nål i en höstack

2014/10/29, 09:00 | Skrivet av

Needles, Ull Indigo Denim Coverall jacka Jag är följt fan, då i Vancouver blog / tidskrift / marknadsföring / e-handel Inventory resa från början. Så det var helt klart att i september Nykin första resa att besöka Inventering valdes i East Village, öppnade verksamheten.

Och visst är det värt ett besök. Tjänsten var utmärkt, sortimentet också, men av någon anledning, men jag var tvungen att lämna butiken tomhänt. Inte på grund av att handeln skulle ha hittat något, men eftersom den enda kvarvarande bit traktade Needles farkkutakista i koossani hade redan reserverats för en annan.

Under dagarna efter sökningar fortsatte hela Manhattan och Brooklyn, utan framgång. En kväll jag kunde hitta jackan, sedan en brittisk webbutik och ett par klick senare var det redan på väg till vårt hem i Helsingfors.

Och redan nästa dag, kom samma päls mot dess Nykin varje hängare. Typiskt.

Coat Needles, thebureaubelfast.com

Tisdagens avsikter

28/10/2014, 20:56 pm | Skrivet av

Onar / MM6 Maison Martin Margiela / Hope

- Fårkött Hårig hood hyhmää och mot kalla vindar (på grund av huvudbonader ska vara stora och kallblodig)
Onar, 340 €, onarstudios.com

- Vackra breddgrader, men helt olämpliga ullkappa (eftersom dessa kriterier visat tidigare jag har valt i min jacka)
MM6 Maison Martin Margiela, 685 €, lagarconne.com

- Kiiltonahkasomisteiset köpöttelynilkkurit (som i vardagslivet kan vara lite av gnistan, även om de är hälso skor)
Hopp, 423 €, lagarconne.com

September sjätte

21/10/2014, 20:14 pm | Skrivet av

Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij Foto: © Dorit Salutskij

Alla bilder © Dorit Salutskij

glansigare

2014/10/16, 21:00 | Skrivet av

www.glossier.com

Det finns alltid make-up linor har gjort mig upphetsad, men fallet redan happikin gonna slut. Lempparikauneusblogini (och förmodligen även din ...) In i Gloss skaparen Emily Weiss pykäsi ihop din egen kosmetika serien, fick återföreningen alla våra badrum garderob sliprar kosmetiikkapurtiloni påverkar nähdyiltä.

Den första glansigare -satsiin var kasvosuihketta, fuktkräm, salva tönkömpää och lätt make-up kräm. Åh, och jävligt branding, en vacker bild, och ganska förpackning.

Kosmetika + story + om i framkanten av den grafiska bilden   + Hippunen kul = hetimulletännekaikkinyt.

Men de vackra snäckor, trots de produkter som härrör från dem, tror jag är en mycket kompetent saker: trots allt bakom sig den typ av rekommendation från dem jag köpte faktiskt min favorit av alla de tidigare.

Dessa ögongodis, inte från USA: s gränser ges fortfarande, men om du råkar snubbla: New York City innan november kan du gå skaffa dig ett undertecknat, samt pussukalliset glansigare karaktär rörelse kommer att dyka upp (123 Lafayette St). Pliis.

Bilder glossier.com + instagram.com/glossier

skatter från arkiven, del 1

14/10/2014, 21:17 pm | Skrivet av

Alden Indy Boot

Dessa Alden Indy Boots förvärvat fyra år sedan, drömde, och förmodligen den första övervägande, inköp av ett par år. Det skulle ha fått samma summa pengar för säker två par något sådant, men lyckligtvis vågade investera för att bara de som verkligen ville.

Jag skulle argumentera att denna investering gradvis har lönat sig:

De fyra gemensamma år någonsin, har jag använt skorna under månaderna efter att det har varit socialt tillåtet - i första hand, därför bara de varma månaderna skipaten.
Nio månader till ett år har jag gått dessa på mina ben för åtminstone ett par dagar i veckan. Hur många miles till resan och undrar bara passar in i dessa mer än fyra hundra dagar?

Mer sannolikt att följa, eftersom skorna är ganska laid back trots behandling, även i riktigt bra form. Låt oss se, kommer jag rapporterat situationen ytterligare i den kommande fyraårsperioden i slutet!

marvel gusto

2014/10/13, 21:01 pm | Skrivet av

. Näst sista i New York City -dag det hängde Steven Alan fönster De hade enligt uppgift kom till butiken föregående dag sjutton: Femton förbeställt.

Ungefär en och en halv minut senare hängde jag fönstret, bytet fångas i näbbar och klor. Hnnnnnggh.

Mansur Gavriel Bucket Bag, svart / guld

En månad senare, inser jag att
a) Jan födelsedag är i morgon,
b) Jag betalar min dag är i övermorgon, och
c) Marvel Guston *) kan mycket väl gå tillbaka till sidan av hålen mot arga blick av makt.

Kalender, Satan. Nästa gång jag köper med mina pengar på den sista.

Mansur Gavriel Bucket Bag, mansurgavriel.com

*) = Annan Mansur Gavriel, Jani "Marvel Gusto". Jag hoppas att människan är psykologiskt svårt att sälja på eBay bakom min rygg något som redan har hunnit att ange ett namn.

Lyckligtvis för-januari

2014/10/12, 21:29 pm | Skrivet av

Tricker s för Presidiet Belfast Nitty Gritty av Tricker s The Real McCoys
September, New York resan köp på listan var egentligen bara två obligatoriska poster - nya jeans och Viberg stövlar. Den senare, tyvärr visade sig vara en omöjlig uppgift, eftersom hela staden är helt enkelt inte hitta några Viberg par skor. All-gruppen, berättade för mig.

Tja, dess storleken på denna lista är en bra avledning längtansfullt mielelleni tills hela V iiperit kommer att få.

Från toppen till botten:
Tricker s för Presidiet Belfast, £ 615, thebureaubelfast.com
Nitty Gritty från Tricker s, 510 €, nittygrittystore.com
The Real McCoy, £ 795, superdenim.com

NYC Restaurant Review 2014

2014/10/06, 21:43 pm | Skrivet av

Vad kunde vi gjort Nykissä? * * Röyh

Under tidigare år, kan New York restaurang rekommendationer för resenärer finns här: 2010 / 2011 / tjugohundratolv / 2013

Frukost och brunch:

Fiat Café Fiat Café

Fiat Café , 203 Mott St (Nolita)

Jag hjälpte en liten mini dekorerade lilla plats är en riktig upptäckt: en riktigt bra Eggs Benedict får en dos av tabellen med sju d0llarilla och en förteckning över alla andra priser svindlande. Manhattan, den allmänna prisnivån i förhållande till förekomsten av restaurangen är ett sant mirakel och det värt ett besök innan någon upptäcker att uppdaterar listan priset för år 1991.

Offentlig

Offentligt , 210 Elizabeth St (Nolita)

Denna webbplats, en Michelin-stjärna status förrän det stod klart för oss att blinkning Medan montering av listan. Så långt så bra, som annars skulle behöva gå till - när resan var tänkt att äta det goda i en affär, men i en avslappnad ... Intern ram är i själva verket inte någon stjärna kategori pönötykseen anspelade på, är befintliga byggnaden uppfördes i restaurangen absolut vackra ronskeine betonggolv och tegelväggar.

På kvällarna, restaurangen vaccinerade handväska grövre handen, men söndagar är förhållandet pris-kvalitet något av en på plats. Varm och söt dessert dos kan faktiskt fria att välja mehevältä brunssilistalta 24 dollar till ett fast pris, kaffenkin till försäljning ännu.

Five Leaves Five Leaves

Five Leaves , 18 Bedford Avenue (Greenpoint, Brooklyn)

Vi anser hur mer kompis entusiasme oss ett litet ställe som ligger i hjärtat av Brooklyns polska kvarter. Jag menar inte att det bara sådär vilse ... Nåväl, efter att det stod klart att den avlidne Heath Ledger var skötte mig på denna restaurang för upprättande - lieköhän då en förklaring till den höga igenkänningsgraden. Maten var utsökt och platsen ganska gulligt. Och blev ond på samma gång de ses i de polska kvarteren och en helt ny del av New York.

Två Händer

Två Händer , 164 Mott St (Little Italy)

Erkänn, att vi gick här bara för att välikaffella, men kanske nästa gång vi kommer också att smaka på denna lilla och trevliga att titta på nya kaffelan verkar ganska läckra cateringtillställningar. Frukost / Lunch potential!

El Rey

El Rey , 100 Stanton St (Lower East Side)

Denna plats hittade vi en kille Instagram bild till kommentarsfältet för att lämna ett tips: "Hej, besöka El Rey, 100 Stanton St, om du inte redan. Bara för din skrivare. "Ja, då, Ville, det är vad det var!

Några sittplatser restaurangen var fylld till brädden med detta sisustusinspistä, begränsad meny men på ett bra sätt spännande: kreativa kombinationer, massor av örter och en lämplig konstigt sooseja. Fina tidbits, ingen sprängning.

Rabbit Hole

Rabbit Hole , 352 Bedford Avenue (Williamsburg, Brooklyn)

Förtroendet för sitt eget bageri i restaurangens meny erbjuder en avslappnad och kärleksfullt tillagade mat för alla smaker. I själva verket hade vi en lördag brunch här, men platsen skulle säkert vara attraktivt illallisseuraakin. Avlånga från baksidan av restaurangen finns i hur en liten trädgård med bord och allt.

Café Gitane

Café Gitane , 242 Mott St (Nolita)

Den lilla konstigt att denna plats aldrig nås vinkkilistallemme - har varit där varje reissullamme, men vi trodde nog att rapportera händelsen för första gången efter. Nåväl, bättre sent än aldrig! Ät med citron och chili smaksatt chips avocadoleipä, paret vi kommer alltid tillbaka till.

Lunch eller middag:

Roebling Tea Room

Roebling Tea Room , 143 Roebling St. (Williamsburg, Brooklyn)

God ärlig mat i en vacker miljö, fruktansvärt. Vi åt pasta, är slät. Och pasta är ju ganska svårt att restaurangmat hemma ofta gör det bättre.

(Jag önskar bara den annars trevligt att veta vilka dessa Nykin alla sådana vackra och gamla proffsiga restauranger ordentligt dekorera och om han skulle ha tid att komma till en av dessa på rätt sätt och kör ner skönhet i ganska själlös och sterila restaurang kuber försök till Helsingfors, Finland.)

Mission Cantina Mission Cantina
Mission Cantina , 172 Orchard St (Lower East Side)

Mexikansk smärre hipstertwistillä. Jo, hej, om taconkin inne i grönkål, så ... Glad var maten, men var inte särskilt emot den bästa Michelada någonsin. Ett stort glas maustesoosia halv Tecate öl för slutförande - det är så det skulle gå.

Jeffreys Grocery Jeffreys Grocery

Jeffreys Grocery , 172 Waverly Place (West Village)

Så här stället är underbar! Om du fiska rep och ostron kiinnostelevat, pistähän en blinkning bakom örat. Till toppen hade vi en liten bit av grillade ostron med vitlökssmör, varmrätt hummeripastaa och braxen. Till efterrätt delade vi juustokakkumoussen, som var så Nannaa att Jan hade återigen påpeka för Inkea vad mängden skålen rapsimista gäller överiksi. (I den sista sked kanske redan har brutit glas med dem, vem vet.)

Allt var absolut himmelska bra, platsen att atmosfäriska och sympatiska service. Definitivt det bästa av vår resa enkel - att komma tillbaka hit.

Franny s Franny s

Franny s , 348 Flatbush Avenue (Park Slope / Prospect Heights, Brooklyn)

Lokal kamut ville ta oss hit för att äta. När vi fick i framför restaurangen vi var lite förvånad: utanför platsen verkade på något sätt riktigt kallt. Ganska snart stod det klart att restaurangen har investerats i att dekorera köket i stället - en bra sak också!

I Team bokat i förväg och vi fick en smak av listan dividerat med lite av allt, i själva verket en hel del. Vi vågar försäkra er att ingen one-hit wonder denna plats är inte: Bruschetta och Pancetti och ugnstorkade tomater som omfattas med crostini var gudomliga, men var också underbara aptitretare lista wokade bönor. Mellan för mat närpimäämme "njuda korv smaksatt med fusillia skulle vara mer om tabellen fortfarande var på väg in i tre olika typer av pizza.

Och det är pizza. Oh ja, och kan inte - så bra, men så långt borta! Margherita pizza är en bra mätare och Franny version av det var helt perfekt. Basen är härligt syrlig, lämplig för tuffa men ändå krispigt. Det skulle äta även om pelkiltään. Men den här gången, för att stödja toppings: en annan prosciouttoa, paprika, endiv och Caciocavallo ost, ricotta till en annan, mozzarella och vitlök, men tomatsås.

Emporio pizza är gudomlig, men denna kil ja, till och med över ännu (Lyckligtvis hade vi dessa riktmärken bara på varandra följande dagar - ja pizza är bra för mannen att hålla sig borta från folkmassorna.).

En Choi En Choi

En Choi , 85 Orchard St (Lower East Side)

Här besökte vi för första gången Kamu med för många år sedan, men på den tiden mängden vårrullar är ännu inte riktigt öppna för oss -?! Det vill säga i en plastpåse inlindad i sallad Jännä jobb, hur onödiga turhimmaksi fördömer maträtt kan smyga under åren, de främsta orsakerna till ruokahimotusten bland ...

Nåväl, nu smakade så maapähkinäiseen sås för doppa vårrullar som pentoser, hexoser, örter och herkkutäytteitä överskridande med banh mi bröd. Prisvärda rum och rätt sys-jet-to-man med god mat.

Om kryddor och öl är intresserade av att göra en enda röra av ens tanken på den nivå, ska du absolut prova på plats i Vietnam Michelada.

Red Rooster Red Rooster

Red Rooster , 310 Lenox Avenue (Harlem)

Svenska kock ägda överiamerikkalainen pläjäys i mitten av OOL Rajt Harlem?.

Burger är precis lika bra som alla säger - men tabellen bredvid konfidensnivå 99% får beröm på svenska Piipahduksen en värdig plats för den som söker en burgare och ett besök i Harlem..

Joseph Leonard Joseph Leonard

Joseph Leonard , 170 Waverly Place (West Village)

"Den charmiga lilla restaurang kan mycket väl vara nästa segment av vår resa att göra", kommenterade på denna plats p ari år sedan i början av drinkkipiipahduksemme basis.

Vi rubriken här igen i går kväll av vår resa, var veckodag fredagen. Vid dörren som vi tänkt på det, jag undrar om vi får äta i kväll: tabellen väntade utanför för grupper om fler än fyra personer, en liten bar sida alls när du inte längre passar.

Samahan som var att be hovmästaren på bordet, när vi gick just för att komma hit. Face streched när han ledde oss in i övrigt trångt restaurang på bästa plats som finns tillgänglig olleeseen dubbel bord. Producera tabeller kommer att hållas enligt uppgift automatiskt reserverad för par som anländer för att äta middag på varenda fredag ​​på exakt 18:30. Vi bang bort på några minuter till sju, paret dök aldrig. Jag hoppas att det var bara en semesterresa eller olyckliga influensa ...

God karma ger bordet, åtminstone fört med sig, som kvällen var verkligen minnesvärd. Bloody Maryt plats servitörer fortfarande en söt liten klunk öl nyheter. Tartar var den bästa någonsin, var också särskilt vacker tomat och fänkål sås, curry kokta musslor. DESSERT beställt en salt karamell, men servitören förde till tabellen en bit morotskaka -. När vi kom så här långt Vi lämnade tårar av känslor i hans ögon glänsande, tar vi en titt på vilka av följande reissullamme vid våra bord på fredag ​​kväll sitter.

Speciella behandlar:

Lukes Lobster Lukes Lobster

Lukes Hummer , 93 e 7th St. (East Village)

Varmt bröd fylld med hummerinlihaa och pikant soosia? GÖR MER. NU. Handlar om fem-sitsig nakkikiska definitivt värt en resa, säg, från lunchtid. Det är mycket möjligt att nästa resa kommer att gå till hotellet så snart påsar kastas in i ryck på dörrhandtaget.

Momofuku Milk Bar Momofuku Milk Bar

Momofuku Milk Bar , 251 e 13th St. (East Village)

Momofuku Crack Pie kult av kakan är själva sokerileipurismin feat: emmepä vet inte, för att se om motsvarande storlek av kakan skulle vara det alls är möjligt att komma tillbaka till inympa mer smör, socker och kalorier.

Definitivt värt ett bakverk för oss alla lågteknologiska älskande sokerihiirille som väljer rad föredrar den avslöjar en dyster ett bakverk yltiömäisesti tursoilevien kukkaiskuppikakkusten istället. Spricka Små recept förresten är också ett bageri på webbplatsen, men vi är inte helt säker på att vi vågar utsätta oss för en hel paj, den som handlas på kakkusiivustakin nog för de flesta av Gur Nalo Ishq Mitha två .

Heavenly kostnad

2014/05/10, 22:19 pm | Skrivet av

True blue

En av New Yorks shoppailukohokohdista herrarnas kläder har alltid varit ett företag i Soho Blue i grönt . Deras yr denim serien är redan i sig ett tillräckligt bra skäl för ett besök, och när du lägger i den andra, spännande noga utvalt utbud, kommer det att finnas nästan himmelsk upplevelse. Det faktum att samma butiksägare öppnade i juli förra året, den japanska, The Real McCoys-Brand din butik så fort Blue in Green granne är faktiskt inte det finns inget dåligt. Puotien av dessa klienter är också tillräckligt för att töllättävää: lappoi dörrar i varandra exklusivare typ av sträng tills nästan.

Den här gången, rörelsen tog tag i två av chambray-kauluspaitaa, en för Studio D'Artisan , och den andra , The Real McCoy'silta . Handeln var fortfarande tillräckligt av de goda skäl att komma tillbaka, säg, att kontrollera situationen, säg, år ...

Blue in Green , 8 Greene St + The Real McCoys, 10 Greene St (SoHo)

djur ägde rum på dagen

2014/10/04, 16:41 pm | Skrivet av

Dr Martens Pascal ", 159 €, beamhill.fi

Yuh, mitkäs är dessa? Ser läckra, men jag kommer ihåg att denna typ av snacks är förbehandlade våra värdar att skrika och tjura.

Nike Air Max 1, 145 €, beamhill.fi

Och andra! Inser du dorkat hur många Ikea leksak musen för priset skulle ha importerats från Meikan avrättades?

Beamhilliin hade blivit ganska messeviä skor. Handel utbudet är bevisligen bättre än hela Manhattan totalt: pretty men grundläggande svarta kvinnor Air Maxeja söktes från höger allvar, men till ingen nytta. Glitter, lackläder effekter, och rosa accentfärger på andra sidan skulle den hittades ...

Och Dr Martens! Pehmeänahkaisina versioner är inte så drastiskt som de är helt original, men ja även här vägg kicks inbrott skulle tänka på mycket motion är mindre smärtsamt.

Dr Martens Pascal ", € 159, Nike Air Max 1, 145 €, beamhill.fi

(Och oroa dig inte: ja Kaapo fått en helt ny Ikea toymus djur av dagen - lördag - för att hedra fig långt tar det når raukkaparan liv, tyvärr, den här gången heller..)