September sjätte

2014/10/21, Från 20:14 | Skrivet av

Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij

Alla bilder © Dorit Salutskij

glansigare

2014/10/16, 21:00 | Skrivet av

www.glossier.com

Du gör alltid dessa linor har fått mig upphetsad, men fallet redan happikin ta slut. Lempparikauneusblogini (och förmodligen även din ...) In i Gloss skaparen Emily Weiss pykäsi en hög av din kosmetika serien, som var synen av alla våra badrum garderob för hantverk, bordade kosmetiikkapurtiloni inflytande så nähdyiltä.

Den första glansigare -satsiin var kasvosuihketta, fuktkräm, salva tönkömpää och ljus smink grädde. Åh, och jävligt branding, vacker bild och vackra förpackningar.

Kosmetika + story + om fingret på pulsen på den grafiska bilden   + Hippunen kul = hetimulletännekaikkinyt.

Men de vackra snäckor, trots de produkter som härrör från dem, tror jag är en mycket kompetent saker: trots allt bakom sig den typ av rekommendation från dem jag köpte faktiskt min favorit av alla de tidigare.

Dessa ögon godis inte är från de amerikanska gränserna fortfarande levereras, men om du råkade flyga tillsammans i New York innan början av november, kan du gå skaffa dig undertecknat, samt pussukalliset glansigare karaktär dyker upp rörelsen kommer att delta (123 Lafayette St). Pliis.

Bilder glossier.com + instagram.com/glossier

skatter från arkiven, del 1

14/10/2014, 21:17 pm | Skrivet av

Alden Indy Boot

Dessa Alden Indy Boots förvärvat fyra år sedan, drömde, och förvärvet övervägande, förmodligen de första åren. Det skulle ha fått samma mängd pengar säkert två par något liknande, men lyckligtvis vågade investera för att bara de som verkligen ville.

Jag skulle argumentera att denna investering gradvis har lönat sig:

De fyra gemensamma år någonsin, har jag använt skorna under månaderna efter att det har varit socialt tillåtet - i första hand, därför bara de varma månaderna skipaten.
Nio månader till ett år har jag gått dem på mina ben i minst ett par dagar i veckan. Hur många resor och kilometer mahtaakaan passa dessa till mer än fyra hundra dagar?

Mer sannolikt att följa, eftersom skorna är ganska lata trots behandling även i riktigt bra form. Låt oss se, kommer jag rapporterade situationen ytterligare i den kommande fyraårsperioden i slutet!

marvel gusto

2014/10/13, Från 21:01 | Skrivet av

. Näst sista i New York City -dag det hängde Steven Alan fönster De hade enligt uppgift kom till butiken föregående dag sjutton: Femton förbeställt.

Ungefär en och en halv minut senare hängde jag fönstret, bytet fångas i näbbar och klor. Hnnnnnggh.

Mansur Gavriel Bucket Bag, svart / guld

En månad senare, inser jag att
a) Jan födelsedag är i morgon,
b) min lön och min dag är i övermorgon
c) Marvel Guston *) kan mycket väl gå tillbaka till sidan av hålen mot den arga blicken av makt.

Kalender, Satan. Nästa gång jag köper med mina pengar på den sista.

Mansur Gavriel Bucket Bag, mansurgavriel.com

*) = Annan Mansur Gavriel, Jani "Marvel Gusto". Förhoppningsvis är det mänskliga psykologiskt svårt att sälja på eBay bakom min rygg något som redan har hunnit ge ett smeknamn.

Lyckligtvis för-januari

2014/10/12, Från 21:29 | Skrivet av

Tricker s för Presidiet Belfast Nitty Gritty av Tricker s The Real McCoys
September, New York resan köp på listan var egentligen bara två obligatoriska poster - nya jeans och Viberg stövlar. Den senare, tyvärr visade sig vara en omöjlig uppgift, eftersom hela staden helt enkelt inte returnera något par skor Viberg. All-gruppen, till mig.

Tja, dess storleken på denna lista är en bra avledning längtansfullt mielelleni tills hela V iiperit kommer att få.

Från toppen till botten:
Tricker s för Presidiet Belfast, £ 615, thebureaubelfast.com
Nitty Gritty från Tricker s, 510 €, nittygrittystore.com
The Real McCoy, £ 795, superdenim.com

nyc restaurang översyn av 2014

2014/10/06, 21:43 pm | Skrivet av

Vad kunde vi gjort Nykissä? * Röyh *

Liksom tidigare år New York restaurang rekommendationer för resenärer finns här: 2010 / 2011 / tjugohundratolv / 2013

Frukost och brunch:

Fiat Café Fiat Café

Fiat Café , 203 Mott St (Nolita)

Jag hjälpte en liten mini dekorerad liten plats är rätt för upptäckt: en riktigt bra Eggs Benedict får en dos av tabellen med sju d0llarilla och en lista över alla andra priser svindlande. Manhattan, den allmänna prisnivån i förhållande till förekomsten av restaurangen är en riktig mirakel och det värt ett besök innan någon upptäcker att uppdaterar listan priset sedan 1991.

Offentlig

Offentlig , 210 Elizabeth St (Nolita)

Denna webbplats, en Michelin-stjärna status förrän det stod klart för oss att blinkning Medan montering listan. Så långt så bra, annars inte skulle ha varit kanske att gå till - resan var att äta det goda i en affär, men i en avslappnad ... Intern nämligen ramverket inte på något stjärnigt kategori pönötykseen anspelade på det gamla fabrikshallen uppfördes i restaurangen är absolut vackra ronskeine betonggolv och tegelväggar.

På kvällarna, restaurangen vaccinerade väskan grövre sidan, men söndagar är pris-kvalitet något av en på plats. Varm och söt dessert dos kan faktiskt fria att välja mehevältä brunssilistalta 24 dollar till ett fast pris, kaffenkin till försäljning ännu.

Five Leaves Five Leaves

Five Leaves , 18 Bedford Avenue (Greenpoint, Brooklyn)

Vi anser hur mer kompis entusiasme oss ett litet ställe som ligger i hjärtat av Brooklyns polska kvarter. Jag menar är inte det bara sådär vilse ... Tja, sedan blev det klart att den avlidne Heath Ledger var skötte mig på denna restaurang för inrättandet - lieköhän det förklaras att en hög erkännande takt. Maten var utsökt och platsen ganska gulligt. Och blev ond på samma gång de ses i de polska kvarteren och en helt ny del av New York.

Två Händer

Två Händer , 164 Mott St (Little Italy)

Låt oss erkänna att vi åkte hit bara för att välikaffella, men kanske nästa gång vi kommer också att njuta av det här lilla trevliga för ögat för den nya kaffelan såg ganska aptitretande tillgodoses funktioner. Frukost / lunch potential!

El Rey

El Rey , 100 Stanton St (Lower East Side)

Det här stället hittade vi en kille Instagram bild i kommentarsfältet för att lämna tips: "Hej, besök El Rey, 100 Stanton St, om du inte redan. Bara för din skrivare. "Ja, då, Ville, det är vad det var!

Några sittplatser restaurangen var fylld till brädden med detta sisustusinspistä, begränsad meny men på ett bra sätt spännande: kreativa kombinationer, massor av örter och en lämplig konstigt sooseja. Fina godbitar, inte spränga.

Rabbit Hole

Rabbit Hole , 352 Bedford Avenue (Williamsburg, Brooklyn)

Deras egna bagerier att lita restaurangens meny erbjuder en avslappnad och kärleksfullt beredda livsmedel för alla smaker. I själva verket hade vi en lördag brunch här, men platsen skulle säkert charmigt över en middag. Avlånga från baksidan av restaurangen finns i vägen en liten trädgård med bord och allt.

Café Gitane

Café Gitane , 242 Mott St (Nolita)

Den lilla konstigt att denna plats inte är ständigt hamnade vinkkilistallemme - har varit där varje reissullamme, men vi trodde nog att rapportera händelsen för första gången efter. Tja, bättre sent än aldrig! Ät med citron och chili smaksatt chips avocadoleipä, paret vi kommer alltid tillbaka till.

För lunch eller middag:

Roebling Tea Room

Roebling Tea Room , 143 Roebling St (Williamsburg, Brooklyn)

Bra, ärlig mat i en vacker miljö, fruktansvärt. Vi åt pasta, inte förebrå. Och pasta är ju ganska svårt att restaurangmat hemma ofta gör det bättre.

(Jag önskar bara den annars trevligt att veta vilka dessa Nykin alla sådana vackra och gamla proffsiga restauranger på rätt dekorera och om han skulle ha tid att komma in för att göra en av dessa på rätt sätt och kör ner skönhet i ganska själlös och steril restaurang kuber försök att Helsingfors, Finland.)

Mission Cantina Mission Cantina
Mission Cantina , 172 Orchard St (Lower East Side)

Mexikansk smärre hipstertwistillä. Jo hej, om taconkin inne i grönkål, så ... Grattis var maten, men var kvar för att tänka den särskilda bästa Michelada någonsin. Ett stort glas maustesoosia halv Tecate öl för slutförande - det är så det skulle gå.

Jeffreys Livsmedels Jeffreys Livsmedels

Jeffreys Grocery , 172 Waverly Place (West Village)

Så här stället är underbar! Om du fiska rep och ostron kiinnostelevat, pistähän en blinkning bakom örat. Till toppen hade vi en liten bit av grillade ostron med vitlökssmör, varmrätt hummeripastaa och braxen. Till efterrätt delade vi juustokakkumoussen, som var så Nannaa att Jan hade återigen påpeka för Inkea vad mängden skålen rapsimista gäller överiksi. (I den sista sked kanske redan har brutit glas med dem, vem vet.)

Allt var helt himmelskt bra, platsen var mysig och sympatisk service. Definitivt det bästa av vår resa enkel - att komma tillbaka hit.

Franny s Franny s

Franny s , 348 Flatbush Avenue (Park Slope / Prospect Heights, Brooklyn)

De lokala killar ville ta oss hit för att äta. När vi fick i framför restaurangen vi var lite förvånad: utsidan platsen verkade på något sätt riktigt kallt. Ganska snart stod det klart att restaurangen har investerats i att dekorera köket i stället - en bra sak också!

Ett runt beställda och delade vi fick smaka lite av allt i listan, eller faktiskt ganska mycket. Vi vågar försäkra er att ingen one-hit wonder denna plats är inte: Bruschetta och Pancetti och ugnstorkade tomater som omfattas med crostini var gudomliga, men var också underbara aptitretare lista wokade bönor. Mellan getter för en måltid närpimäämme "njuda korv kryddad med fusillia skulle vara mer om tabellen hade kommer även tre olika typer av pizza.

Och det är pizza. Oh ja, och kan inte - så bra, men så långt borta! Margherita pizza är en bra mätare och Franny version av det var helt perfekt. Basen är härligt syrlig, lämplig för tuffa men fortfarande krispigt. Det skulle äta även om pelkiltään. Men den här gången, för att stödja de fyllningar: annan prosciouttoa, paprika, endive och caciocavallo ost, en annan ricotta, mozzarella och vitlök, men tomatsås.

Emporio pizza är gudomlig, men denna kil ja, till och med över än (Lyckligtvis hade vi dessa riktmärken precis på varandra följande dagar - ja pizza är bra för mannen att hålla sig borta från folkmassorna.).

En Choi En Choi

En Choi , 85 Orchard St (Lower East Side)

Här besökte vi för första gången Kamu med för många år sedan, men på den tiden mängden vårrullar är ännu inte riktigt öppna för oss -?! Det vill säga i en plastpåse inlindad i sallad Jännä jobb, hur onödiga turhimmaksi fördömer maträtt kan smyga under åren, de främsta orsakerna till ruokahimotusten bland ...

Nåväl, nu smakade så maapähkinäiseen sås för doppa vårrullar som pentoser, hexoser, örter och herkkutäytteitä överskridande med banh mi bröd. Prisvärda rum och bara sys-jet-till-system med god mat.

Om kryddor och öl är intresserade av att göra en enda röra av ens tanken på den nivå, bör du definitivt prova platsen för den vietnames Michelada.

Red Rooster Red Rooster

Red Rooster , 310 Lenox Avenue (Harlem)

Svenska kock ägda överiamerikkalainen pläjäys i mitten av OOL Rajt Harlem?.

Burger är precis lika bra som alla säger - men tabellen bredvid konfidensnivå 99% får beröm på svenska Piipahduksen en värdig plats för den som söker en burgare och ett besök i Harlem..

Joseph Leonard Joseph Leonard

Joseph Leonard , 170 Waverly Place (West Village)

"Den charmiga lilla restaurang kan mycket väl vara nästa segment av vår resa att göra", kommenterade på denna plats p ari år sedan i början av drinkkipiipahduksemme basis.

Vi leds här igen sista natten av vår resa, var dag i veckan fredag. Vid dörren som vi tänkt på det, jag undrar om vi får äta i kväll: tabellen väntade utanför för grupper om fler än fyra personer, en liten bar sida alls när du inte längre passar.

Samahan som var att be hovmästaren på bordet, när vi gick just för att komma hit. Naama streched, då han ledde oss i övrigt trångt restaurang på bästa plats som finns tillgänglig olleeseen dubbel bord. Producera tabeller kommer att hållas enligt uppgift automatiskt reserverad för par som anländer för att äta middag på varenda fredag ​​på exakt 18:30. Vi bang bort scenen ett par minuter till sju, paret dök aldrig. Jag hoppas att det var bara en semesterresa eller olyckliga influensa ...

God karma ger bordet, åtminstone fört med sig, som kvällen var verkligen minnesvärd. Bloody Maryt plats servitörer fortfarande en söt liten klunk öl nyheter. Råbiff var det bästa någonsin, var också särskilt vacker tomat-fänkål sås, curry kokta musslor. DESSERT salt karamellivanukasta vi beställde, men servitören till tabellen en bit morotskaka -. När vi kom så här långt Vi lämnade tårar av känslor i hans ögon glänsande, tar vi en titt på vilka av följande reissullamme vid våra bord på en fredag ​​kväll sammanträde.

Speciella Goodies:

Lukes Lobster Lukes Lobster

Lukes Hummer , 93 e 7th St (East Village)

Varmt bröd fylld med hummerinlihaa och pikant soosia? GÖR MER. NU. Handlar om fem-sitsig nakkikiska definitivt värt en resa, säg, från lunchtid. Det är mycket möjligt att nästa resa kommer att huvudet omedelbart kastas in i påsar till hotellet ryck i dörrhandtaget.

Momofuku Milk Bar Momofuku Milk Bar

Momofuku Milk Bar , 251 E 13th St (East Village)

Momofuku Crack Pie kult av kakan är själva sokerileipurismin feat: emmepä vet inte, för att se om motsvarande storlek av kakan skulle vara det alls är möjligt att komma tillbaka till inympa mer smör, socker och kalorier.

Definitivt värt ett bakverk för oss alla lågteknologiska älskande sokerihiirille som väljer rad föredrar den avslöjar en dyster ett bakverk yltiömäisesti tursoilevien kukkaiskuppikakkusten istället. Spricka Små recept förresten är också ett bageri på webbplatsen, men vi är inte helt säker på att vi vågar utsätta oss för en hel paj, den som handlas på kakkusiivustakin nog för de flesta av Gur Nalo Ishq Mitha två .

Heavenly kostnad

2014/05/10, 22:19 pm | Skrivet av

True blue

En av New Yorks shoppailukohokohdista herrarnas kläder har alltid varit ett företag i Soho Blue i grönt . Deras yr denim serien är redan i sig ett tillräckligt bra skäl för ett besök, och när du lägger i den andra, spännande noga utvalt utbud, kommer det att finnas nästan himmelsk upplevelse. Det faktum att samma butiksägare öppnade i juli förra året, den japanska The Real McCoys -brand i din butik så fort Blue in Green granne är faktiskt inte det finns ingen dålig sak. Puotien av dessa klienter är också tillräckligt för att töllättävää: lappoi av dörrarna i exklusivare typ av varandra nästan till strängen.

Den här gången, rörelsen tog tag i två av chambray-kauluspaitaa, en för Studio D'Artisan , och den andra , The Real McCoy'silta . Handel var fortfarande tillräckligt av de goda skäl att komma tillbaka till, säg, att kontrollera situationen, säg, år ...

Blue in Green , 8 Greene St + The Real McCoys, 10 Greene St (SoHo)

djur ägde rum på dagen

2014/10/04, Från 16:41 | Skrivet av

Dr Martens Pascal ", 159 €, beamhill.fi

Yuh, mitkäs är dessa? Ser läckra, men kom ihåg att dessa typer av snacks som tidigare har fått värdens gråta och tjura.

Nike Air Max 1, 145 €, beamhill.fi

Och andra! Inser du dorkat hur många Ikea leksak musen för priset skulle ha importerats Meikan avrättades?

Beamhill hade blivit ganska messeviä skor. Handel utbudet är bevisligen bättre än hela Manhattan totalt: pretty men grundläggande svarta kvinnor i Air Maxeja söktes från höger allvar, men till ingen nytta. Glitter, lackläder effekter och accentfärger i rosa på andra sidan skulle har hittat ...

Och Dr Martens! Pehmeänahkaisina versioner är inte så drastiskt som de gillar originalen, men ja även här vägg kicks inbrottet skulle tro vara mindre smärtsamt massor av grejer.

Dr Martens Pascal ", 159 €, Nike Air Max 1, 145 €, beamhill.fi

(Och oroa dig inte: ja Kaapo fått en helt ny Ikea toymus djur för dagen - och lördag - för att hedra synas på bilden tills den inte når den raukkaparan livet, tyvärr den här gången heller..)

Enheter ännu

2014/09/29, Från 21:31 | Skrivet av

Ilmari Tapiovaara - Crinolette (1962), Artek

Johan det bara en liten stund redan kändes som en möbel som repen skulle börja vara en förebild, och kotikin punkt kondiksessa. Jag vet att det skulle passa oss precis perfekt, men ändå skulle komma med det, jag undrar vad detta hörn av en sådan rätt, då skulle det komma att dekorera.

Alla samma på den andra. Det skulle vara min favorit hörnet.

Artek "Crinolette" (Ilmari Tapiovaara, 1962), 1 490 €, finnishdesignshop.fi

NYC 2014

2014/09/28, Från 21:14 | Skrivet av

New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014 New York 2014