Brezjnev

14/04/2015, 21:15 pm | Skrivet av

Bbrowbar Brow Vårdande Olja

Om det aktuella läget för tänkande, skulle du inte tro att detta Brezjnev är fortfarande ett par år sedan började göra päivämeikin pincett för hand. Tack Delevingne och bush hörn - nu inte längre nypi!

Den perfekta ögonbryn båge och jakten på det naturliga tillståndet för ändlösa straff ändras till individen, helt förlorat i rad hajakarvojen avlägsnande och efter noggrann mörkare ton. Faktum är att jag färga mitt om varje par veckor hemma, permanent färg och en pensel, de fortfarande mörkare på morgonen och falla in i ledet MAC perfekt godmodiga gråbrun kulmageelillä . Förr i tiden fanns det Benefit motsvarande prakt produkten , men karaktärerna inte riktigt verkar plötsligt inte längre ta emot post i Finland. Vilken orättvisa! Lyckligtvis finns det en ersättning för det hårda grejer också, men medger att detta drar ja verkligen lätt att göra jobbet helt överiksi. (Tack smällar, i stekpannan envist gömma drifter.)

Det skulle tro att om du ägde pincetten utöver sina ögonbryn för 1) ett färg kulmageelin, 2) vinkeln på pennan, 3) ett pulver färgen på borsten vinkeln, och 4) en pennformad ögonbryn vax, ögonbryn skulle rep modell redan.

Men ögonbrynet OIL?! Jag har inte ens tid att läsa, vad skulle vara syftet med denna kulmilleni rätt sak att göra, men jag tror fortfarande behöver varje fack. Jag är övertygad om, ja, det huomautatte sedan när du ser mitt ansikte mer ögonbryn att avslöja pannan.

Bbrowbar Brow närande olja, 20 €, net-a-porter.com

denim är denim

2015/04/12, 20:38 pm | Skrivet av

Denim är denim

Hatt Kapital, 135 $, havenshop.ca
Nigel Cabour skjorta, £ 315, thebureaubelfast.com
Viberg Boots, £ 575, superdenim.com
Jeans orSlow, £ 210, thebureaubelfast.com

fåll mätning

2015/04/09, 21:18 pm | Skrivet av

Foto: The Locals - http://www.thelocals.dk/blog/blending-in-1

Foto: Garance Doré - http://www.garancedore.fr/en/2015/03/05/art-of-layering/ Förväntad sommaren 2015, sju tums tan rand vristen.

(Foto: The Locals , Garance Doré )

04/08/15

2015/08/04, 19:30 | Skrivet av

Onsdag 8 april, 2015

Jackan öppen.

Coat Stone Island
Vest The Hill-Side x Extremvärden
Tröja Studio D'Artisan
Jeans Sugar Cane Co.
Viberg Stövlar

mot ljuset

2015/07/04, 20:00 | Skrivet av

Solglasögon Dreams 2015. Jag har en punkt födelsedagar, taidanpas att köpa mig en present, nya solglasögon. Detta plannings, insåg jag att så är fallet antar jag gå i minst tre år, om inte mer. Spring barnets förbannelse?

Nu himottelee (medurs uppifrån):
Karen Walker "Number One" Solglasögon, 211,25 €, lagarconne.com
Le Specs "Neo Noir", € 60, aplace.com
Céline "Marta", ca. 250 €, celine.com

04/05/15

2015/04/05, 17:20 pm | Skrivet av

På påsk söndag April 5, 2015
På påsk söndag April 5, 2015
På påsk söndag April 5, 2015
Det är våren ny -. Och för att fira, färgen på marken (inte & inte).

Beanie Carhartt APC +
Päls och väska Samuji
Scarf, tröja och veckad kjol COS
Gymnastiksko adidas originals Tubular Moc

anorakkitakki

2015/04/05, 13:30 | Skrivet av

Battenwear, Packbar Anorak
Konstruerad Plagg jacka besökte ett par veckor sedan, vände sig till Finland, men gick tillbaka till England så snabbt som den kom därifrån. Vi kom inte till hjärtat av vänner, men lyckligtvis den andra nykiläinen plagget tillverkaren Battenwear kunde se till att den blå jackan jakt slutade lyckligt, även om en liten varning.

Jag vet faktiskt inte ursprungligen letat efter en anorak, men behovet av att plötsligt vaknade när jag såg denna bild av Wonder Mountain blogg . I all sin enkelhet mighty fina plagg, som lyckats uppfylla de förväntningar som ställs på det hårt. Den blå mot våren, alltså.

Battenwear, Packable Anorak, 2600 kronor, pluspast.com

Jag vet vad du äter nästa helg

2015/03/25, 20:59 pm | Skriftliga

Skinka skinka!

Vilken rolig att denna blogg för år är inte bara maten grejer att passa in - en hel del när det kommer till ämnet dock fiilisteltyä och underhållning, även i köket! Detta ska sedan öppna ett nytt fält blygt hamburgare, du kan snurra den typ som finns i, säg, nästa söndag.

Detta recept berättelse förknippas mäkta Flow festival, med en liten bit av samma mentala bullar har varit i New York Ninja kojusta mer än ett år. Nu kanske du redan känner igen audacity: för några år sedan vi inte äta hela tre dagar festarisessiomme andra rätter. Men vi åt en hel del. Så ja det här är det för något.

Smaken var livfullt i åtanke, många hittade minnen dos av råvaror och resten av hålen fullgjorts i Google. Så, i augusti, och den officiella versionen av glädjen i återförening tiden vi strukturerat en kopia av hamburgare asiatiska twist av följande komponenter:

1. Jumalsämpylä:
Vi rekommenderar att du börjar hampurilaisprojektin beredningen av ett par timmar innan tillagning tid och bara kunde snurra all konkurrens och jämförelse av långvariga, komplimanger av att samla hamburgare i en bulle. Det är det enda rätta receptet kan hittas i de gamla Eve Voisilmäpeliä bloggarkiv (vänligen återvinnas!). Och du kommer att känna skillnaden.

2. hoisin-smaksatt biff:
Kryddat paketillinen (400 g), något högre fetthalt i rumstemperatur malet nötkött organisk (t ex 17%) salt och peppar. Pat köttet i fyra runda, lituskaiseksi stek. Tryck biffarna i mitten av en liten inbuktning med tummen, då köttet inte kommer dra sig ur pannan tot.

Stek biffarna i en kastrull sparsamt - medium har varit i branschen du bra. Slutskedet av matlagning biffar Sudi yta spice hoisinsås, kan det finnas i dag i tid till och med små butiker.

3. Soosi:
Detta är enkelt: ta smaksatt majonnäs, tillsätt den varma och gör allting bättre Sriracha. Rör. Upprepa tills du är inte längre rädd.

4. Andra viktiga saker:
- Hacka örterna, väl, vi hade koriander, mynta, basilika.
- Vårlök Sedan våren!.
- Mung böngroddar
- Rostad lök (yep, vad är placerad i t.ex. Hodarien på.)

5. När du lär ja utan ohjettakin:
1. Skär brödet kast öppen och smörj de två halvorna av Sriracha-majonnäs.
2. Lyft botten ovanpå den glödheta biff.
3. Tillsätt groddar och rostad lök. Också lägga lite Sriracha precis som det är.
4. Sedan en handfull örter, samt massor av vårlök.
5. Lyft på locket och det är det.
+ Se till att täcka bordet med gaffel och kniv - det kan inte överleva utan stilen.

Skinka skinka.

21/03/15

22/03/2015, 14:11 pm | Skrivet av

Lördag 21 mars, 2015

Beanie COS
Scarf Acne Studios
Solglasögon + Bag Céline
Coat Samuji
Klänning Wood Wood
Monki Skirt
Skor adidas Originals / Stan Smith

hej kompis!

22/03/2015, 14:04 pm | Skrivet av

kompis, schäfer
kompis, schäfer
Jag var yngre, Vans Slip-Onsien senior vän - Jag minns att jag äger dem, åtminstone shakkiruudullisina, kokomustina och -valkoisina, tyger och läder. Således i efterhand, låter det ganska absurt, mitt ben, blir modellen inte riktigt passar alls. Jag minns fortfarande tydligt känslan av fotsulorna och hälarna började slumpen, om skorna kom kävelleeksi även lite längre sträcka.

Det verkar därför onödigt att säga, jag har inte så mycket upphetsad när Inke antydde för mig THE MÄN i tillgängliga Buddy mokkaisista slipari. Au, aldrig igen. Fair förirrat en månad sedan, men jag hamnade flyttar och utseende förförde förena dessa ganska snygg potentiell kantapäänkiduttajia.

Men utvecklingen har Verkar utvecklats, eftersom dessa slip-onithan tycktes ha bekväma att bära - den svampiga och flexibel. Jag hoppas att det första intrycket inte kan bedra, kom ut nämligen handla skor med mig. Jag hoppas att sommaren 2015 kommer att bli ihåg inte hälen smärta.

Buddy -slip-ettor, Min o Min DE MÄN