket Bag, svart / guld

En månad senare, inser jag att
a) Jan födelsedag är i morgon,
b) min lön och min dag är i övermorgon
c) Marvel Guston *) kan mycket väl gå tillbaka till sidan av hålen mot den arga blicken av makt.

Kalender, Satan. Nästa gång jag köper med mina pengar på den sista.

Mansur Gavriel Bucket Bag, mansurgavriel.com

*) = Annan Mansur Gavriel, Jani "Marvel Gusto". Förhoppningsvis är det mänskliga psykologiskt svårt att sälja på eBay bakom min rygg något som redan har hunnit ge ett smeknamn.

Lyckligtvis för-januari

2014/10/12, Från 21:29 | Skrivet av

Tricker s för Presidiet Belfast Nitty Gritty av Tricker s The Real McCoys
På en resa till New York City: s förvärv av listan var egentligen bara två obligatorisk märkning - nya jeans och Viberg stövlar. Den senare, tyvärr visade sig vara en omöjlig uppgift, eftersom hela staden helt enkelt inte returnera något par skor Viberg. All-gruppen, till mig.

Tja, dess storleken på denna lista är en bra avledning längtansfullt på mig tills hela V iiperit kommer att få.

Från toppen till botten:
Tricker s för Presidiet Belfast, £ 615, thebureaubelfast.com
Nitty Gritty från Tricker s, 510 €, nittygrittystore.com
The Real McCoy, £ 795, superdenim.com

nyc restaurang översyn av 2014

2014/06/10, Från 21:43 | Skrivet av

Vad kunde vi gjort Nykissä? * Röyh *

Liksom tidigare år New York restaurang rekommendationer för resenärer finns här: 2010 / 2011 / tjugohundratolv / 2013

Frukost och brunch:

Fiat Café Fiat Café

Fiat Café , 203 Mott St (Nolita)

Jag hjälpte en liten mini dekorerad liten plats är rätt för upptäckt: en riktigt bra Eggs Benedict får en dos av tabellen med sju d0llarilla och en lista över alla andra priser svindlande. Manhattan, den allmänna prisnivån i förhållande till förekomsten av restaurangen är en riktig mirakel och det värt ett besök innan någon upptäcker att uppdaterar listan priset sedan 1991.

Offentlig

Offentlig , 210 Elizabeth St (Nolita)

Denna webbplats, en Michelin-stjärna status förrän det stod klart för oss att blinkning Medan montering listan. Så långt så bra, annars inte skulle ha varit kanske att gå till - resan var att äta det goda i en affär, men i en avslappnad ... Intern nämligen ramverket inte på något stjärnigt kategori pönötykseen anspelade på det gamla fabrikshallen uppfördes i restaurangen är absolut vackra ronskeine betonggolv och tegelväggar.

På kvällarna, restaurangen vaccinerade väskan grövre sidan, men söndagar är pris-kvalitet något av en på plats. Varm dosen och söt dessert kan faktiskt väljas fritt mehevältä brunssilistalta 24 dollar till ett fast pris, kaffenkin ännu inte till försäljning.

Five Leaves Five Leaves

Five Leaves , 18 Bedford Avenue (Greenpoint, Brooklyn)

Vi undrade hur mer kompis entusiasme oss till en liten plats som är belägen mitt i Brooklyns polska kvarter. Jag menar är inte det bara sådär vilse ... Tja, sedan blev det klart att den avlidne Heath Ledger var skötte mig på denna restaurang för inrättandet - lieköhän det förklaras att en hög erkännande takt. Maten var utsökt och platsen ganska gulligt. Och det fanns ondska samtidigt som de ses i de polska stadskvarter och en helt ny del av New York.

Två Händer

Två Händer , 164 Mott St (Little Italy)

Låt oss erkänna att vi åkte hit bara för att välikaffella, men kanske nästa gång vi kommer också att njuta av det här lilla trevliga för ögat för den nya kaffelan såg ganska aptitretande tillgodoses funktioner. Frukost / lunch potential!

El Rey

El Rey , 100 Stanton St (Lower East Side)

Det här stället hittade vi en kille Instagram bild i kommentarsfältet för att lämna tips: "Hej, besök El Rey, 100 Stanton St, om du inte redan. Bara för din skrivare. "Ja, då, Ville, det är vad det var!

Några kunder på restaurangen var fylld till brädden med denna sisustusinspistä, menyn begränsad men på ett bra sätt spännande: kreativa kombinationer, massor av örter och en lämplig konstigt sooseja. Fina godbitar, inte spränga.

Rabbit Hole

Rabbit Hole , 352 Bedford Avenue (Williamsburg, Brooklyn)

Deras egna bagerier att lita restaurangens meny erbjuder en avslappnad och kärleksfullt beredda livsmedel för alla smaker. I själva verket hade vi en lördag brunch här, men platsen skulle säkert charmigt över en middag. Avlånga från baksidan av restaurangen finns i vägen en liten trädgård med bord och allt.

Café Gitane

Café Gitane , 242 Mott St (Nolita)

Den lilla konstigt att denna plats inte är ständigt hamnade vinkkilistallemme - har varit där varje reissullamme, men vi trodde nog att rapportera händelsen för första gången efter. Tja, bättre sent än aldrig! Ät med citron och chili smaksatt chips avocadoleipä, paret vi kommer alltid tillbaka till.

För lunch eller middag:

Roebling Tea Room

Roebling Tea Room , 143 Roebling St (Williamsburg, Brooklyn)

Bra, ärlig mat i en vacker miljö, fruktansvärt. Vi åt pasta, inte förebrå. Och pasta är i slutändan ganska svårt att restaurangmat hemma ofta gör bättre.

(Jag önskar bara den annars trevligt att veta vilka dessa Nykin alla sådana vackra och gamla proffsiga restauranger på rätt dekorera och om han skulle ha tid att komma in för att göra en av dessa på rätt sätt och kör ner skönhet i ganska själlös och steril restaurang kuber försök att Helsingfors, Finland.)

Mission Cantina Mission Cantina
Mission Cantina , 172 Orchard St (Lower East Side)

Mexikansk smärre hipstertwistillä. Jo hej, om taconkin inne i grönkål, så ... Grattis var maten, men var kvar för att tänka den särskilda bästa Michelada någonsin. Ett stort glas maustesoosia halv Tecate öl för slutförande - det är så det skulle gå.

Jeffreys Livsmedels Jeffreys Livsmedels

Jeffreys Grocery , 172 Waverly Place (West Village)

Så här stället är underbar! Om du fiska rep och ostron kiinnostelevat, pistähän en blinkning bakom örat. Återgå till börja njuta lite grillad ostron med vitlökssmör, varmrätt hummeripastaa och braxen. Till efterrätt delade vi juustokakkumoussen, som var så nannaa att Jan fick återigen påpeka Inkea av vilken mängd disk rapsimista gäller överiksi. (I den sista sked kanske redan har krossat glas inblandade, vem vet.)

Allt var helt himmelskt bra, platsen var mysig och sympatisk service. Definitivt det bästa av vår resa enkelt - att komma tillbaka hit.

Franny s Franny s

Franny s , 348 Flatbush Avenue (Park Slope / Prospect Heights, Brooklyn)

De lokala killar ville ta oss hit för att äta. När vi fick i framför restaurangen vi var lite förvånad: utsidan platsen verkade på något sätt riktigt kallt. Ganska snart stod det klart att restaurangen har investerats i att dekorera köket i stället - en bra sak också!

Ett runt beställda och delade vi fick smaka lite av allt i listan, eller faktiskt ganska mycket. Vi vågar garantera att ingen one-hit wonder denna plats inte: bruschetta och pancetta och ugn-torkade tomater som omfattas med krutonger var gudomliga, men var också underbara aptitretare lista wokade bönor. Mellan getter för en måltid närpimäämme "njuda korv kryddad med fusillia skulle vara mer om tabellen hade kommer även tre olika typer av pizza.

Och det är pizza. Oh ja, och kan inte - så bra, men så långt borta! Margherita pizza är en bra mätare och Franny version av det var helt perfekt. Basen är härligt syrlig, lämplig för tuffa men fortfarande krispigt. Det skulle äta även om pelkiltään. Men den här gången, för att stödja de fyllningar: annan prosciouttoa, paprika, endive och caciocavallo ost, en annan ricotta, mozzarella och vitlök, men tomatsås.

Emporio pizza är gudomlig, men denna kil ja, till och med över än (Lyckligtvis hade vi dessa riktmärken precis på varandra följande dagar - ja pizza är bra för mannen att hålla sig borta från folkmassorna.).

En Choi En Choi

En Choi , 85 Orchard St (Lower East Side)

Här besökte vi för första gången med en kompis för flera år sedan, men på den tiden storleken på vårrullar är ännu inte riktigt öppnat upp till oss - det vill säga i en plastpåse inlindad i sallad Jännä jobb, hur onödigt turhimmaksi fördömer maträtt kan smyga under åren bland de viktigaste orsakerna till ruokahimotusten ...?!

Nåväl, nu smakade så maapähkinäiseen sås för doppa vårrullar som pentoser, hexoser, örter och herkkutäytteitä överskridande med banh mi bröd. Prisvärda rum och bara sys-jet-till-system med god mat.

Om kryddor och öl är intresserade av att göra en enda röra av ens tanken på den nivå, bör du definitivt prova platsen för den vietnames Michelada.

Red Rooster Red Rooster

Red Rooster , 310 Lenox Avenue (Harlem)

De svenska kock ägda överiamerikkalainen pläjäys mitt i OOL Rajt Harlem?.

Hamburger är lika bra som alla säger - men tabellen bredvid konfidensnivå 99% prisas på svenska Piipahduksen en värdig plats för dem som söker en perfekt burgare och ett besök i Harlem..

Joseph Leonard Joseph Leonard

Joseph Leonard , 170 Waverly Place (West Village)

"En trevlig liten restaurang kan mycket väl vara nästa segment av vår resa att göra", kommenterade på denna plats p ari år sedan på grund av en snabb drinkkipiipahduksemme.

Vi leds här igen sista natten av vår resa, var dag i veckan fredag. Vid dörren som vi tänkt på det, jag undrar om vi får äta i kväll: tabellen väntade utanför för grupper om fler än fyra personer, en liten bar sida alls när inte längre passar.

Samahan var att domstolen begära befälhavaren på bordet, när vi gick specifikt här. Naama streched, då han ledde oss i övrigt trångt restaurang på bästa plats som finns tillgänglig olleeseen dubbel bord. Denna tabell kommer att hållas enligt uppgift automatiskt reserveras för paret, som kommer för att äta middag i restaurangen varje fredag ​​på exakt 18:30. Vi bang bort scenen ett par minuter till sju, paret dök aldrig. Förhoppningsvis var det bara en semesterresa eller olyckliga influensa ...

God karma ger bordet, åtminstone fört med sig, som kvällen var verkligen minnesvärd. Blodiga Maryt plats servitörer fortfarande en söt liten klunk öl, sporrade. Råbiff var det bästa någonsin, var också särskilt vacker tomat-fänkål sås, curry kokta musslor. DESSERT salt karamellivanukasta vi beställde, men servitören till tabellen en bit morotskaka -. När vi kom så här långt Vi lämnade tårar av känslor i hans ögon glänsande, tar vi en titt på vilka av följande reissullamme vid våra bord på en fredag ​​kväll sammanträde.

Speciella Goodies:

Lukes Lobster Lukes Lobster

Lukes Hummer , 93 e 7th St (East Village)

Varmt bröd fylld med hummerinlihaa och pikant soosia? GÖR MER. NU. Femsitsig nakkikiska är Ungefär definitivt värt en resa mottagare även vid lunchtid. Det är mycket möjligt att nästa resa kommer att huvudet omedelbart kastas in i påsar till hotellet ryck i dörrhandtaget.

Momofuku Milk Bar Momofuku Milk Bar

Momofuku Milk Bar , 251 E 13th St (East Village)

Momofuku Crack Pie kult av kakan är själva sokerileipurismin feat: emmepä vet inte av liknande storlek för att se om kakan skulle komma tillbaka alls är möjligt att ympa mer smör, socker och kalorier.

Definitivt värt bakverk för oss alla lågteknologiska älskande sokerihiirille som väljer raden föredrar att bo i santander bakverk yltiömäisesti tursoilevien kukkaiskuppikakkusten istället. Spricka Små receptet annars finns i ett bageri på webbplatsen, men vi är inte helt säker på att vi vågar utsätta oss för en komplett cirkel mindre än den som handlas på kakkusiivustakin nog för de flesta av Gur Nalo Ishq Mitha två .

Heavenly kostnad

2014/05/10, Från 22:19 | Skrivet av

True blue

En av New Yorks shoppailukohokohdista herrarnas kläder har alltid varit ett företag i Soho Blue i grönt . De helt revolutionerande denim katalogen är redan i sig ett tillräckligt bra skäl för ett besök, och när du lägger i den andra, spännande noggrant utvalda utbudet, kommer det att finnas nästan himmelsk upplevelse. Det faktum att samma butiksägare öppnade i juli förra året, den japanska The Real McCoys -brand i din butik så fort Blue in Green granne är faktiskt inte det finns ingen dålig sak. Puotien av dessa klienter är också tillräckligt för att töllättävää: lappoi av dörrarna i exklusivare typ av varandra nästan till strängen.

Den här gången, rörelsen tog tag i de två chambray-kauluspaitaa, en Studio D'Artisan , och det andra The Real McCoy'silta . Handel var fortfarande tillräckligt av de goda skäl att komma tillbaka till, säg, att kontrollera situationen, säg, år ...

Blue in Green , 8 Greene St + The Real McCoys, 10 Greene St (SoHo)

djur inträffade på dagen

2014/10/04, Från 16:41 | Skrivet av

Dr Martens Pascal ", 159 €, beamhill.fi

Yuh, Mitkas är dessa? Ser läckra, men kom ihåg att dessa typer av snacks som tidigare har fått värdens gråta och tjura.

Nike Air Max 1, 145 €, beamhill.fi

Och andra! Inser du dorkat hur många Ikea leksak musen för priset skulle ha importerats Meikan avrättades?

Beamhill hade blivit ganska messeviä skor. Handel utbudet är bevisligen bättre än hela Manhattan totalt: pretty men grundläggande svarta kvinnor i Air Maxeja söktes från höger allvar, men till ingen nytta. Glitter, lackläder effekter och accentfärger i rosa på andra sidan skulle har hittat ...

Och Dr Martens! Pehmeänahkaisina versioner är inte så drastiskt som de gillar originalen, men ja även här vägg sparkar inbrottet skulle tro vara mindre smärtsamt massor av grejer.

Dr Martens Pascal ", 159 €, Nike Air Max 1, 145 €, beamhill.fi

(Och oroa dig inte: ja Kaapo fått en helt ny Ikea toymus djur för dagen - och lördag - för att hedra synas på bilden tills den inte når den raukkaparan livet, tyvärr den här gången heller..)

enheter still

2014/09/29, Från 21:31 | Skrivet av

Ilmari Tapiovaara - Crinolette (1962), Artek

Johan det bara en liten stund redan kändes som möbeln repen börjar bli en förebild, och kotikin punkt kondiksessa. Jag vet att det skulle passa oss precis perfekt, men ändå skulle komma med det, jag undrar vad detta hörn av en sådan rätt, då skulle det komma att dekorera.

Samapa å andra sidan. Det skulle vara min favorit hörnet.

Artek "Crinolette" (Ilmari Tapiovaara, 1962), de 1 490 €, finnishdesignshop.fi

nyc 2014

2014/09/28, Från 21:14 | Skrivet av

New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014

la garçonne i NYC

2014/09/25, Från 21:41 | Skrivet av

La Garçonne NYC

Tio tusen kalorier ruokakuviamme instagram sida sett det redan, kunde ha lett till slutsatsen: vi åkte på vår smekmånad paradis ön Manhattan. En bekant plats ändå bara erbjuds ett nytt och underbart att se och göra, så det sista var kvar knappast ännu även denna utflykt.

Som ett nytt mål att göra--listallemme uppdaterades för mer än tre månader sedan öppnade sina dörrar butik, som redan var bekant för mig, älskade ens. Nettikauppasuosikeistani din favorit La Garçonne nämligen beslutat att expandera sin verksamhet i stenfoten och öppnade sin första butik i Tribeca!

La Garçonne NYC

Min smak inget annat än en komplett e-handelslösning tillförseln kurator valet erbjuder napakan och minskad provtagning far,. Så, hur är det i alla fall galleriamaiseen skick. Wilder sidoWebb stämningar uteslöts från off, var Horisontella linjer fyllda med enkla, lyxiga men uppfinningsrika skapelser. Och sekös mig Towns - nyligen tillbringade jag mestadels svart-grå-vit, eller kombineras raskt mörkblå till mörkblå.

Men Hör Vilken underbar att komma till slut ansikte mot ansikte med den butiken, vilket är intervallet kytännyt nätet minst varje vecka, och under många år. Så för de av deras lookbookit ... Ah! Även himotuksia och krossar gemensam ensidig historia tillsammans är garanterad att passa hundratals beställningar jag gjort bara en rörelse. Euro-symbolen på tangentbordet och föredrar jenkkipuodin problem när du har stöd av tullar och skatter är dubbel, så vad kan du göra.

La Garçonne NYC

Men på päällähän situationen var naturligtvis helt annorlunda ... Förutom att al så är det där ute, jag naturligtvis inte hade råd allt, till skillnad från mig här hemma skrupler.

Taktiskt betalar dag morgon vi investerar i ett besök i Mecka var dock en vacker och värdig i slutet av kassören: Jag hittade en butik i sitt eget varumärke La Garçonne Moderne musgrå och fjäderlätt k ašmirneuleen, som du kommer att se på mig på nästa års första värmeböljan dag.

Värt att besöka handel både online som platsen ovanför, för att inte säga!

La Garçonne, 465 Greenwich Street, New York / lagarconne.com