09/06/14

2014/09/11, Från 21:36 | Skrivet av

Lördag 2014/06/09, bilden Dorit Salutskij (http://blog.doritsalutskij.fi) Jan:
Dräkt Barena Venezia
Tröja Sonrisa
Knyt Viola i Milano
Skor från Mark McNairy

Inke:
Brudklänning Samuji
Skor Lanvin
Bukett Musla

Foto: Dorit Salutskij

rusar-förlåtelse

2014/08/26, 16:00 | Skrivet av

Polttarimenoa 16/08/2014

Det är känt, det är känt - ingen är intresserad av kiirettään ruikutteleva och utelämnanden anteeksianeleva blogger. Men låt denna klagan nu, den här gången, och även om bara av ren synd, men så för mig lite jag behövde lugn och ro.

Nämligen den inte omedelbart tro hur mycket yhet bröllop till scheman och rutiner i vardagen röra. Bara ett trevligt sätt, men, men en del av dess Hopun är imponerande och jag antar att nu är en hel del, då tyvärr drabbades bloggen som du vill ha. Detta naturligtvis mig och saddens oss, men vi litar på att du förlåtande gäng än att utföra på fest tvingas vänner och släktingar skulle vara.

Kanske då laittelemme något hääraporttia kredit efter festen. Ni kommer då att undra hur en sådan enkel implementering, höll de sin upptagen (I efterhand, skulle jag säga också, att det kanske måste avbryta den till din Netflix orderstocken snarast försommaren.)

Med mindre än två veckor och sitta i den! April bye.

ja bra sparkar tar hand om

2014/08/15, Från 20:29 | Skrivet av

New Balance F / W 2014 © Marjo Kuusinen

Tennaritaivas Bra Kicks att starta höstsäsongen med att presentera New Balance Made i Storbritannien samlingen. Evenemanget är i morgon, lördag 16.8. och det börjar kl 11 modeller förutom tillståndet, åtminstone för New Balance frågesport där priset är (surprise, surprise) New Balance skor.

Vi strävar efter att placera, pyrihän dig!

(Bild lånad från evenemanget 's Facebook-sida )

The North Face

2014/08/13, Från 17:46 | Skrivet av

The North Face Purple Label

The North Face Purple Label är The North Face och nanamican en gemensam insats från höstkollektionen lookbook, samt naturligtvis också i samlingen är ja i höst absoluta ljuspunkt på. Golv Klä upp bäst, fulländad färgschema, awesome sko val ... Var kom denna man inte vill?

Men andra dessa saakohan än Japan? Vädret?

The North Face Purple Label The North Face Purple Label The North Face Purple Label

lässynlää

2014/08/06, Från 20:38 | Skrivet av

Grader mildare detta skrivbord.

Det was've Köpenhamn dricksvatten lappar socker, när jag kom från den passerande fick en rosa kotitoimistokamppeet nya arbetsstationer att dekorera.

Det vi har sett hända, jag vet inte om att visa Jan fortfarande är korrekt.

Var till Köpenhamn från dig och sisustelu intresserad, piipahtakaahan jord Stillebenissä (Niels Hemmingsensgade 3). Sen skulle jag ha kunnat ta med mig allt det där, och ja jag gjorde mitt bästa. Varna - puodilla är också lite webbshop .

Linjal Tom Dixon (erhållen från Finnish Design Shop för jul Kväll)
Saxar HAY
Terribly söt penna stå Ballo / HÖ
Keramiska penna burk Arhøj Studio / Stilleben
Tablet Garance Doré för Rifle Papper / Proloque , Helsingfors, Finland
Världens vackraste penna Midori / Sfaar, Tallinn (åtminstone ibland, men dessa skulle också vara Samujin flyttar till Spanien ..?)

svart för mig

2014/04/08, Från 17:56 | Skrivet av

Svart

Jag minns inte ens sista gången jag skulle ha köpt den svarta plagg! Mycket möjligt att rörledningen ut senare under hösten ...

Ryggsäck mismo, 340 €, mismo.dk
Hope Sweater, € 90, silver-sthlm.com
T-tröja från Engineered Garments, £ 50, thebureaubelfast.com
Byxor Wings + Horns, 250 CDN, havenshop.ca
Skor Viberg Boots, £ 530, thebureaubelfast.com
Beanie Norse Projects, € 40, norsestore.com

Vad Just Happened

2014/01/08, Från 19:10 | Skrivet av

I Köpenhamn på lördag 2014/07/26 Den dansk-stick stil påverkar + super värme = slitage sandaler för duschen. Simmottiis.

Klänning Acne Studios
Comme des Garçons påse
Läpsykkäät adidas Originals "Adilette"

frågor går Dressman

2014/07/30, Vid 18:37 | Skrivet av

frågor x Dressman

Glasögon Garrett Leight
Pikétröja Carhartt WIP
T-tröja från APC x Carhartt
Birkenstock sandaler
Gång Stil Dressman

Juni-jeti

2014/07/28, Vid 17:30 | Skrivet av

Acne Studios Kita Tofflor

Tallinn var säkert värmen på 25 grader, när jag köpte några från helgen i omvänd två lokala fårull käsintikattua, supermuhkeaa två lager (!) Ull hattar. Superhotin kesäasuni Jag avslutade dagen med att fånga aleista Enligt Wood Wood är fortfarande en mörkblå ylleklänning.

Och när mätaren klättrade tre spik, bestämde jag att jag också något höjer temperaturen. Weekend Köpenhamn tog med exakt ett tema: svart, ulltyg kaaputakki. Vid säljaren suckade i relief förmodligen när jag bestämde mig ganska smärt medling till slut att köpa en jacka och jag återvände den svettiga värmen att förena dagen pusakkaa en ångande hängare.

Så karvatohvelit det varma vädret i juli ... Tja, åtminstone de skulle vara ganska logisk förlängning av sommarens vaatehankinnoilleni. Jag gör detta kesäpukeutumishommaa därför handlaa fortfarande är korrekt, även om framsteg har gjorts - kesiini är inte längre i ett par år tillhörde 60 denier svarta tights på sommaren. (Och detta är min nya ull har ganska tålamod att bevara konstverk på översta hyllan hösten vänta ...)

Jag vet inte riktigt tro att underbara pälsskor skulle egentligen något hårda för mina säsonger, men väldigt gärna vilja se en terrier reaktioner på dessa promenader mot. Om du förberett för mottagning med en videokamera, kan förevigade i finalen genom att komma till ett finansierings .. Tja, åtminstone en sådan par skor. Kaapo, kredit och en av er är en hård ...

Acne Studios Kita Tofflor, 480 €, acnestudios.com

yläfemmat

2014/07/23, Från 10:43 | Skrivet av


5 x frågor "Fem-åringen är mer fysiska och mentala förmågor, röst talanger och självförtroende och hans känslor svängningar är inte längre lika kraftigt som tidigare. Relaterat till utvecklingen av passionerade steg har lagt sig och verksamheten har vuxit fram vid sidan av lugn och balans. Dessutom är en fem år gammal på ett nytt sätt nyfiken och intresserad av att lära. "

Så vår blogg är bara en liten kom för sent till fem års ålder - Puh! De senaste månaderna kan ha varit tystare än vanligt, men det är ganska goda skäl, tror: din blogg utseendet och känslan av den nya tron ​​kommer att renoveras i bakgrunden, sakta men säkert, and'd vara här, naturligtvis, en syyshäätkin organiserad.

Tack så mycket för fem år i hängd och på vägen plockade upp hypänneille! Fortsättning av tillståndet.