alenokitus

2015/01/07, 21:22 pm | Skrivet av

Det bästa av öl Inke listaili igår tre tidlös aletärppiään , så jag satte bättre och tjänar fyra.

1) Mörkblå Jacka

Jag var super nära att kollapsa under våren, men alltför högt pris i kombination med isbildning pund växelkurs åter drömmare ganska snabbt till marken. Harmoniskt i kombination med priset på den kommande hösten ... Hmm. Aktuell det fortfarande verkar säkert igen nästa vår i. Jacka - de är inte i det här landet kan äga för många.

Coat Nigel Cabour, 680 £ £ 272, superdenim.com

2) Grå College

Tack normcore: Jag kommer att bära en grå högskola både på jobbet och hemma till den punkt där det känns ändå som att vara acceptabla. Det finns fortfarande tid.

College jacka Battenwear, 180 € 126 €, beaubienstore.com

3) gröna byxor

Åtminstone är de inte blå jeans. Variation.

Byxor orSlow, 175 £ £ 131,25, superdenim.com

4) Den jävla t-shirt

Bäst gör Velva Sheen. (Durable, även hustrun till tio i sex Pesisi misstag, även om tvättråd ombeds att hålla fast vid sina svalkande vattnet.)

T-shirt för Velva Sheen, £ 35 £ 26,25, superdenim.com

tre alehankintaa, vilket inte skulle gator

2015/06/30, vid 22:08 | Skrivet av

Den bästa Alejen, sommaren 2015

Heres tre alehankintaa, skrek att jag skulle göra om jag inte hade helt peeaa redan:

1) Grå v-ringad tunn kashmir
Sedan sommaren är tillgänglig på skjortor guldålder.

6397 Män v-ringning, 502,85 € 352 €, lagarconne.com

2) Mutsi Jeans
Du skulle inte tro att sådana år som epäimartelevana anses vara hög midja är relevant, med breda och vajaalahkeisilla plånböcker kan denna sommar för att samla in helt sanslöst beröm. Men uskokaapas fortfarande, eftersom jag talar om erfarenhet, djup bröstkorg röst - att jag äger ett par.

Acne Studios Row Prince Cropped Jean, 222,50 € 133,50 €, lagarconne.com

3) Läder ökyespadrillat
För vem vill inte en strand skor, vilket bör räcka för att skydda mot vatten och sand?

Céline Svart läder Espadrilles, 380 € 285, departementfeminin.com

tre färger: vit

25/06/2015, 22:04 pm | Skrivet av

Neals Yard Remedies Wild Rose Beauty Elixir
Om sera och sensemmoisten världen känner och svårt att närma sig törkykalliilta, klistermärke så! denna lilla burk är i själva verket tuupattu till full effekt: den behandlade produkten åtminstone tre olika rör rep hydrating, prisade och mjuka upp huden.

Kylppärikaapin triathleter är utöver välbefinnande vilda rosenolja förpackas hud tehokosteuttavaa hyarulonihappoa, förtydliga gurkmeja, samt förbättra frankincence- och geraniumöljyjä, som både förklarar sätt att vara också lugnande, uppfriskande och lindra depression aromaterapi effekter. Vet då, på grund av aromatiska oljor om bara för produkten drivna, men detta ja hymyilyttämään injiceras.

Gelliknande elixir är tillräckligt engångsdos halv-pumpning, som appliceras till den fortfarande lätt fuktad, nyrengjord och företrädesvis ansikte med vatten dräneras hud. Produkten är avsedd att användas på morgonen och kvällen, och jag har följt instruktionerna plikttroget och med stor glädje. Under dagen var jag inte nöjd med hudytan silotteleviin meikinpohjustuskykyihin, på kvällarna, jag anslutit den till makten tuhtiin fuktighetskräm och vaknat i morgon utgångspunkter under de omständigheter som yllätyshehkeänä.

Här, därför täsmäsuositus och seeruminoviisille att det är ens egen rätt för dem som söker. Jag ska få att ja ännu en burk.

Neals Yard Remedies Wild Rose Beauty Elixir, 54 €, naturelle.fi

***

Produkten som erhölls i testet Neal Yard Remedies importör.

Semesteruthyrning

2015/06/24, 21:52 pm | Skrivet av

Summertime

Semester börjar i morgon, kalendern utan några förpliktelser.

Mellandagar planer:

1) korka nya -Pappa Birkenstocks. Kommer dessa dåligt väder inte bära dessa visserligen precis utanför bakgården att gå ...

2) Mix michelada-drinkar i restaurangen El Rey sålde varm saucea drastiskt överdos. Jag köpte den här förra veckan, fyra flaskor - låt oss komma till toppen.

3) förvisa de onda andarna genom att bränna Inken köpt kiroussalviapötkö . (Åtminstone från det pötköstä bli av med.

redo för sommaren

22/06/2015, 20:54 pm | Skrivet av

Acne Studios Row "Jeans, Totême + Gurkees" Biot "Rep Sandaler

Även när du hittar en bunt vita T-shirts.

Acne Studios Row Prince "Jeans, € 189, Bredd
Totême + Gurkees "Biot" Rep Sandaler, € 80, net-a-porter.com

tre färger: blått

16/06/2015, 22:52 pm | Skrivet av

Maj Lindström: The Blue Cocoon Beauty Balm koncentrat
Här är den konstigaste ögonblick av kosmetiska produkter:

- Är en blågrön
- Luktar lite tuggummi (men på ett bra sätt)
- Ser ut som en burk kivikovalta och vaxartad, men vänder beröring ljus och blixtsnabb absorbera olja *
- Lämplig berättade allt, och jag argumenterar inte: detta har jag omhuldade så torr som en rodnad ansikte, uppgraderade små utslag, nariga läppar och såg efter tikkuisia nagelband, kosteuttanut under ögat huden, liksom bara för att smörja mitt ansikte. Och produkten bara passa allt, men det fungerar även för allt.

Maj Lindström produkter är alla sin egen design och de tillverkas, liksom fortfarande packad för hand i hans studio i Los Angeles. Alla produkter är helt naturlig och ingredienserna är antingen organiskt eller biodynamiskt odlade. Serie superylellisen ser ut och känns -tuntuiset produkter på grundval av ett par har testat bara verkar att någon har gjort, de bara låta mig veta. Alla hävdar att de har försökt samma sak, men lyckligtvis jag inte har kosmetiikoistani mycket svartsjuk.

Flaska råvarulista visar de fjorton produkter som består av olika organiska vegetabilisk olja eller -voista och Schisandra sphenanthera (!) - marjauutteesta. Faktum är att jag misstänker att detta är ren rök och speglar - faktiskt måste produkten konserverad magi. Hur trevligt det skulle annars kan han fixa allt?

Maj Lindström "The Blue Cocoon" -kauneusbalsami, 137 €, naturelle.fi
Produkten som erhölls i testet Naturelle.fi:ltä .

*) Sommarens öron såg det lämpligt att dela på nätet Jag läste en skräckhistoria där någon hade tagit en helt ny Blue Cocoon för en badsemester och lyckades störta kantt öppna innehållet i majoriteten av burken på golvet av misstag. Lämpöhän ändra salva olja, därför också en burk. Tja, lyckligtvis, inte här i Finland varje sommar behöver inte så mycket sorg att bära.

31/05/15

2015/06/03, 21:00 | Skrivet av

På Lördag, 31 Maj, 2015

Poserar företag = seriös verksamhet.

Anorakkitakki Battenwear
Byxor orSlow
Skor Buddy

säsongspecialiteter

2015/03/06, 20:04 pm | Skrivet av

Carin Wester "Electra" Hat

Sandaalikatsausta ja jag gjorde, men jag snubblade på vägen så somrig ull mössa. Tah-too!

Det skulle vara bra att trots allt, till den andra änden hålla sig varm. Balans - värt att sträva.

Carin Wester Electra Hat, € 65, carinwester.com

Vi kan se din form!

2015/05/31, vid 20:40 | Skrivet av

Mamma jeans <3

Svarta tighta jeans - det är bara en stor bit av kläder. Säker garderob grundpelare passar runt om allt med uppmärksamhet och inte gråta förgäves alla.

Det kanske tror.

Nämligen, om du bara verkligen vill uppmärksamma klädkod, skulle jag rekommendera att välja outfit i mitten av specifikt svarta tajta jeans. En gång om året.

Ett par veckor tillbaka drar på ett infall på baksidan av skåpet tills i våras orörd till jeans ben och klappade på arbetsplatsen.

"PANTS! Du har byxor! "Ropade den första mot att bli en kollega och pekade finger åt mina fötter klart stor förvirring vid makten. "Jeans! Så du fick två fötter! ", Skrek platsen för nästa astellut, den tidigare riehaantumisen missade en medarbetare." Vi kan se din form! "Komppasi tredje.

Liggande Matt bevittnade under samma reaktion upprepas minst tio gånger om dagen. Så kaapumuija byxorna!

När allt kommer omkring, hade jag nu ett par jeans i mitt liv, men jag var ett år eller bara några månader kände mina kollegor har sett Mr Jones enda kjolar, klänningar och olika dräkter. Med ett fåtal något mer experimentell webbplats din garments'm lite nervös för att ses - förgäves. Reaktionerna är inte bara utlöste andra än de i svart snäva jeans.

Men lösa linjer vän Jag tror jag ska blåsa i visselpipan (ho ho) och antisäväyttää nästa sådan väljälinjaisilla mutsifarkuilla. Ja nej ben ska inte gå ner som en strumpa byxor och löpartights.

Från vänster medurs:
Acne Studios Boy Mörk Vintage, € 220, acnestudios.com
6397 Shorty Jean, 279,50 €, lagarconne.com
COS Avslappnad jeans, € 69, cosstores.com
Proenza Schouler pojkvän Jean, 253,70 €, lagarconne.com

blå, blå

28/05/2015, 20:56 pm | Skrivet av

Blå, blå

Solglasögon Kalibosh, 105 €, tres-bien.com
Coat Post Overaller, £ 260, superdenim.com
Byxor orSlow, 227 €, fransboonestore.com
Skor Visvim, 635 CAD, havenshop.ca
T-shirt Bianca Chandon, 47 €, norsestore.com