10/12/15

2015/10/12, 19:02 pm | Skriven av

På måndag 2015/10/12

På måndag 2015/10/12

På måndag 2015/10/12

På måndag 2015/10/12

På måndag 2015/10/12

Den nya jacka! Ylle ulkokylpytakki! Yay! Och det konstaterades på grundval av slip Mias kommentar kom i en spets. Registrera, skumppasi du tjänat.

Beanie Samuji
Coat COS
Sweater & Other Stories
Kjolen Isabel Marant Étoile
Väska Mansur Gavriel
Skor Nike Air Force 1 / Beamhill

inte Poppin min krage

2015/10/11, 22:02 pm | Skriven av

Kraglös

Jag i allmänhet inte haft en prydlig klädsel högsta vän. Tvärtom: tycke för mig är ovärdiga främst t-shirts. Nu är situationen givetvis annorlunda, eftersom jag lyckades hitta uteslutande Presidiets urval av tre (!) I en mycket tilltalande kauluksetonta plagg. Jag undrar vad som händer - ärmlös?

Favorites från vänster till höger:
Post Overaller, 275 £
Arpenteur, £ 395
Visvim, £ 1120

under en förtrollning

2015/07/10, 21:45 pm | Skrivet av

Julia Holter

Jag undrade länge, att vad eller vem gör första sak frågor blogg. Jag bestämde mig för att göra det artisten, som under förtrollningen jag har haft under lång tid.

Julia Holter är en av vår tids mest intressanta artister. Detta melodiösa-tonande konstnär, som just har släppt en av årets bästa album (Har dig i min vildmarken), kombinera musik som klassiskt, folkmusik, experimentell musik som pop, skapa det perfekta ljudet. Tänk dig, säg, Arthur Russell, Nick Drake och Beach House musik kombineras så att du får en liten bild av vad Julia Holter ljud.

Julian röst är så häpnadsväckande att det gör lyssnaren helt förtrollad. Åtminstone jag fick Tell mig att säga:., Den här artisten blir att charma människor nästa år, Flow Blue examen.

Julia Holter föra skönhet och ljus till de mörka höstdagar, som det är absolut nödvändigt Lyssna att ha dig i min vildmarken. Spotify - eller börja känna, säg, en (lämpligen rekord i ekasta) sång Känn dig.

Om Julia charmade dig också, så att du kan se honom uppträda på Sun 1.11. Tavastia.

(Oh, som är här med dessa tips korrekt fördelat? Tja, Mathias!)

issues.fi låter bättre

2015/07/10, 21:44 pm | Skriftliga

Foto: © Dorit Salutskij

Efter ett tag var hemma tystare. Och på tjänsteresa, loopar, på jobbet. Musik är en värld full, men där det är nytt och tilltalande att hitta när Stupido skivbutik stängt sina dörrar och Internet gonna laiskahkona sökare överväldigad?

Stupido var alltid lätt att gå, var det aldrig gått hem besviken över att inte tala om tomhänt. Bakom disken var alltid någon som lärt mig genom åren att veta vår sälta - ännu bättre än vi gör. Rekommendationer kom hela vägen, men ingen av dem är algoritmer som kan. Bra, överraskande och intressanta tips kom från hela bakom affärsdisken päivystäneiltä, ​​men en var över resten: Mathias.

Sedan gick till handeln dörrarna stängda, inköp av plattorna sönder och den flod av ny musik avstannade. Blogg antingen har varit i denna fråga eftersom det underförstådda - musiktips är inte bara efter våren 2014 delats ut.

Men du ska inte behöva fråga! Det tog ett tag att inse att de är genier skulle inte ha gått någonstans, även om den inte längre bekant adress att grunda.

Lyckligtvis, Flow, gått söndagens sida på lördag kväll, Future Islands glöd avslutade spelningen, samt måttlig öl. Hej, lyssna Mathias, skall det solen börjar nu att dela kunskap om vår blogg? Lite begäran omakin yxa att slipa, erkänna ,. Lyckligtvis enades och var av samma åsikt fortfarande nästa dag.

Vad kan typ av musik det Mathias oss, då kommer fortsätta att vinkkailla? Aktie-en - det bästa är att man aldrig kan veta säkert. Mathias och en hyvämakuisen klubb, Ville och Henrik, fridfull raden av de val du kan lyssna på varannan söndag kl 18-20 basfrekvenser Skiten Coffee programmet som spellistor annars kan nås i efterhand sket soffa FB sida eller Soundcloud slag. På den andra ytterligheten jakamastamme och rel schizofreni av musiksmak tur att vittna, säger, denna kommande lördag, 10.10. Kutosella twerkattavalla Skit Coffee Club i.

Välkommen till spåret, min vän!

(Foto: © Dorit Salutskij)

av talet, bristen på

2015/05/10, klockan 22:30 | Skriven av

Henrik Vibskov "Floating Coat"

Det tal som saknar: ingen päls, fortfarande!

Ganska nära, men jag var redan en del av jackor i själva verket väntar på intilliggande block Valintatalo - men tyvärr bara att styra tillbaka till centrallagret. Helgen före sista trodde jag att det säkraste sättet är att beställa en intressant COS jacka på postorder direkt, som bara lämnar utan att utöva min storlek. Men tyvärr, bredd bedömning axeln mitt ego och jag lyckats beställa en jacka en storlek för stor.

Lite över en vecka i väntan på en jacka för stor rip mig att flytta och jag besökte tecken källaren butiker. Där det var alldeles för mycket att säga i mitt land storleken på det lite för kinttanaa storlek, men det är rätt storlek var förstås redan hittat bättre vård.

Som då och sedan väntar på nytt över en vecka transport och leverera tillgång till den potentiella rätt storlek. Har Inke nu lämna detta sätt igen för att justera? Nästan sinnet redan skulle släppas i år och bosätta värjöttelemään tills köra dunjacka återigen socialt acceptabelt. (I morse var temperaturen omkring sex, så paleluaikaa förblir förmodligen bara om dagar i veckan.)

Men inga bekymmer, eftersom jag kunde bara ta reda på vad den mest kompletta tillbaka gate of this world (liksom författaren till läsaren) bedövande saga lösning. Vibskov jacka är i alla riktningar, avsiktligt så fryser en stor och helt sitta på mattan, att det behöver meditera för att se om cent där eller andra här skulle vara September kommer att känna kalla även dagar i veckan. Ja - du drunkna i den! Ja - det kan rymma mindre än nog! Ja - bär också killen! Och ja - sätet vid nästa vinter.

Henrik Vibskov "Floating Coat", 560 €, aplace.com

Välkommen till Europa!

2015/04/10, 20:34 pm | Skriven av

Freemans Sporting Club

Freemans Sporting Club är en av de butiker där jag besöker varje gång jag går till New York. Anledningen är enkel: Jag älskar kläder tillverkade av sin fromhet, som är gjorda för att hålla. Vid något brysk, men fantastiskt utbud kan hittas som tillverkas på plats lyx anpassade kostymen som napakkaa grundläggande t-paitaakin, men också en butik i omedelbar atmosfären är värt att nämna. Varje besök motion känns det som när hon besökte en kompis! Synd, men att detta "killen" bor ganska långt bort ..

Men jag är glad att jag märkte att newcastlelainen END. Togs FSCN klädkollektion. Det är inte samma sak som ett besök i Nykin källaren, men ändå mycket lättare än att beställa kläderna direkt från USA. Inget behov av att slåss med tullen, och eventuella återbetalningar eller ersättningar inte lika tyyriitä och komplexa. Låt oss därför önskar Freemans Sporting Club Välkommen till Europa!

Tre favorit END :. I september sträcker sig från vänster till höger:
Isle of Man Parka, 725 €
Camp Overshirt, 385 €
Knepig Jacket, 345 €
(... Och jag kunde annars bära en av dessa hem Nykin resa. Kelejä medan du väntar!)

Höstskor?

2015/09/29, 21:55 pm | Skriven av

Nike Air Force 1

Vit Nike Air Force 1-talet till i dag - det vill säga, den andra av september, den sista dagen - kil spets Min önskelista. När allt kommer omkring är detta inte en skugga av anledning .. Men det är alltid tillåtet att drömma. Till exempel, tennariproof -talvesta och kladdfria kritvit hangista.

Nike Air Force 1, 99,90 €, Caliroots.fi

hattar

2015/09/28, kl 17:30 | Skriven av

Samuji Chunky Beanie

Om denna vinter fryser i huvudet, eftersom det är helt enkelt en ny myssyni ylicooliudesta. De två våningar stickade och storhetsvansinne dimensioner måste garanteras för alla oönskade svalka flitigt i schack.

World muhkein och vackraste svart mössa Samuji, 50 €.
(Fortfarande inte kan hitta en online-butik, men jag tror att det dit spricker i halvvägs. Erottaja butiken jag köpte min på lördag, var andra färger finns där!)

på en regnig dag i åtanke: ylletyg rockar

2015/09/24, 21:44 pm | Skriven av

Acne Studios Eméra Lux "Coat

Mycket sällan panik, de söker inte att hitta - oftast hitta en lite för mycket. Men om denna nya ylle rockar dagdrömma i augusti var fortfarande en hel del roliga kommande atmospherics, nu börjar bli lite gripandet persauksissa.

Jag medger att min garderob är där utbudet lika mycket en mångsidig och väl utrustade så att behovet är inte särskilt ofta kopplade till det faktum att det inte är. De älskar to-date eller det inte alltid finns, men nu helt enkelt inte existerar. Tja, det kommer de att ta väl serveras min jacka fortfarande hänger på, men den hårda kärlek genom åren är trött av att stå ut ur salongen och hon slutligen får bo för att spendera pension år Töölö elegant koiranulkoilutustakkina.

Och inte känner något annat finns på jackor butiker alla. Utforskning naturligtvis stör det, jag är inte särskilt exakt ännu kunde inte definiera vad detta begärs. Något jag hade en mycket haisua är:

- Jackan kan vara mörkblå eller mörkgrå, varför inte lika svart är.
- Foder måste hittas, bör kjolen bör täcka dina knän och dess fastsättning beakta latitud där jag bor.
- Den tuffaste kinttana det kan inte vara och halsen nå ut till terminalen.
- Bra Fenders låt inte bry - jacka kommer att göra Hårt arbete blåsiga vandringar över busshållplatser och räntäsateisilla vägar.

Den Acne jacka talar, men när bandet! Bär den ofta rekommenderas att trolla fram midjebältet, men har ännu inte hittat ett band som är en kropastani fynd. Jag svär att även om bandet mallaisi var i midsection, verkar det slutliga utfallet desperat Empire.The eller höft valahtaneelta kanten. Och det med rätta - nej jag gör på det skulle ha råd att alla, så vyöstähän kom till höger i detta fall räddningslina.

Så, om du stöter på klädbutiker strosa väljälinjaiseen på tyget, vet du vad du ska göra! Tips mig vinnaren resultatet ledtråd belönas skumpalla, jag lovar.

Acne Studios Eméra Lux "Coat, € 1050, acnestudios.com

nykiinykii

2015/09/22, 21:27 pm | Skriftliga

Må bra, må bra. Opening Ceremony shopping väska = Marimekko Matkuri är sur? Smile! Åh, hej. Trevlig fotavtryck, dude. O-M-G. Bzzzzzz. En dag var det inte varmt, fuktigt och soligt. Jag känner dig. Om jag var en fågel. YO! Jag gjorde. Jag gjorde det inte. Tänk rosa. PRIDE! Nightynatt.