gamla mimes

2015/03/03, 21:29 pm | Skrivet av

Rodebjer Mime Grafisk Dress Det kallas Mime Dress - miimikkomekko. Om bara namn bör fördöma, fördöma allvarligt. Mime: du ger mig kalla kårar.

Olinpas nämligen sommaren 2006 i Roskilde och puskenut må bra mestoille ta en titt på vår efterlängtade Death Cab For Cutie spelning. Där bredvid sillipurkkiparkkeerasi vit i ansiktet mim, som tolkade noggrant och korrekt huitoen känsla sätt på mime show för varje låt varenda lainin.

Mime pliis. Inte.

(Men klänningen jag kunde ta, trots sitt namn.)

Rodebjer Mime Graphic Jersey Klänning, 255 €, rodebjer.com

Stockholm vit

25/02/2015, 21:23 pm | Skrivet av

adidas Originals "Shades of White Pack" för Sneakersnstuff

När allt är denna blogg inte längre lite mer än sneakers - det är bara säkrare vårtecken som smältande takfoten, twittra och lämnar en änka totalt! Torka gatorna väntar bara jag beställde (av misstag fel adress, men jag beställde det onda, men) super vitt Superstar , som härrör från de adidas Originals svenska tennaripuoti Sneakersnstuff gör en speciell . Superstar finns även i vitt Stan Smith och Tubular, kommatecken, variationen av färgen måste förpackas enligt de vackra, roosat utbytes band.

Berättelser om grejer (för mig åtminstone) säljs och mikäpäs det, om historien är bra. Denna sko set, inspirerad av arbetena enligt uppgift Stockholm hus och lägenheter vithet. Stockholmsvitt är något ägg-skal och ljusgrå benvit nyans som fungerar berättade lokala inrednings grund och utgångspunkten. Den första vita - sedan Detailing.

Lost in Stockholm (Foto: Hanna Gullichsen / hannag.fi)

Och detaljer tal om dessa tofflor av rosa-innersula är enligt uppgift tryckt på kartan Stockholm. Tarinanhan att detta också kan stänga cirkeln, som i bilden ovan i våras pojotan inte bortom två Superstar i Stockholm med hjälp av navigering på telefonen. Under våren resa kommer att ge stockholm blyvitt, trots allt, det är noga med att känna sig hemma.

adidas Originals "Shades of White Pack" för Sneakersnstuff, 105 €, sneakersnstuff.com

danke 43einhalb!

2015/02/23, 09:00 | Skrivet av

adidas Tubular Moc Runner "timmer"

Att de är nu - mitt tubulär topp . Jag hittade mina i den tyska lenkkarikaupasta, vilket är 65 tusen invånare i Fulda, Tyskland. Det är lustigt att denna specialitet har rests runt en liten församling, men jag tror värt handeln när kunderna återfinns i till synes finska tillsammans.

Handelsnamn är 43einhalb , deras katalog är bra och servicen utmärkt. Skokartong kom med en liten ylläripaketti innehåller tidningen tennariasiaa som förklarade klistermärken och vykort och mun-popping raepurkkaa - det är bekant från barndomen. Min gissning är att detta en butik djurhållare inte fungerar bara för pengarna ...

43einhalb

43einhalb måste därför hårda för min starka rekommendation, måste du följa utbudet kommer att fortsätta!

adidas Originals Tubular Moc Runner "Timber", 129,95 €, 43einhalb.com

bäraren tittar mantel

22/02/2015, 20:20 pm | Skrivet av

COS V-Neck Silk Shirt Dress, cosstores.com

Syyllistyinpäs igår shopping för de synder mest traditionella: kvällen gick och inte i garderoben bekväm mi-att bära Så jag monterade staden lite desperat, variation tror den behöver och sina pengar snabbt bli vill också saker som inte har mig eller min stil med ingenting att göra (Jo, nytpäs känd sedan också,.. Jag visar att ett silver plisserad kjol viktiga silakalta.)

Även om intentionerna var helt fel, det var det slutliga resultatet, dock vad den lyckligaste. COS spö väntade på mig faktiskt mörkblå, väljälinjainen, vackert sjunka pesusilkkinen mantel, som kan bäras både sketch med fluffig och lättsam kesätakiksi. En sådan brandsläckare längd fåll är längre än den modell som på bilden, i en enkel beräkning av positiv överraskning. Det kommer inte att bli en en-natt-vistelse i ett ordspråk bland denna, kan jag garantera.

Men här är en som jag har märkt på senare tid, att COS tenderar också att förbjuda närvarande om varje vattentvätt vaatteeltaan, vilket inte är 100% bomullsjersey. Återigen bör denna dräkt inte diskas i vatten, men i min garderob verkar vara samma Pulju identiska siktats av siden skjorta, som fortfarande kommer att tvätt utfärdades. Skjortorna tvättas enligt anvisningarna så oops standardtvätt seassakin misstag, och det är borta på något sätt.

Sammanfattningsvis:. Stans, varumärken här damkläder modernt sätt att förneka ganska vanliga, yksityiskohdattomien och normala material av Jenkin tvätt bara för att vara säker på Så när ventilationen inte längre tillräckligt för detta, kommer jag att ja som andra rebeller för att tvätta den försiktigt för hand i silkkipesuainetta använder. YOLO.

COS V-Neck Silk Shirt Dress, 150 €, cosstores.com

djur rädsla

18/02/2015, 21:41 pm | Skrivet av

Russell Moccasin Co.

Nej, Kaapo - Jag vill inte ha russelimokkasiineja, men Russell Moccasin Co: s mockasiner.

kärlek till sporten

2015/02/12, 20:42 pm | Skrivet av

Lean Plagg Lean Plagg

Tröja, Lean Plagg, $ 29 (slutsåld)

Fin skjorta - men $ 29?!

"Är det vettigt ur ett affärs stå punkt? Nej. Det gör det inte. Men vi gör det här av glädje, inte vinst. "

Jag älskar de blå klänning skjortor, och ibland drömmer jag som kunde få mig att prova en skjorta perfekt poäng. Det förefaller därför uppenbart att jag uppskattar Lean Plagg herrarna aikaansaavuutta och attityd. Och inte ens börjat att detta projekt roteras även från Finland ... Wow.

Kärlek till sporten - beundrade platsen!

(Bild Lean Plagg )

näve av järn mask

2015/02/11, 21:41 pm | Skrivet av

Maj Lindström Skin "problemlösaren" Problemlösaren -'ll vara ansiktsmask är en hård namn! Gör mig att skratta, eftersom en anslutning till järnhand i mitt sinne, som jag har hört talas om begreppet samtidigt utsetts *.

Våldsamma förödelse och rusikoinnin Istället kallar detta May Lindström lermask vänligt på föroreningar och andra ansikte ovälkommen förändring av landskaps - och en bit av en plötslig, trots allt. Den mjuka doften av pepparkakor förvirrande mask är i själva verket den hårda grejer, och åtminstone värd namnet.

Vatten till ett pulver med en liten naamiotahnaksi bearbetad produkt redan antyder dess effektivitet i blandningssteget. När allt bubblor det och väser! Ansiktet produkt är inte längre porise trots allt, men lite värme och stickningar, men lugnande och något övertygande sätt. Detta väder, då njuta av en ansiktsmask torkning, eller cirka tre fjärdedelar av en timme - för att lösa problem, därför bör du reservera tid.

Mud mask av efter tvätt, måste du troligen putsailemaan mutaroiskeita också peilistäsi innan du får beundra den fantastiska slutresultatet: slät färg, näpyistä och röhelöistä rauhoittunutta och levande beröring på huden. Men för alla problem och värt tiden - masker maskera.

Maj Lindström Skin "problemlösaren", 77 €, naturelle.fi

(* = Tästäpäs Och jag mindes en före detta kollega till mig, Sami, som en gång kallades en kofot, "kiosk nyckel". Alltså, t ulipahan äntligen möjlighet att berätta det här är en rolig sak att någon mindre när det kommer till möjligheter för närvarande sorkkarautavitsejä spontant kastas.)

himahommia

2015/02/04, 20:42 pm | Skriftliga

Lotta Agaton och Pia Ulin: Färg Lotta Agaton och Pia Ulin: Färg Lotta Agaton och Pia Ulin: Färg Lotta Agaton och Pia Ulin: Färg Lotta Agaton och Pia Ulin: Färg
Här är inredning bok, som kelpuuttaisimme vårt hem och vi kommer att kopiera alla minst hälften. Svensk inredningsarkitekt Lotta Agaton och fotografen Pia Ulinin bok och dess stil är anden i en harmonisk men inte polerat, trendiga men inte passé i morgon.

Boken är tryckt i en begränsad sats av fyra olika covers - det sista är nu såld och mer kommer inte. Färger, stuff, stugor, layout, papper ... Du också, ja för att jag skulle vilja det.

Och nu, när tillfälle kom att ta lite på egen svans ens löst relaterade till ämnet, så nostetaanpas sedan idag, som publiceras i februari Trend tidningen har en liten sak i vardagsrummet. Det finns i denna bok kommer därför tillbringar sina liv ...

Lotta Agaton och Pia Ulin: Färg, 550 kr, lottaagaton.se

Helt rörformig

2015/02/02, 20:06 pm | Skrivet av

adidas Originals Tubular Moc Runner adidas Originals Tubular Moc Runner

" Tubular är ett adjektiv som används av surfare från 1980-talet för att beskriva något speciellt stort. "

Tuffast är rörformiga, men jag undrar var dessa skulle vara?

(Bilder adidas.com )

Ketonen

2015/01/02, 20:40 pm | Skriftliga

Klong Äng Klong Äng Nytt hem: Klong Äng -vaasi . Vacker som är, men framför allt med blommorna - För dem, som har utformats. Det bästa verkar vara att detta behov att köpa massor av blommor på något sätt, om man vill ha en spektakulär resultat. Jag hoppas att detta keto måste därför fler blommor!

Nu är det rätt hoppas att den nästan Alepasta fann snart igen något billigt och ganska hemskt utseende sekakimppuja. De är i själva verket stimulera lön dag väntar ett hem, så länge avkastningen av vikten sliter omedelbart öppna omedelbart och strö blommor runt huset en mängd vaser, pikkukimppuina eller individuellt. Denna vas Ja jag skulle köpa sin egen bukett och asettelisin olika perioder av krukväxter blommor pojottamaan vilt notkuen fältet själv.

Och bli inte orolig nu, Äng - Visst kan jag till er något helt kukkakaupastakin nyp.

Klong "Äng" design av Eva Schildt, klong.se